Jump to content
PirateClub.hu

Janesz59

Felhasználó
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Janesz59

  • Születésnap 02/26/1959

Contact Methods

  • MSN
    cb-sjani
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    Janesz59

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Esztergom
  • Op.rendszer
    Win 10
  • Érdeklődés
    Elektronika

Legutóbb itt jártak

204 profil megtekintés

Janesz59's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Janesz59

    filmcím

    sziasztok! keresek egy filmet de nem ugrik be a címe. van egy lövész aki autókat vesz célba de így felfedi magát és így egy másik lövész észre veszi rálő és a golyó áthatol egy üvegen és a feje felett felrobban így van kiiktatva. egyszerűen nem ugrik be a címe. ebben tudnátok e segíteni? de lehet hogy rossz helyen kérdezem elnézést kérek ezért.
  2. Janesz59

    magyarítás

    szia. most már mindegy lejátszottam a játékot angol nyelvűn. köszönöm a segítséget. Van egy pc játék csak annyit láttam hogy előtte a csávó gyors kiképzésen vesz részt és utána indulnak el a küldetésre. Helikopterrel megtámadnak egy hajót lemennek a gyomrába katonák de menekülés közben felrobban félig eldől a hajó de szerencsésen kijutnak belőle és a helikopterre ugranak fel a hajóról. Utolsó katona majd nem lesik gépről. nem ugrik be a címe. azt hiszem hogy a főnök szivarozik ha jól tévedek.
  3. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a medal of honor warfighter magyarítás után nem indul el. vannak hozzá linkek de egészen más oldalak jönnek be.
  4. Janesz59

    "D" meghajtó

    szia. nagyon szépen köszönöm a segítséget. szép napot kívánok neked! üdv; Janesz59
  5. Janesz59

    "D" meghajtó

    szia! köszönöm szépen a segítséget flottul működik minden de a eredeti ikonokat nem találom sehol. honnan lehetne letölteni? telepítve van a windows meghajtók előtt vannak az ikonok. amit attál ikont webcímet ott nem találok.
  6. Janesz59

    "D" meghajtó

    szia. köszönöm szépen a segítséget lenne még egy kérésem. "D" meghajtónál áll fent probléma ha megkérhetnélek leírnád pontosan hogy mit kell beírni a azonosító értékhez? először egy focilabda volt ott fifa 24 et telepítettem és kért még valami programot hozzá. utána letöltöttem a Drive Icon Changer programot de sajnos ezt bebuktam meert újra kellett rakni a gépet tök sötét lett a monitor bekapcsolás után. köszönöm szépen hogy szánsz rám időt. minden programot töröltem amit úgy láttom hogy nem illik a képbe. LaFonten!
  7. Janesz59

    "D" meghajtó

    Köszönöm a tippet
  8. Janesz59

    "D" meghajtó

    Helyi lemez (D) parancsikonja.lnk
  9. Janesz59

    "D" meghajtó

    Újra tettem a gépet de sajnos nem változott meg a meghajtó ikon. lehet hogy mélyebbre kellene ásni? Vagy biosba kellene allítani valamit? Töröm a fejemet de semmi ötlet nem ugrott be. Miért égett be ennyire a százlós ikon.
  10. Janesz59

    "D" meghajtó

    Nálam ilyen lehetőséget nem dob fel, csak a "C" meghajtónál ezt sem értem! A "D" nél nem
  11. Janesz59

    "D" meghajtó

    win 10 op rendszer.
  12. Janesz59

    "D" meghajtó

    Küldenék egy fotót hogy miről lenne szó. ez a ikon eltünt és helyette windows százló van. nem tudom erre visszaállítani.
  13. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a "D" meghatón a ikonjel megváltozott és nem tudom visszaállítani. Nem tudom hogy miért. Már kérdeztem a google a barátunkat de nem érti a kérdést. ő a betűjelre gondol C,D,B stb.
×
×
  • Create New...