Jump to content
PirateClub.hu

szatyor84

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

szatyor84's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hááát emberek... Csoda történt! A Csajszi ma nálam alszik, és a szülei is megengedték! :o nem értem, mi történt velük! Biztos ez a nagy meleg tehet róla!
  2. Hát nemtom, írtam-e, de ha nem, akor most elmondom! köbö 10 hónapja tudják, hogy hancúroztunk! Amúgy is. Már több, mint 1 éve vagyunk 1ütt, elég nagy barmok lennének, ha azt hinnék, hogy csak kártyíázni jön hozzánk, én meg videozni hozzájuk!
  3. Hmm... akkor már tökmind1 lesz, hogy milyenek a szülei! Nem velük laknánk! Amúgy + faterom régebben esztergált faintos baseball ütőt, majd ha eljönnek valamikor hozzánk, akko majd megkínálom őket vele!
  4. szatyor84

    Gyúrjunk wazze!

    Hali mindenkinek! Holnap megyek Pestre, és szeretnék vásárolni egykezes súlyzórudat, csak fogalmam sincs, merre van ilyen bolt, nem nagyon vagyok ismerős Pesten. Max a keleti, és a nyugati környékét ismerem. Légyszives mondjatok már boltokat. Úgy is jó, ha csak utcanevet mondtok. köszi!
  5. sajna ez van! Lehet csak blöfföl az anyós!
  6. Hát igen!Barinőm mondta, hogy az anyja azt mondta neki, csak akor aludhatunk majd együtt, ha összeházasodunk! Na de az még jóval odébb van, de nagyon remélem ez a csaj lesz, akit feleségül fogok majd venni!!! Nagyon köszönöm a segítségeteket, és a jókívánságotokat!!! Nagyon jól esik!!!
  7. szatyor84

    Tudod már mikor fogsz...?

    A fene egye meg! 48, 49 évesen fogok elpatkolni! Hamarosan it a vég! Friday, May 26, 2034
  8. Nah, hölgeim/uraim! Örömmel jelentem be, hogy a ma délutáni rosszalkodásunknak meg lett a gyümölcse! Sikerült az egész napomat a csajommal tölteni, mert a szülei elutaztak, és csak este 8 körül értek haza! Szóval volt időnk egy kis... Először egy romantikus érzéki masszázzsal kezdtem, aztán 1re jobban belemerültünk... Az előjáték is "csak' 1 óra hossza volt! Aztán komolyabbra fordultak a dolgok, ésss... Szóval 3/4 óra alatt elment a csajszi! És ezt most tökre éreztem! Mondta is, hogy ez hatalmas nagy volt! Nem hiába adtam bele apait, anyait, minden erőmet, és szeretetemet! És arra jöttem rá, lehet, hogy a csajszival is baj van, mert a szülei ilyen trógerek (bocs a kifejezésért, de ez az igazság), de úgy érzem, hogy bennem is van hiba! Mert amikor elkezdjük a dolgot, elkapkodjuk az előjátékot, és ezt nem szabad! Remélem ezek után minden okés lesz a csajszival! Már csak a szüleit kellene valahogy megpuhítani, de még nem tudom, hogy! Valamit ki kell eszelnem. Nem szeretném ezeket a forró nyári éjszakákat egyedül tölteni!!! :( Ha valaki tudna valami tuti ötletet adni a puhításhoz, szívesen venném! ui.: kalapács kizárva!
  9. Nem Enisz, a helyzet az, hogy van 1 bátyja, és ő nem jár sehová bulizni, ez legyen az ő dolga, mért nem jár. És a szülei ezt nézik. Szal ha a srác nem m1 bulizni, Enikő sem mehet. Csak ritkán. Nagyon fogják szegény csajt, és nagyon szokatlan a mi családunkban az ilyen. Mindenki ki van akadva, hogy ennyire fogják szegény csajt. Egyszerűen nem tehetek érte semmit. Én szeretnék beszélni a szüleivel, hogy én szeretem a lányukat, és szeretnénk több időt együtt tölteni, és együtt aludni. És Enikő lebeszélt róla, merthogy elküldene az anyja a pcsába. + nagyon csúnyán beszélne velem, ami engem nem érdekelne. De! Azért nem beszélek velük, mert utána Enikőnek lenne rosszabb. Szinte már terrorizálják szegény csajt. Úgy sajnálom... Legszíveseben idemenekülne hozzám,. de abból is csak a baj lenne. Uhh, most hívott, hogy nincs kedve bulizni, szóval jön hozzám aludni! :) sztem holnap reggel beszélek vele, +kérdezem, mi nyomja a szívét, és mindent megbeszélünk! Aztán majd tájékoztatlak titeket a fejleményekről:)
  10. szatyor84

    Gyúrjunk wazze!

    de mivel westend, ezért biztos drágábbak a cuccok. nem??
  11. szatyor84

    Gyúrjunk wazze!

    Hali mindenkinek! Volna 1 kérdésem. Ma megyek délután Pestre, és szeretnék vásárolni Scitec hot blood szert. Nos, én csak a keleti, és a nyugati környékét ismerem. Tudtok azon a környéken olyan boltot, ahol ezt meg tudnám vásárolni?? köszi. ui.: mi a véleményetek a creatine G bombról?? kíváncsi vagyok, a véleményetekre
  12. ÁÁÁ + is van a probléma! Mivel még kis tapasztalatlan, ezért nem tudja mit szabad, mit nem. Ezt arra értem, hogyha nyelvvel csinálom, akor zavarja, ha figyelem. Nade b*sszus... Akkor honnan tudnám, hogy mi jó neki?? Amikor becsukja a szemét, ako nézem. Ha felüti a fejét, hogy nézem-e akkor becsukom a szemem. Tudom poén, de sajnos így van! Szal jól meglennénk mi, csak a legnagyobb gáz, és nem nagyon akarok ebbe belefolyni, csak a lényeget mondom: Szóval a szülei nagyon fogják, amikor eljön hozzánk, akor köbö 5-7 órát tudunk 1ütt tölteni. (Egy héten. 1 év kapcsolat után...) Aztán irány haza! Szó sem le7 ittalvásról! :( Pedig már nagyon szeretnénk! az 1 év alatt 4x aludt itt, eből a szülei 1ről sem tudnak. Mindig hazudoztunk. Amikor + én vagyok náluk, akor a szülei köbö 10-20 percenként felszólnak, hogy Enikő, gyere már le, + ez + az. A múltkor a faterja majdnem rajta kapott minket! :angry:De bátrak vagyunk, és amikor csak te7jük, akkor kicsit összebújunk! Nah, röviden ennyi! Nem offolni akartam, csak hogy értsétek meg, és ennek megfelelően mérlegeljétek a dolgokat! Őszintén leírtam ami van, ennyi! pont! még ezt elfelejtettem:Gerator. Én nagyon szívesen kielégíteném nyelvvel akár egész nap is, nyelvleszakadásig. De azért azt is nézd, hogy 5-7 óra alatt nem túl sokszor tudunk elmenni egymás után. Főleg ha 2,5-4 órát szexelünk. sajnos ez van! Ilyenek maradiak a szülei, hogy nem engedik, hogytöbb ideig legyünk együtt. +puhíthatatlanok. ui.:apucsoka? azt hogy érted, hogy később az megbosszulja magát?? kifejtenéd bővebben??
  13. Tyúúúú Flóribááá... Ezt te most komolyan gondoltad?? ugye nem???
  14. Igen, ezekkel tisztába vagyok, amiket leírtatok, és már sokszor kérdeztem, hogy neki mi lenne a jó. Azt mondta, hogy neki mindenhogy jó! És b*sszus. Én télleg mindent megteszek annak érdekében, hogy elmenjen. Ha azt akarja, h vaduljak be, bevadulok! Ha finoman, akko finoman. Szóval télleg... Azt akarom, hogy nagyon jó legyen neki! nagyon szeretem! És le7 h*lyén hangzik egy 23 éves sráctól, de nekemtélleg nem kell másik csaj! Csakis ő! szal lebeszélni róla nem tudtok! és nagyon köszönöm a hozzászólóknak a segítséget, nagyon jól esik hogy segíteni akartok!!! ui.: elfelejtetem írni, ha ujjazom, és közben nyalom, akkor tuti biztos hogy elmegy! Akkor nagyon lehet rajta látni, hogy nagyon jó volt neki!
  15. A mérettel sztem nincs gond. majdnem 18 centi, és a vastagsága is átlagos. Mondtam már neki, h masztizzon előttem, de nem masztizik, merthogy én csináljam neki, és ne ő magának! 1ébként majdnem az összes pózban kipróbáltuk, de... sajna nem segített.Még az is lehet, hogy frigid. Egyszerűen nem tudom megérteni: Mért játsza meg, hogy elment? Megérteném, ha nem kíváná a szexet. De sokszor ő mondja, hogy szexeljünk. Nem hiszem, hogy csak nekem akar ezzel örömet szerezni. Mert ha nem kívánná a szexet, akkor nem is tudnék belé hatolni. vibrátorról pedig hallani sem akar, azt mondta az 1 baromság! És az enyém kell neki
×
×
  • Create New...