Jump to content
PirateClub.hu

audrey.

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

audrey.'s Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. limewire, pc suite, photoshop, COD single+multiplayer, cs1.6+ gold, sims 2+ 8 kiegészítőének az ikonja, lomtár meg egy mappa szóval 17 ikon többi rocketdockon van meg ilyenek.
  2. audrey.

    Kép kéregető

    már vár téged én meg naggyonnaggyon sok kakaót kérek:)
  3. audrey.

    szomorú zenék

    Az én listám : Children of Distance - Emlékezz Rám Rihanna - Unfaithful http://www.youtube.com/watch?v=v32SmETvejU és Final Goodbye http://www.youtube.com/watch?v=tGPNq20jibI Addamz-Messzeség http://www.youtube.com/watch?v=F05xW1eK1hA Evanescence - My Immortal http://www.youtube.com/watch?v=idd_92ajjwY én ezeket szeretem <3
  4. audrey.

    Szerintetek mi van a képen?

    fúúú. hát ez becsapós kérdés >.< először azt hittem, hogy meghalt a gépem és azért nem hozza be a képet, de aztán rájöttem, hogy ez egy tejben úszó sajt. szerintem.
  5. audrey.

    Off topic

    Szeretem a kakaót. Kaphatok kakaót?
  6. audrey.

    "A" betű, vagy "B" ?

    B. nemtudom miért
  7. audrey.

    Mit tegyünk ha üres a hűtő?

    Sztem nézd meg, hogy van-e a fagyasztóban mirelitkaja
  8. audrey.

    Hülye kérdések

    Ha a medúzának tényleg áram van azokban a lógós "kezecskéiben" akkor hogy-hogy nem rázza meg a többi vízben lévő élőlényt?
  9. audrey.

    Milyen telefont vegyek?

    Sziasztok! 5 hónapja vettem egy lg shine-t.Hát ritka szar(vagy lehet hogy csak jobban kéne vigyázni rá ).Másodszor tört be a képernyője és már nem éri meg megjavíttatni,mivel 24ért vettem és 10ért javítják és mivel már másodszor javítanák benne lenne egy 40esbe, úgyhogy minél hamarabb le szeretném cserélni.Nem rég kinéztem magamnak a nokia divattelefonját a 7500-t. Nem gondolkoztam ennél jobb telón mert sztem ez is viszonylag jó.2 megapixeles kamera vakuval,bluetoth,bővíthető memória és a külseje is nagyon teccik. Meghát nokia. Olvastam róla forumokban, mobilarénán. Nem nagyon írtak róla rosszakat. Gsm-nél lehetne megvenni kártyafüggetlenül. Szerintetek ez tovább fogja bírni, mint az lg? És megéri megvenni 34ezerért vagy várjak amíg egy kicsit lejjebb megy az ára? És nemtudja valaki hogy lesz-e majd esetleg t-mobilnál vagy vodafonnál? Előre is köszi.
×
×
  • Create New...