Jump to content
PirateClub.hu

trungs

Veterán
  • Pontszám

    250
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by trungs

  1. Haza vittük a csajt megcsókolt mindenkit, kivéve engem, köszönt és ennyi. Na itt volt megalázás, csalódás meg minden.

     

    Ezt a szituációt teljesen át tudom érezni, és itt most az előtte levőről nem tennék említést. Velem is történt már ilyen, hogy mindenkit megpuszilt a csaj, csak engem nem, mert ő beteg...aha, de a sarki boltnál három fiúnak is arcra puszit kérés nélkül adta. <_<

     

    véleményem szerint nem vesztettél sokat, inkább keress egy olyan csajt, aki nem azt nézi, hogy "szép" vagy-e, hanem a belső értékeket becsüli többre. természetesen discoban elég kevés az ilyen - ha csak egyáltalán nincs.

     

    Ezzel egyetértek! :happy:

  2. Sokan próbálták behatárolni, de nehéz egy olyan érzést ami határtalan... meg fölösleges is.

     

    Keblemre barátom! :happy: A tudósok is próbálták az agyi működést, meg a kémiai folyamatokat vizsgálni... de minek, nincs mindenre magyarázat!!!

     

    Kinek mi a szerelem, a szerelme. Lehet persze egy új autó is főleg a férfiaknál, nőknél új ruha/cipő stb.

    Lehet, hogy úgy érezzük, de szerelmesek vagyunk a kiválasztott személybe, de valójában csak magába a szerelembe mint fogalomba vagyunk szerelmesek.

    Van aki ha szerelmes se vallja be, mert az ciki, mert akkor sebezhetővé válik...de akkor csak ennyire szerelmes? :huh: Van aki csak mondja mennyire szerelmes a másikba, de éreztetni nem tudja a másikkal, pedig egy-két mozdulat többet ér minden szónál.

    A szerelmes ember pedig vak, nem gondolkodik józan ésszel, nem látja át a dolgokat, rajta van az a bizonyos rózsaszín köd a szemén, a szeme előtt.

    És még folytathatnám estig...

     

    A szerelem olyan, mint ha bepisiltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét! :D Na ebben van valami. :D

  3. A horoszkóp leginkább a nőket érdekli, bocs ha megbántottam azokat a férfiakat, akiket szintén érdekel.

     

    Én sosem az alapján választottam párt, hogy milyen a horoszkópja, páromnak sosem olvastam el a horoszkópját, ahogy a magamét se szoktam soha.

     

    Én az embert nézem leginkább, s nem a horoszkópját keresem benne, vagyis nem azt amit a horoszkópja szerint tulajdonságként tartalmaz az egyén. (itt most gyorsan elolvastam, köszi :D )

    Meg tudnám cáfolni a kijelentéseiteket, miszerint az embereket be lehet skatulyázni horoszkóp alapján, ergo nem minden a horoszkóp, aki meg az alapján választ, vagy általánosít (hogy az egyik nyilas ilyen volt, akkor a többi is ilyen), az már majdnem olyan szintű diszkriminálás, mint hogyha én mondjuk csak a szőke és kék szemű lányokkal állnék szóba. ;)

  4. meg igazából a buszon reggelente mikor suliba megyek valahogy nincs kedvem az emberekhez, és zenét hallgatok, vagy alszok, hazafele pedig nagy valószínűséggel ugyanez, mert marhára fáradt vagyok :lol:

     

    És itt a lényeg...sokan csak céljukhoz elérni kívánt eszközként használják a tömegközlekedést, s nem csajozási célból. Most nem azért mondom, mintha baj lenne enisz, csak én úgy gondolom, nem csak te vagy ezzel egyedül. ;)

     

    A vonaton meg detto elalszik az ember a tágasabb, kényelmesebb fülkének köszönhetően, akár zenét hallgató bedugott füllel is. :D Vagy csak előkapja a laptopját s azon bűvészkedik.

  5. A Sminkmester

    I.sz.m.a.: 2-3 pohár

    Kinézet: 8-10 cm -es, apró polip, pantomim-festéssel.

    Felszerelés: Teljes smink- és plasztikai sebész készlet.

    Mikor azt vesszük észre, hogy a mellettünk ülő randa, pattanásos, szemüveges, nyávogó hangú izé szépen lassan Johnny Depp-pé / Angelina Jollie-vé változik, lecsapott a Sminkmester. Amíg poharunk tartalmára figyelünk, odaszalad, és apró, szinte észrevehetetlen sminket tesz rá, és minimális sebészi beavatkozásokat végez, majd ez utóbbiak nyomait eltűnteti varázserejével, és a végére már magát a Tökélyt látjuk az illetőben. Sajnos a smink lekopik, a beavatkozások pedig felszívódnak reggelre, és olyankor jön a rököny, meg az ijedtség.

     

    A Szobaforgató

    I.sz.m.a.: 10-12 pohár

    Kinézet: Pici, zöld színű, zöld ruhás, csíkos zoknis, hosszúfülű manó

    Felszerelés: szobaemelő, körfűrész.

    Mikor már azt hinnénk, hogy végre békében lehetünk, és a viszontagságok után holtfáradtan az ágyba dőlünk, megjelenik ez a galád manó. Teljesen hangtalan körfűrészével körbevágja ágyunk körül a padlót, majd szobaemelőjével megemeli, és forgatni kezdi körülöttünk szobánkat, ezzel felettébb kellemetlen, tengeribetegséghez hasonlatos állapotot létrehozva bennünk.

     

    Ez a kettő már nálam is járt...mit mondjak, egy élmény volt. :D

  6. nekem legnagyobb csalodásom az volt amikor egy csaj nagyon bejött már régota azt tutta is és öszejött haverommal rá 1 honapra év végén meg ö akart öszejöni velem hát mit mondjak kiábrándultam

     

    Ha nem csalódás, akkor mi, legszebb szünidei élmény? Ő ezt élte meg eddig élete legnagyobb csalódásának, vagyis úgy gondolta, ez volt élete eddigi legnagyobb csalódása. :unsure:

  7. de ha valakit igazán szeretsz, nem a külsejét szereted ;)

    Ne menjünk el megint a külső/belső fontosabb témába, azt már letisztáztuk máskor máshol. :D

     

    Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges....

    Ezt aláírom, mert van igazságtartalma. :S

  8. Ez a lista, szabálykönyv a lelki szegények, magányos emberek vígasza

     

    Tökéletesen egyet értek veled! :happy: Aki kifogást akar találni a másikon az úgyis fog...mivel senki sem tökéletes

     

    És csak azért nem adok neki esélyt, mert 5-ből kettőn elbukott, á tiszta gyerekes viselkedés! ;)

  9. Nem csak a méret,a szám is fontos! :D

    Lenne egy kérdésem.Kinek mi a véleménye egy harmadik mellbimbóról? :lol:

    Mert nekem összesen három van.Sajna még nem volt barátom,így nem tudom a pasiknak mi a véleménye erről.

     

    És az az az az az neked hol van? :o (gondolom nem a hátad közepén...) Én még sose láttam három mellbimbós nőcit...vagyis de az Emlékmás című filmben, de ott három melle is volt és az természetesen csak sci-fi. :D

    Ja, meg a Jóbarátokban volt Chandler-nek harmadik, de hát az is csak egy film, vagy igaz volt vagy nem. :D

     

    Én amúgy szívesen megnézném (és szerintem nem csak én vagyok így ezzel)...akár csak a harmadikat...persze ha elmúltál már tizennyolc...akár itt, akár PMben... ha nem gond. :blush:

     

     

  10. Erre csak annyi a véleményem, mint Edward Nortonnak a Harcosok klubjában: "...a repülőn mindenből adagokat kapunk, még az emberekből is." :D

     

    Csak nehogy azzal kezd, e te is ezen a buszon/vonaton stb utazol? :D

     

    Persze, nem kizárt ismerkedni az általad felsorolt utazási alkalmatosságokon. Van aki vevő az efféle ismerkedésre, van aki nem. ;) De szerintem egy flörtöléstől nem igen jutsz messzebb, vagy talán, sose lehet tudni, ha megadja a partner az elérhetőségét, lehet folytatni.

     

    Alapszabály persze az, hogy ismerkedni bárhol lehet, nincs helyhez kötve.

     

    Te csajoztál már utazás közben, vagy valaki itt? :D

  11. 7. Sose fogy ki a melegvíz.

     

    8. Ha véget ér a tévéműsor, valamit akkor is sugároznak.

     

    Ez a kettő nagyon ott van, de a többi is jó! :lol:

  12. - A statisztika olyan mint a bikini. Csak gondolatokat ébreszt.

     

    Ez tetszett a legjobban! :lol:

     

     

    Ha már írtok pár sulis élményt, akkor én is egy kicsit régebbről, ami megtörtént.

    Szakadt az eső. Kicsengettek. Mindenki kifele néz az ablakon...tanár beszól: - Csak egy percre tartsatok ki. Tömegröhögés... :D

  13. Ez az eredeti (és ez tényleg kicsit fel vidít hazámra való tekintésben...):

    http://www.youtube.com/watch?v=c4EozhcfrHw&feature=related

     

    De akárhogy is fáj barátom...ez az igazság, amit E.Draven tett be! ;) Vagyis a tiédben is van igaz...nem kétlem, s azt leadhatják a tv-ben is, de nekem akkor is a legelső nyerte el a tetszésem, megyek is inni. :D

  14. "De soha ne légy, ki a sorba beáll,

    Mások után, ameddig élsz.

    Soha ne szégyelld, ha máshogy élsz,

    Amíg érzed, hogy így többet érsz.

    Soha ne szégyelld, legyél önmagad,

    Ne félj, álmaid nem kell, hogy megtagadd."

  15. Én egyrészt nem várnám el attól, akit szeretek, hogy bekapja a hasamig :blush: másrészt nem is találkoztam még olyan (elvetemült) lánnyal, aki bekapná a hasamig... :blush: Szerintem ha szeretünk valakit akkor is szeretjük, ha nem nyomja a nóziját a hasunkhoz, miközben levegőt se kap jóformán, mert "tövig" benne vagyunk. ;) De persze engem is meg lehet kövezni... bár ahogy nézem a többi hsz-elő se részesíti előnyben az effajta műveletet.

×
×
  • Create New...