Jump to content
PirateClub.hu

Dark_Passion

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Dark_Passion

  1. Dark_Passion

    Milyen zene jön be?

    Csatlakozom a Rock hallgatók táborához Lehet ez rock n roll ami felpörget vagy épp egy isteni metal dallam érzelmekkel iróniával és magával az élettel! Legalább is nekem ez az élet főleg élőben!
  2. 2x is volt normál és most jelenleg egy szétcsusztatható teló tulaja vagyok és jobban szeretem mint az előzőeket. jah és a kicsike már párszor rácáfolt arra h nem strapabíró (szerencsére ) Szóval nekem bejött a váltás SAMSUNG G800-ra. Imádom!
  3. Dark_Passion

    Falu/Város

    Számomra nehéz a döntés mert ugyan városban élek (megyeszékhely) de sok sok éven át egy nyugodt kis faluban töltöttem a nyaramat inenn több mint 400 kilóméterre:) Mind a két élet tetszene nekem. Mégis inkább azért húz a szívem a városi élet felé mert szeretem minden közel van, a boltok a szórakozási lehetőségek kellemes parkok stb... Bár hozzáteszem hogy 2 városi élet között is nagy a különbség. Szerencsére ahol én lakom egy eléggé tiszta város nem betondzsungel tele parkokkal fákkal virágokkal és még a levegő is igen tiszta ( Zárójelben megjegyzem azért a falusi nyugodt csendet éjjelente igencsak megtuggyák zavarni a drága kutyusok, nemis beszélve nappal a kukori kotkoda "zenekarról" :DDDD)
  4. Dark_Passion

    Mióta van internetetek?

    Karácsonyi ajándék volt a net nekem, így 2006 január elején beis kötötték. Erre a jó "kis" oldalra meg tavaly nyáron akadtam:)
  5. Opera-t nem ismerem, Internet Explorer amikor még használtam sokat szivatott, aztán rátaláltam a Mozilla Firefox-ra éshát azóta énse tudok szabadulni tőle!
  6. Lassan egy éve szépen megy a drága, de azért harcolok különböző virusírtókkal az egésségéért! xD
  7. Dark_Passion

    Dohányzás

    Énsem dohányzom. Tagadni nem tagadom hogy kipróbáltam egy kis ideig, de rászokni nemszoktam rá. Nemszeretem, büdös és a nagyobb baj az hogy nemkicsit káros is!
  8. Dark_Passion

    Te Kávézol?

    Én nem vagyok egy kávérajongó Hatása nincs rám és nemis szeretem.
×
×
  • Create New...