Jump to content
PirateClub.hu

thomeeee

Veterán
  • Pontszám

    49
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by thomeeee

  1. Hy!

    Én ritkán találgatok pénzeket kb. félévente találok de akkoris buszon,megállóban vagy bankautómatánál(megesik hogy azt a pár tízezrest félre teszik :D ) én csak max. 500-at találtam de ünnepségeken is gyakori mert tudjátok az ünneplőgatyának ilyen picike zsebe van amiből aztán potyog a píz :D

  2. Jaja!!!A tudás hát igen deaz mit sem ér ha nem érzed mert a drift az olyan mint egy jó nőt tapizni érezned kell h hová vezesd a kezed h beteljesüljön a gyönyör mit ebben az esetben h rakj egy olyan ász driftet h a D1-esek a gatyájukba csináljanka mert lehet h xar a verdád de ha érzed és vágod h mit kell tenned akkor semminek nincs akadálya!!!!!!!!!!!!

     

    hátt öömmm.... az első felét próbáltam már de a másodikat nem viszont ha ez télleg ígyvan akkor hát... a drift királya leszek.....xdxdxd :D

     

    (Bocs ha ez nagyképűség)

     

    De nem,nem mernék én (még :D ) félteném a kocsit...

  3. Ja minőségi meg hát azér egy kormány ne legyen 80ezer csak mert 'zsír" legyen jó és ne legyen olyan ára hogy a csillagokat is megveszem vele... ;)

     

    Én a Sparco-t szeretem az olyan normális sztem én nem szeretem az ilyen csilivilicsávóvagyok cuccokat hétköznapi verda normális tuning nem feltünő csak épp utánnanézzenek ne legyen vagy 20millába egy tuning... ;)

  4. Jövőre érkezhet az Alfa 149

    Izgalmas képeket közölt a brit Autoexpress, állítólag így fog kinézni az Alfa 147-es utódja, a 149-es.

     

    Ám nem így hívják majd, hiszen az olasz gyár az új modelljeit már nem számmal, hanem névvel látja el. Ezért megkérdezte a "vevők" véleményét, a legtöbben pedig a Furiosa névre szavaztak.

     

    A kocsi a FIAT Bravo és a Lancia Delta által is használt padlólemezre épül, így elődjéhez képest megnő, várhatóan 4,3 méter hosszú karosszériával készül. Ennek köszönhetően az utastér nagyobb kényelmet nyújt.

     

     

     

    Nem egyedül váltja a 147-est a Furiosa, a MiTo a sportos háromajtósra vágyóknak született, míg a Furiosa az ötajtós, családiasabb autót választóké. Külsőleg az ötajtós sokban hasonlít majd az Alfa MiTo-hoz.

     

    Ám nemcsak méretében, árában is a 147 fölé nő az új jármű, 7 millió forintos alapárról hallani, viszont ezért komoly felszereltség jár. Egyértelműen a Volvo C30-cal, a BMW 1-essel és az Audi A3-mal akarnak konkurálni.

     

     

     

    A Furiosa motorválasztéka a 120 lóerős alapmodelltől a 265 lóerős GTA-ig terjed majd. Az 1,6-os benzines mellett alkalmazzák az új 1,4 turbót, míg a dízelpalettán 1,6-os és 1,9-es motor szerepel majd. A GTA-sportváltozatban 3,2-es V6-os blokk lesz.

  5. Két hét múlva már láthatjuk a Nissan 370Z-t (2008.10.29.)

     

    20080316064543_picture-of-2010-nissan-370z-illustration-gallery.jpg

     

     

    Azok után, hogy kémfotósok kapták lencsevégre a Nissan 350Z utódját közúti tesztelés közben, és kivételes helyzetben lévő amerikai újságírók már egy elmaszkírozott prototípus volánja mögé is beülhettek, a japán gyártó most a premier időpontját is bejelentette. A 370Z a nagyközönség számára a november 21-én nyitó Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be, de a gyári fotókat már ennél előbb is közreadja a Nissan. Ha nem szivárog ki korábban, akkor egészen pontosan két hét múlva, október 29-én kerülnek fel a világhálóra a hivatalos fotók, míg a technikai részleteket november 11-én árulja el a Nissan

     

    Ez a 350Z ha nem tűnt volna fel. Ennyire azért ne kábítsd itt a népet. Látszik fogalmad sincs az autókról. A hátsó ülésen kívül nem igen ültél máshol kocsiban szerintem. Na meg persze a gép előtt a Need For Speed-el játszva :D

     

     

  6. Szedán is készül a Nissan GT-R-ből?

    Csak a motor lenne más A5

     

     

     

     

     

    Sorban állnak a vevők a Nissan GT-R-ért, így a japánok azon gondolkodnak, hogyan is lovagolhatnák meg a résmodell minden várakozást felülmúló sikerét. A legújabb terv, hogy a kocsinak elkészítenék a négyajtós, négyüléses változatát és Infiniti emblémával dobnák piacra.

     

    081027nissan590.jpg

     

     

     

     

     

     

     

     

    A Nissan GT-R a japán gyártó egyik legjobb húzásának bizonyult, hiszen nem csak a szaksajtó, hanem a vásárlók is az egekig dicsérik, és csupán egyetlen lényeges ponton marad alul a vetélytársakkal szemben, mégpedig a presztízs kérdésében. Így aztán nem is volt meglepő a néhány hónappal ezelőtti hír, hogy a Nissan a jobban csengő Infiniti márkanéven is piacra dobná sportkocsiját. A legújabb terv viszont még ennél is érdekesebb: Shiro Nakamura, a Nissan tervezési főnöke elárulta ugyanis, hogy most éppen egy olyan sportos luxusszedán megvalósíthatóságát vizsgálják, ami nagy részben a GT-R sportkocsi alapjaira épülne.

     

    A GT-R alapját elvileg a Nissan flexibilis FM platformja adja, de annyi részletet módosítottak rajta a modell kedvéért, hogy az új alapot már PM-nek (premium midship) keresztelték át. Ahogy a Nissan egyik belső forrása beszámolt az AutoExpressnek, ha az új négyajtós megvalósul, költségcsökkentési okokból biztosan nem a a GT-R duplaturbós 480 lóerős V6-osát kapná, hanem az új Infiniti FX50 SUV 5 literes V8-asának 420 lóerős változatát. Ez a teljesítmény persze még így is elegendő ahhoz, hogy a kocsi olyan autók reális alternatívája legyen, mint a Mercedes CLS, vagy a Porsche Panamera. Az új négyszemélyes szedán egyébként megkapná a GT-R fejlett ATTESA-ETS összekerékhajtási rendszerét is, és a hátra szerelt duplakuplungos váltót is, bár a váltási időket a finomabb kapcsolás érdekében valószínűleg egy leheletnyivel lassabbra, míg a felfüggesztést puhábbra állítják majd a mérnökök. Hogy zöld lámpát kap-e a modell fejlesztése, az egyelőre még kérdéses, de a döntést hamarosan meghozza a japán márka vezetősége.

  7. Elismerték a BMW-nél, hogy tárgyalásokat folytatnak a Mercedes-Benzzel: a csillagos márka motorokat és sebességváltókat vásárolna legnagyobb konkurensétől. Ezt Klaus Draeger, a BMW fejlesztési vezetője árulta el az Auto Motor und Sportnak adott interjújában. A hírek szerint az egyik ilyen motor egy új fejlesztésű V12-es lenne, amely a 4 literes, turbótöltéses V8-ason alapulna, és a 7-es sorozatban, valamint a Rolls-Royce hamarosan bemutatkozó kisebb típusában debütálna. A Mercedes ezt a motort az S-osztályban és a Maybachban egyaránt használná. Draeger hozzátette, hogy nem a stuttgarti márka az egyetlen tárgyalópartnerük. Kapcsolatban állnak az Aston Martinnal, és egy meg nem nevezett amerikai autógyártóval is, utóbbiaknak dízelmotorokat adna el a BMW.

     

     

  8. na ilyet is kitudott dobni a lexus nekem nem jön be az a márka."Hibrid" hú de nagy szám.Ott sztárolják magukat a tv-ben... <_<

     

    na ilyet is kitudott dobni a lexus nekem nem jön be az a márka."Hibrid" hú de nagy szám.Ott sztárolják magukat a tv-ben... <_<

     

    Viszont ez olyan normális el se akartam hinni mikor megláttam

×
×
  • Create New...