Jump to content
PirateClub.hu

zoo008

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

zoo008's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A miénk igazi kockasztori legalábbis részemről:D mert barátnőm mutherja egy helyen dolgozott velem még anno nyáron ien diákmunkán voltam.És barátnőm ballagási ajándékként egy laptopot kapott.És ugye arra meg kellet net Wlan hálózaton kereszül én meg pont értettem hozzá és elmentem megcsinálni.Ez amolyan mesébe illő első látásra szerelem(ami még most is tart).Aztán jövőhéten már nem routhert csinálni mentem hanem hozzá.Ez is csak arra példa hogy mikor nem keressük a szerelmet pont akkor botlunk bele..
  2. zoo008

    Huncut élvezetek,fiatal pároknak

    ÁÁ tényleg de low vagyok...bocs..mindenkitől elnézést...Ha valaki szerint töröljem a témát akkor írjatok!Nem akarom az oldalt ilyennel rontani
  3. A címet senki ne értse félre!!A sexel nem rontjuk el a kapcsolatot,HA.... Leírom az én példám:Van egy csaj akot első látás óta szeretek meg ő is engem..Hát minden happy míg az apjáról ki nem derül hogy megragadt a 19.században...Azaz nincs kivillanó cici,se bugyi a barátnőmnek...a sex-re nem tudom mit mondana a father... .De a lány nagyon szeretem és ő az igazi is asszem...15 éves aki szerintem még kicsi is a sex-hez..szóval az egyenlőre nem lesz..semi olyasmi egyenlőre gondolok pl itt az oral sex-re....Nagyábó enyi De a címhez hűen ugye huncut játékok..azaz olyna pontok ingerlése a testen ami "érzékeny" de kellemes azaz élvezed: Ez mindenkinek csajnak fiunak:A fül alatt a nyakon van egy a nyak aljáig elhúzódó csík ami egy csontnak nyomva érzékeny nyomás hatására...ha ezt a rész csókolgatod először finoman aztán egyre erősebben,tüzesebben..ezt a partnered élvezni fogja ha jól csinálod.Vigyázni kell vele mert egy idő után fájni is tud,vagy ha épp csikis az a rész akkor felesleges nem fogaj élvezni..De ezek egyéntől függenek..nekem szemény szerint nagyon bejön A másik fiuknak szól olyanoknak akik nem csak a szexre hajtanak..hanem szeretik az az előtti dolgokat..vagy épp a barátnője nem enged mást A téma nem más mint a "cicinyalifali"..mert a csajoknak tetszik ha jól csinálod A lényeg hogy a csaj legyen ellazulva ne legyen feszült és mondjuk egy kicsit legyen is beindulva.Először a cicik közki rész simogasd,csókolgasd..majd jöhet szép lassan érzékien a mell töbi része..halad a mellbimbó felé..és ha ott vagy az finoman kezd el csókolgatni függőleges és vizszintes irányba..fontos az irányváltás.küzben a nyelveddel körözz a mellbimbó körül vagy nyalogasd a nyelveddel..ha a csaj élvezi akkor egy kicsit gyorsíts erősebben csólolj de vigyázz hogy ne nyomd meg a cicijét vagy ne harapd meg a mellbimbóját se mert ezek fájdalmasak!..ha jól csinálod ez is egész elvezhető.. mind a két dologra igaz hogy fokozza az élvezetet ha a sexhez hasonló mozgási ritmust vesztek fel és közben simogatod a fenekét..vagy csak egyszerűen ahol kényelmes.. Hasonló ötleteket tippeket várok!! ez az elő témám amit én hozok létre..azaz lehet kicsit béna de én pl pont ilyent kerestem volna..és most már lesz..
×
×
  • Create New...