Jump to content
PirateClub.hu

halkan

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: halkan

  1. halkan

    Szerelmes versek topic!

    Csak annyit mondok hogy Laura újjászületett. Újra szeret és nem közömbös. Elértem a célomat. Új élet Találkoztam vele az utcán Sétáltunk hosszan mint egy pár Szerintem ős is így érez A lelkem így nem vétkes Látom az arcán ahogy nevet És látom azt hogy beszél velem Ezt eddig nem tette Én eddig a földben voltam eltemetve Kecses karját a vállamra teszi Más fiút már a méreg eszi Nekem van ilyen jó párom Már most a folytatást várom Ha nem látom újra megőrülök Ha megjelenik elér az öröm Ha lágyan szól a zene Táncolni volna kedvem Vele szeretnék táncolni Az ő akaratát sem lehet elfedni Hazakísértem a házukhoz Megkérdeztem a következő alkalomról Igent mondott nekem Ez az ég felé vetett Szabad vagyok mint a madár Belém szeretett talán? Most magasan vagyok belátok az ablakán Verset ír az asztalnál A sorokat nem látom már De az öröm ott van az arcán Ott van az arcán és mosolyog Én örömömben sírva fakadok Elkezdek zuhanni És a talajra koppanni Hirtelen melegséget érzem Laura csókjával ébreszt Mert mikor elindultam az utcán A nagy boldogságban elájultam talán Laura csókol és csókol újra Mámorítóan édes a csókja Míg a dolog továbbfajulna Laura hirtelen abbahagyja Elkezd mosolyogni A szíve dobogni Kifagyott e rideg szív Megtört a vastag jég! Elbúcsúzunk egymástól És az emlékezetes éjszakától A szerelem mindenkit elér A szív új életre kél
  2. halkan

    Fitymaszűkület?

    Lehet ez belerondít a szerelmes vers író imázsomba de lehet egy kérdésem? Nekem nehezemre esi felhúzni a fitymát hogyha erekcióm van. pedig voltam orvosnál és megcsinálta(felhúzta, kitisztította) a dolgot és azóta rendesen mosom úgyhogy ez nem lenne gond. Másik az hogy a makk felülete fáj hogyha hozzáérek, na nem annyira de azért kellemetlen. Olvastam ilyet hogy a felülete még nem "eddződött meg". Hogyan lehet "eddzeni"? Tényleg bocsánat a hülye kérdéseimért de apámmal ez a téma tabu (és ez elég nagy baj) anyámhoz meg nem állok oda ilyennel. Azért köszi a választ.
  3. halkan

    Szerelmes versek topic!

    Veled megyek Veled megyek mindenhova, Kitartok én , úgy mint soha. Veled megyek forró tűzben, És halált hozó nagy hidegbe. Ha rád nézek megremegek, Elért engem a szerelem. Ha a kezedet fogom, Elillan minden gondom. Ha majd megöregszem, Rád mindig emlékezem. Veled megyek a magasba, És ha kell a pokolba. Remélem tetszik Szipi te nagyon jó verseket írsz és persze a többiek is. De TE hogyan értékeled a versemet? Némán Némán nézem ahogy elmész Mert megállít az ész A szívem téged szeret Az ész az arcomba nevet Eltűnsz a mindent felemésztő árnyékban Nem látom már, csak a körvonalaidat A léted már nem érzem A szerelmet még mindig féltem Miközben könnyeimmel küszködök Néhány régi emlék vissza, visszajön Emlékszem a hajadra Mikor a szél lobogtatja Emlékszem a szemedre Két kis gesztenye Az arcodat nézem A formákra emlékszem Az a forma feledhetetlen És megismételhetetlen Kecses karod mint egy szál virág Nem teremthet olyat a világ De ez már mind elveszett A bánatom eltemet Remélem majd gondolsz rám A sírom láttán Ez áll majd a kopjafán Viszlát kedves Lauráccskám! A következő versem nem olyan hangulatú mint az eddigiek. megpróbálom leírni mi a szerelem. Ezt az érzést szerintem sehogysem lehet szavakba önteni. Szerelem Leírni a szerelmet nem lehet Az ember ilyenkor mindent elfelejt A bánatot csalódást és a fájdalmat Mindent ami a léleknek ártalmas Meleg érzés vág át a testeden Ha meglátod már tudod ez szerelem Ha nincs a lány melletted A szíved fájdalmasan reszket De ha ott van és szeret Úgy érzed örökké ott lesz veled Ott lesz veled és a bajban segít A szerelem melege bekerít
  4. halkan

    Szerelmes versek topic!

    Kösz! Hát igen nem most írtam. Akkor még máshogy járt az agyam... Erőltettem és látszik is hogy ha nem ér közvetlenül az élmény akkor nem lesz jó a vers. Hallottam egy olyan mondást -ami szerintem nagyon is igaz- hogy ha egyszer megfogalmazódik benned a vers és még napokkal utánna is jónak találod akkor írd le és ha van bátorságod mutasd be. Szipi. Nem tudom leírni azt hogy milyen jók a verseid. Én megemelem a kalapom előtted!
  5. halkan

    Szerelmes versek topic!

    Nem tudom hogy lehet-e más témájú verset írni de én megteszem. Ezek még régebbi verseim, kb 2 évesek. Délutáni pihenő Ülök a földön és játszok egy bottal, Lecsendesedett az iskolaudvar. Betűket látok a homokban, Kis versek a cipőnyomokban. Arra jön kettő lány, De tőlük többet várhatnánk. Mégsem azért születtem, Hogy verset írjak róluk menten. A fák most egyenesen állnak, Mintha valamire várnának. Várnak a végső hullámra, Az igazi áramlatra. Megérkezett ő, Egy kis szellő. Ekkor elindult, A békés udvaron vihar dúlt. A fák mintha örülnének, Szépen táncolnak a szélben. Azt a kis versek is leírták, Mi mindent tudnak a fák! Most egy hangot hallottam, Úgy reccsent, roppant, S repült az ág, Mint a szélvész fecskemadár. S leérkezett a földre, Amelyből minden létezett. A tudósok a létezés titkáról elmélkedtek, Miközben én lassan az ág felé mentem. Most látom milyen a világ. Tovább már nem él ez az ág! A fák megtépve álltak, És siratták az elesett ágat. Esti pihenő A házak fölött félhomály van, Esteledik a falumban. Az utcákon köd terjeng, Tompán, szürkén, sötét színben. A csendben néhány részeg munkás, Messze hallatszik a nótázás. A kutyák lassan elhallgattak, És hangot adtak álmaiknak. Csontok százairól álmodtak, Mit az embertől meg nem kaptak. Libát, kacsát, tyúkpecsenyét, És a gazda szép kenyerét. Az ostorral üti, vágja, Ugasson a gazda lánya! Testek lógtak felakasztva, Most nyávogjon az a macska! Ezt kívánják az ebek, Mást pedig az emberek. Jó termést és sok búzát, A család jó dolgát. Nagy földet és szép mezőt, Még több hosszú jó esőt. Mikor egyszer felébrednek, Eljött már az újabb reggel. Na hát ennyi volt. Nem éppen a legjobbak. Azért ideírtam nem hagyom elveszni azt amit akkor napokig írtam.
  6. halkan

    Szerelmes versek topic!

    Nem tudom hogy nektek hogy tetszik de bátorkodtam az én versemet is ideírni. annyit mondok hogy ez a vers rólam szól, arról hogy a lány nem vesz észre. Nem akarom lemásolni Ady Endrét de én is adtam egy nevet anak a lánynak: Hát akkor a Vers: Laurácska Édes, kedves Laurácska! E nevet vettem a számra. Szeretném ha szeretnél, Vagy csak egyszer rámnevetnél. Nem tudom még téged látván, Ez szerelem vagy csak ábránd. Nem látom az arcodon, Kölcsönös e vonzalom. Téged látlak ha lefekszek, Téged látlak ha felkelek. Téged látlak a fényes napban, És a ragyogó csillagokban. Nem tudod amit én tudok, Pedig érted lótok futok. Addig én csak téged várlak, Édes kedves, Laurácska! Az esetleges helyesírási hibák miatt elnézést kérek. A verset régebben írtam de akkor még tényleg nem tudtam hogy mit érzek.
×
×
  • Create New...