Jump to content
PirateClub.hu

Steelman00

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Steelman00

  1. Felhelyezéses részhez hozzászólva...nekem is szokott probléma lenni, mert sokszor nem akar normálisan letekeredni a gumi, és kb. 1/3 út után megakad, aztán szenvedni kell a lesodrásával, ami növeli a szakadás veszélyét, pedig Durexet szoktam használni, ami elméletileg a legjobb az ára alapján. Létezik, hogy szűk lenne (nagyképűség nélkül kérdezem)? Méreti különbséget meg nem igazán észleltem a Durexen belül, mindre 56mm van írva, ha jól emlékszem, vagy ilyesmi. Esetleg az XL-eset is lehet, hogy ki kellene próbálni, de az meg már olyan nagyképű Viszont a Masculin óvszer kifejezetten szúk volt...
  2. Steelman00

    Szexpózok, kis péniszre

    Hát a fentiek amúgy is szerepelnek a repertoárunkban, bár nem a méret miatt (ha már mindenki hozzátette ) , hanem mert ezek szerintem a legnépszerübbek, és egyben legjobb pózok, vagy legalábbis közzéjük tartozik. Bár néhánynál figyelni kell, mert ha túl mélyre kerülünk, akkor az fájhat.
  3. Steelman00

    Tanulj meg franciázni (lányoknak)

    Hát én még nem próbáltam, de kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet.
  4. Steelman00

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Hát a nagy jó lenne, csak azzal az a baj, hogy elöbb-utobb lógni fog, így a közepesre szavazok. (De a nagyot ki kell próbálni, legalább egyszer )
  5. Steelman00

    Ki mit mond szex után?

    Ikrek: Hááááát van benne valami, bár a Skorpió szimpatikusabb (álmodik a nyomor )
  6. Szerintem a nagy probléma nem azzal van nagy átlagban, hogy mit kellene tenni, hanem azzal, hogy hogyan. Szerintem mindenki tudja, hogy ha meglát egy szép lányt/nőt akkor le kellene szólítania, viszont azt már kevesebben tudják, hogy hogyan, és mit kellene mondani neki. Szerintem az ilyen jellegü írások (és ezt nem személyeskedésből mondom, mert már több helyen is olvastam ezt az írást) igazából nem sokat segítenek, inkább csak tovább ragozzák a problémát, ezért én azt mondom, hogy aki tud, az inkább leszólítási tippeket írjon be, illetve, hogy konkrétan ide kapcsolódjon, esetleg néhány jobb kérdést is megemlíthetne, amivel el lehet indítani egy beszélgetést. ( Kő Cola? )
  7. Steelman00

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Na végre valaki, aki részben alátámasztja, amit mondok. Itt mindenki jön a technikával meg ilyesmivel (mintha egy nagy nem lehetne technikás), meg hogy a hüvely csak vagy 10 centiig érzékel, meg hogy a lányoknak az érzelem a fontos nem a méret (mind a kettő kell)... itt van az ellenpélda, hogy mégis csak jobb a nagyobb (nem mondom, hogy az átlag rossz, vagy az extra nagy jó). És látom, hogy mennyi sértett önérzet szólalt meg utána. (Ha egy nő tudja, hogy mit akar/mi kell neki, akkor már egyből ribanc? )
  8. Steelman00

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Ez mekkora bla-bla... Ha kicsi a farkad és nem jó a szex (nem feltétlenül van így), ne gondold már, hogy az a csaj egy életen át ki fog melletted tartani, az sem hülye. Nagyobb jobb, a többi csak önámítás.
  9. Steelman00

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Hát ez így jól hangzik, csak hát tele van torzításokkal, mivel annak a pénisznek nem csak bent kell lenni, de mozognia is kell, és akkor már számít, hogy mekkora, de ezt feljebb 1-2 oldallal már kifejtettem ,,Steelmam'' név alatt, csak hát visszaolvasni senki sem olvas, csak ugyan azt szajkózzák az emberek.
×
×
  • Create New...