Jump to content
PirateClub.hu

Dj Ocsi

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Állapot frissítések posted by Dj Ocsi

  1. És egy másik hozá szólás :

    Dj Ocsi Presents Mash Ups Mix 2007

    Nagyon kreativ, szép mix. Mindössze két helyen találtam egy kissebb elcsúszást. Te valóban azt a DJ-t testesíted meg, akit érdemes foglalkoztatnia egy fogyasztás-orientált szórakozóhelynek :) Azonban vigyázz, mert ha nagyon felfutsz, más stílusokban is szükséged lesz tapasztalatokra. Sok sikert kívánok! :)

  2. Ismét szóltak az új mixemhez kapcsba:

    Dj Ocsi megint kitettél magadért! És ami nálad is tetszet, hogy a régi zenei stílusokat ujjá varázsoltad! És az új zenéket még dallamosabbá tetted. Egyre jobb zenéket hallok tőled és hála az égnek Te! Sem azokhoz a fiatalokhoz tartozol, akik csak az összevisszaságot szereti a zenékben. Dallam vezéreljen továbbra is!

  3. nagyon hosszú keverésekre, másrészt az egyetlen olyan műfaj talán, ahol a hangszínproblémákat szinte lehetetlen korrigálni, ha rossz a számválasztás. Volt a keveréseid között egy kis elpattogás is, erre majd figyelj oda a továbbiakban, és egy helyen neked is volt ütemszámolási hibád. Gyakorolj még ezen a műfajon! :)

  4. Régebbi értékelés:Cenchria:

    Igen, itt már a trance műfajt vetted elő, aminek azért örültem, mert hallhattam a keveréseidet hosszabb kivitelben is. Legalábbis az első keverésig, mert ott rögtön egy olyan hirtelen áthúzást csináltál, amitől majdnem leestem a székről :) A lényeg a következő: Nagyon jó dolognak tartom, ha valaki trance zenén gyakorol, mert egyrészt lehetőség van nagyon hosszú kev

  5. Másik értekéles:Írta:Cenchria

    Látom visszatértél a "szakterületedhez" :) Erre a mixre is azt a véleményt tudom mondani, mint a legelsőre. Valóban olyan hangulatot teremt, ami a tulajdonosok számára a legkedvezőbb, hiszen fogyasztásra ingerli az embereket :)

  6. Ismét értékelés történ a accus .hu oldalon a mixemről :)

    Irta:Sándor

    ------------------

    Dj Ocsi! Dj poszti! Na, erre a párbajra kíváncsi lennék, mert Ök. ketten azok, akik igen csak szinten tudnának tartani a fogyasztói társadalmat. Szinte minden klub tulajdonosnak tudnám ajánlani! Ketöjükön belül meg látom Dj poszti! Versenyzik gratula.

    --------

    Másik érté

  7. Írta:Cenchria Rezidens a Pécsi Retroban

  8. Az Accus.hu oldalon megszületett a mixem értékelése,egy profi szólt és írt nekem: Dj Ocsi - Hungary Dance Best of MIx vol3

    Tökéletes Promo anyag. Tulajdonképpen ezeket a zenéket ugyanolyan nehéz összeválogatni normális hangszínre, mintha valami más műfajban hosszabb keveréseket mutatnánk be. A mixed alapján tapasztalt vagy, szívesen meghallgatnám a keveréseidet hosszabb kivitelben is. Í

  9. igaz vagy nem igaz ?

    A nőket a szerelem nem csak érdekessé teszi, hanem meg is szépíti. A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.

  10. Mindenkinek köszönöm, hogy letölti,nem profi munka,mert nem annak érzem,de meg lehet hallgatni . :)

×
×
  • Create New...