Jump to content
PirateClub.hu

KillZone

Felhasználó
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About KillZone

 • Rank
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. KillZone

  Kép kéregető

  Tessék Én kérnék egy Ford Mustangos képet
 2. KillZone

  VGA gondok

  Win reinstall megoldotta a gondot már megy rendesen A winfossal lehetett valami gebasz mert a driver cleaner nem segített.
 3. KillZone

  WTF?! Boom!

  Saját készítésű WTF BOOM!!! videó. Láttam pár ilyen videót, úgygondoltam csinálok én is. Ez az első videóm, ezért bocsi ha valamit elszúrtam. Írjatok véleményt nyugodtan. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">
 4. KillZone

  VGA gondok

  Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy ASUS 8800GT-m, eddig probléma nélkül működött de egyik nap amikor elakartam indítani a GTA IV-et, olyan hibaüzenetet kaptam, hogy "D3D error DirectX 9 video card not requied". Továbbá ki akartam próbálni az ARMA II demóját,de kidobott azzal a hibaüzenettel hogy "Shader Model 2 not supported". A kártya tuningolva van, 700/1674/1936-on mindig atomstabilan futott. Mi lehet a baja?
 5. KillZone

  Bölcsességek

  Ami késik az nincs itt időben.
 6. KillZone

  Írd be csukott szemekkel a felhasználóneved!

  Killtige KIllFRifw A kill legalább jó :lol:
 7. KillZone

  A bálna kutyája

  ÁÁÁÁá.. ez nagyon fájt :lol:
 8. Sziasztok! Nem rég vettem egy Asus Maximus II Formulát, de csak Crossfiret támogat. És elgondolkoztam mi lenne ha 2 nvidiát raknák bele( tudom beteg ötlet ilyen is csak én találhatok ki ). Szerintetek megoldható lenne a dolog? Ha beleraknék 2 nividiát elindulna egyátalán a gép vagy meg se mukkana? Esetleg nem lehet valahogy a Crossfire vezérlőt átcserélni sli vezérlőre?? Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre hogy mit gondoltok erről.
 9. KillZone

  Milyen Procid Van?

  Intel Core 2 Duo E8400 (3,00Ghz) 3250Mhz
 10. KillZone

  Processzor Tuning

  Sziasztok! Szertném tuningolni a gépemet. Alaplap: Asus Maximus II Formula Proci: Intel C2D E8400 (Cooler Master Hyper TX2 hűtéssel) Ram: Corsair Dominator 4× 1GB 1066Mhz Videokari: Geforce 8800 GT Táp: 500W Eddig csak 9×359 FSB mellett 3233MHz sikerült elérnem, mert amikor tovább húztam a játékokban mindig kifagyott. A procim alapból 41-42 C°-os. A ramok sebessége az FSB növelésével emelkedik, tehát most 1075Mhz körül van. Nagyobb FSB(362-368FSB és a ramok kb 1111Mhz körül voltak) mellett a proci hőmérséklete terhelés 52-57 C°-ra ugrott fel és az első 5 percben ki is fagyott és feszemelés sem segített a dolgokon. Mi lehet a gond? Erősebb hűtés kellene, vagy a ramok sebességét kellene lecsökkenteni?? Elöre is köszönet.
 11. KillZone

  Anti Tokio Hotel

  én is jelentkezem!!
×