Jump to content
PirateClub.hu

papageye

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

papageye's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. papageye

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy 4-5 napos fórumozás, utána olvasgatás után teljesen összezavarodtam! Már volt dolgom Linuxszal, Windows-al, de olyan szinten összekavarták itt a dolgokat, hogy az valami hihetetlen. Öten hat félét mondanak...Szeretném felrakni a gépemre a MAC OSX Snow Leopardot. Leírom a konfigurációm és tudnátok abban segíteni, hogy melyik disztrót tegyem fel? Nem tudok dönteni (iATKOS S3, iDeneb stb) Alaplap: Asus P5GC-MX (hangkártyám is, és a hálókártyám is integrált: L2 Atheros és Realtek HD Audio) Proci: Intel Dualcore D 2.8Ghz (nem core2, hanem az eggyel alatti) Ram: 2gb Vinyó: SATA II-es (ha jól olvastam,akkor ez szükséges a Snow Leopardhoz) Videokártya: Nvidia 7900GS 256mb GDDR3 Mit gondoltok? Annyira tanácstalan lettem, hogy nem merek beleugrani a mélyvízbe, pedig ez nem jellemző rám. *confused* Tudnátok adni valamilyen komplett tanácsadást miként is kellene ehhez hozzáfogni? (nagyjából tudom, de ehhez a konfigurációmhoz fogalmam sincs, hogy a customize menüben milyen kext-eket kell bejelölni, illetve a kernellel is bajom van, hogy abból menne e a gyári? stb..) Szóval sok kérdés fogalmazódott meg bennem, várom a mihamarabbi segítséget, előre is köszi mindenkitől! Üdv, Viktor
  2. papageye

    Mekkora a súlyotok?

    185 cm és 60kg amúgy futó vagyok
  3. papageye

    Te tartozol valamilyen csoporthoz?

    partyarc vagyok :DD JOHN DIGWEED (H)
  4. papageye

    Konfigurációk, alkatrészek

    hát végigolvastam mindent, és megtaláltam a kérdéseimre a választ, de újabb kérdések is felmerültek bennem...mikor érdemes gépet venni? és nvidiát vegyek majd vagy atit? ez tök jó meg minden, hogy így tervezgetek, de még egy ft-om sincs lehet semmi értelme amiket kérdezgetek, mivel kb fél év múlva úgyis megváltozik mindennek az ára... szerk.: alaplapokhoz nem nagyon értek, de milyet érdemes venni egy 4magos intelnek?
  5. papageye

    Konfigurációk, alkatrészek

    sziasztok! valaki összeíállítana nekem egy olyan gépet, amin 1280x1024-ben elfut a GTA IV maxon? csak kiváncsi lennék mennyibe kerülne, mert jelenleg egy vasam sincs, de ha lesz pénzem, tervezem a gép megvételét...azért kérek meg innen valakit, mert nem vagyok nagyon tisztában vele, hogy honnan érdemes összeállítani.
  6. x56bujh,jmnb nm,.lmjn bv,kjhgtfrz
×
×
  • Create New...