Jump to content
PirateClub.hu

RapidMarcee

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: RapidMarcee

  1. RapidMarcee

    Zenei játék

    Nagyon bejövős!Van mondanivaloja, zeneileg is oké, bár a minosege lehetne jobb is. 8,95/10 Ha már stílusugrás. Ehhez a zenehez egy eléggé hívogato videó is jár! Medison ft. Skrein - Harry (Bare Noize Remix)
  2. koszi a gyors valaszt. a ritmuserzekkel nenm lesz gond, 12 éve zenelek, ebbol 2ota dobolok, azzal talan tudom ,majd ellensulyozni a tapasztalatlansagomat.: koszi a tanacsokat. Gyakorlat teszi a mestert!
  3. Remelem tudok segiteni! Nagyon beleszerettem a dubstepbe és drum and bass-be. Gondoltam kiprobalom magam, mit tudok, ehhez szeretnek segitseget kerni, hogy pontosan milyen szoftverrel, hogyan. Mint pl DjPalotai! elore is koszonom.
  4. RapidMarcee

    Harry Potter 7 1-2.rész

    Minden film trailere olyanra sikerul, hogy úgy érzed muszály megnézned./jobb esetben/ Ha már a trailerrel nem tudjaák eladni a filmet ott már gáz van. Lehet h jol eltalálták, jol összevágták,benyomtak jo kis zenét alá. De ez még csak a trailer.A 4-5-6 után már nem várok semmit. Nem akarok csalodni. Remélem nincs igazam, legyen jo film. A könyveket imádtam.
  5. RapidMarcee

    Zenei játék

    Fú, én mindenevő vagyok zenetéren, és nagyon bejövős ez a szám.Én vagyok hülye, vagy tényleg a klipnek olyan 300 beütése van?^^ Hát én 8/10 re értékelném. Rákerült a letöltendő előadók listájára. Nos amit én "hoztam" az igazából olyan zene, amit magamtól nem hallgatnék, de szalagavatónkon erre és ezt táncoltuk, és igen nagy sikere lett. DBSK-Mirotic /Dance version/ http://www.youtube.com/watch?v=XRoHT5QdhL4 Üdv: Marcee
  6. RapidMarcee

    Avatar 2?

    Remélem lesz folytatás, de csak akkor, hogyha annak is ilyen minősége lesz, 2x ilyen jó történettel.
  7. RapidMarcee

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Imádom őt és együtt irtuk ide. Nem az én ötletem volt. Együtt szoktunk fórumozni és ez beugrott nekünk szal ne okoskodj ha nem tudsz mindent
  8. RapidMarcee

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    2 perce csak azért hogy ide irhassak 3 perc és jön a kövi <3 IMÁDOM ŐT
×
×
  • Create New...