Jump to content
PirateClub.hu

Dj Ocsi

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Dj Ocsi

  • Születésnap 06/05/1978

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.mixcloud.com/djocsi/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Salgótarján
  • Érdeklődés
    Music

Dj Ocsi's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

6

Közösségi hírnév

  1. http://indavideo.hu/video/Egyradio-Hits_Mix_2012
  2. És egy másik hozá szólás :

    Dj Ocsi Presents Mash Ups Mix 2007

    Nagyon kreativ, szép mix. Mindössze két helyen találtam egy kissebb elcsúszást. Te valóban azt a DJ-t testesíted meg, akit érdemes foglalkoztatnia egy fogyasztás-orientált szórakozóhelynek :) Azonban vigyázz, mert ha nagyon felfutsz, más stílusokban is szükséged lesz tapasztalatokra. Sok sikert kívánok! :)

  3. Ismét szóltak az új mixemhez kapcsba:

    Dj Ocsi megint kitettél magadért! És ami nálad is tetszet, hogy a régi zenei stílusokat ujjá varázsoltad! És az új zenéket még dallamosabbá tetted. Egyre jobb zenéket hallok tőled és hála az égnek Te! Sem azokhoz a fiatalokhoz tartozol, akik csak az összevisszaságot szereti a zenékben. Dallam vezéreljen továbbra is!

  4. nagyon hosszú keverésekre, másrészt az egyetlen olyan műfaj talán, ahol a hangszínproblémákat szinte lehetetlen korrigálni, ha rossz a számválasztás. Volt a keveréseid között egy kis elpattogás is, erre majd figyelj oda a továbbiakban, és egy helyen neked is volt ütemszámolási hibád. Gyakorolj még ezen a műfajon! :)

  5. Régebbi értékelés:Cenchria:

    Igen, itt már a trance műfajt vetted elő, aminek azért örültem, mert hallhattam a keveréseidet hosszabb kivitelben is. Legalábbis az első keverésig, mert ott rögtön egy olyan hirtelen áthúzást csináltál, amitől majdnem leestem a székről :) A lényeg a következő: Nagyon jó dolognak tartom, ha valaki trance zenén gyakorol, mert egyrészt lehetőség van nagyon hosszú kev

  6. Másik értekéles:Írta:Cenchria

    Látom visszatértél a "szakterületedhez" :) Erre a mixre is azt a véleményt tudom mondani, mint a legelsőre. Valóban olyan hangulatot teremt, ami a tulajdonosok számára a legkedvezőbb, hiszen fogyasztásra ingerli az embereket :)

  7. Ismét értékelés történ a accus .hu oldalon a mixemről :)

    Irta:Sándor

    ------------------

    Dj Ocsi! Dj poszti! Na, erre a párbajra kíváncsi lennék, mert Ök. ketten azok, akik igen csak szinten tudnának tartani a fogyasztói társadalmat. Szinte minden klub tulajdonosnak tudnám ajánlani! Ketöjükön belül meg látom Dj poszti! Versenyzik gratula.

    --------

    Másik érté

  8. Írta:Cenchria Rezidens a Pécsi Retroban

  9. Az Accus.hu oldalon megszületett a mixem értékelése,egy profi szólt és írt nekem: Dj Ocsi - Hungary Dance Best of MIx vol3

    Tökéletes Promo anyag. Tulajdonképpen ezeket a zenéket ugyanolyan nehéz összeválogatni normális hangszínre, mintha valami más műfajban hosszabb keveréseket mutatnánk be. A mixed alapján tapasztalt vagy, szívesen meghallgatnám a keveréseidet hosszabb kivitelben is. Í

  10. igaz vagy nem igaz ?

    A nőket a szerelem nem csak érdekessé teszi, hanem meg is szépíti. A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.

  11. Dj Ocsi

    AVG 7.5 vs Nod32

    Sziasztok Nekem AVG 8. van mért? Mert már minden vírusirtott teszteltem Nod nem ér semmit nem szeretnék káromkodni de az egy …….r ,lehet hogy valakinek be vált azé ,mert juj néha észre veszi hogy van ott valami,de nem biztos hogy az vírus, de nem baj törli(vagy te törlöd)(lehet, hogy fontos fájl volt a operációs rendszernek) , meg nem eszi a memóriát sem ,szóval a baj még vele az, hogy Dos alkalmazásokat simán nem nézi meg,nekem volt egy állati nagy Trójám ez miatt,ja és eredeti Nodom volt. Mióta AVG-t használok lassan 1 éve,nagyon be vált eddig nekem,nem eszi a memóriát sem (és még az is rá adás, hogy ha googléba keresel valamit,azt is ellenőrzi azonnal amit kereső kidob) mindent meg fogott és nem törül le semmi fontos dolgot, és ami jó még, az év víruskeresője díjat nyert 2008-ba Ha nem hiszed milyen jó tedd fel a gépedre és a gépe hálás lesz nekem az http://www.avg.hu
  12. Mindenkinek köszönöm, hogy letölti,nem profi munka,mert nem annak érzem,de meg lehet hallgatni . :)

×
×
  • Create New...