Jump to content
PirateClub.hu

blaszlo72

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: blaszlo72

  1. blaszlo72

    Operációsrendszer váltás

    Nos fiúk lányok!Én is próbáltam pár disztrót,ubit,suse-t,uhu-t.De!!!!Mindidáig egyetlen disztrót találtam,amire túlzás nélkül mondhatom,hogy nekem a legjobb.Ez pedig a Mandriva.Méghozzá azért,mert nem kell holmi drájverek után kutatni,alapból a helyes konfigot pakolja fel.Jó példa erre,hogy vodás modememet telepítéskor már felismerte,drájver nélkül ment is,miközben ugye a winfosra fel kellett telepíteni a mobilconnect programot hogy menjen,meg a modemdrivert is.És nemigen kellett konfigolni sem,ahogy felment,egyből használható volt.A játékokról annyit,hogy az utolsó dolog ami érdekel egy számítógépen,ezért duplán nem érzem hiányát az ms-nek.A legjobb döntésem volt,amikor otthagytam.
  2. Hali!Kezdő felhasználóként igen jó tapasztalatom van a Linuxról,nekem a Mandriva jön be.Viszonylag kis gépre(P3 933Mhz,512 RAM)tettem fel a legújabbat(2009.0 FREE) KDE4 felülettel.Számomra megdöbbentő,hogy mennyire jól használja a gép erőforrásait és milyen fürge.Íme képekben is(saját "képlopás")
  3. blaszlo72

    A Nagy Linux Téma

    A Mandrivára a legjobb MSN progi az aMSN!!Szoftvertelepítőben megtalálod!! Egyébként nálam a Mandriva az abszolut nyerő.Nagyon gyors és megbízható,pedig csak p3-asom van...íme egy kis szemléltetés
×
×
  • Create New...