Jump to content
PirateClub.hu

Leo Tankrazor

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Leo Tankrazor

  1. Én úgy tudom minden héten Kedden össze ül a Fábry meg öt idióta haverja, és elkezdenek pörögni egymás hülyeségén.Na innen vannak a poénok a műsorban és persze a dizájn center is!Szerintem egy ilyen Keddi alkalom szülte Dölfinger Dodit is!

  2. Látom vannak még rajtam kívül is lábfetisiszták!Ennek örülök és annak is hogy szerintetek ez nem perverzió!Szerintem sem olyan gáz ez a dolog mint a kaki meg az animal sex!Szerencsém van a barátnőmmel mert nyitott erre a mániámra és így igazán teljes a szexuális életem!Az igazi perverzióm az avataromon is látszik azt hiszem... :D

  3. Sajna nemk tudom nézni a meccset!Ha valaki megtenné hogy néha ide írja mi az állás azt megköszönném!

     

    Sajna nemk tudom nézni a meccset!Ha valaki megtenné hogy néha ide írja mi az állás azt megköszönném!

  4. Azért az mégiscsak elgondolkodtató, hogy a BL-ben román,ukrán,szerb,szlovák...fehérorosz :huh: és ciprusi :lol: csapatok is megfordulnak évről évre!Mi magyarok meg csak vegetálunk.Én azt nem értem ha vizilabdában, kézilabdában és kosárlabdában összetudunk hozni olyan klub és válogatott csapatot ami képes hozni a nemzetközi szintet akkor a fociban miért nem? :unsure:

  5. Szerintem a Keresztapa filmeket mindenkinek látnia kell mert az alapmüveltséghez azt hiszem hozzá

     

    tartoznak.Ajánlom még a Testvérbosszú,a Milliokért a pokolba,valamint a David Gale élete című filmeket!

  6. A Chelsea a Milan és a Real nálam az első és csak kapkodom a fejem hogy ki hova vándorol kedvenc csapataim között.Robinho szerintem el fog veszni az angol darálóban de azért szorítok hogy ne így legyen!

  7. Kár Lampardért!Villa-t is leakarta igazolni a Chelsea most mi van ezzel az üggyel?!?Drogba felöl sem hallottam mostanában semmi hírt megy vagy marad?Robinho meg nem illik a csapatba hiba lenne megvenni.

×
×
  • Create New...