Jump to content
PirateClub.hu

Cootermain

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Cootermain

  1. Sziasztok!

     

    4GB memóriával érdemes kikapcsolni a lapozófájlt?Illetve nagyjából mennyit gyorsulhat tőle a rendszer?Gondolom a swapolások megszünnének win indításkor,de ezen kívül van gyakorlati haszna?

     

     

    Szerk : beállítottam.Crysis alatt sem használt többet 2,6-nál és induláskor miután minden progi betöltődött megállt 1,2-nél.Játszani talán jó lesz.Nagy memóriaigényű progit csak Photoshopot használok,de azt is csak rajzolni digitalizáló táblával.

     

     

  2. Már két éve Vistát használok bár volt egy időszak amikor azok táborába tartoztam akik leszólják az oprendszert.Igaz ez köszönhető volt az akkori aránylag lassú konfigomnak,de mióta azt lecseréltem meg vagyok elégedve a Vistával és biztos nem váltanék vissza xp-re.Stabil,gyors,biztonságos szóval nincs vele bajom.

  3. Sziasztok!

     

    Segítséget szeretnék kérni.Build 6956-os Windows 7-et használok.Miután felraktam a Multi Meter gadgetet és újraindítottam eltűnt az összes minialkalmazás.Nem tudom elindítani/visszaállítani őket.Ha valaki tudja hogy tudom a Multi-t letörölni vagy a minialkalmazásokat alaphelyzetbe állítani kérem írjon.

     

    Segítséget előre is köszönöm!

×
×
  • Create New...