Jump to content
PirateClub.hu

Cootermain

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Cootermain

  1. Csak a lomtár.Ha valami kell azt start menüben megtalálom,de nem rakom tele az asztalt ikonokkal.
  2. Most cseréltem a 4670-t erre: Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 Azt a +3K-t megérte.
  3. Értem.Azt hittem a fizikai memót fogja használni.Win 7 alatt,desktopon a lapozófájl használat 5mb.De ezek szerint jobb ha visszanyomom.THX
  4. Sziasztok! 4GB memóriával érdemes kikapcsolni a lapozófájlt?Illetve nagyjából mennyit gyorsulhat tőle a rendszer?Gondolom a swapolások megszünnének win indításkor,de ezen kívül van gyakorlati haszna? Szerk : beállítottam.Crysis alatt sem használt többet 2,6-nál és induláskor miután minden progi betöltődött megállt 1,2-nél.Játszani talán jó lesz.Nagy memóriaigényű progit csak Photoshopot használok,de azt is csak rajzolni digitalizáló táblával.
  5. Helló! Ha már megnéztem én is irok... Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyannyira le vagyok maradva, hogy valószínűleg örökké fogok élni.
  6. Cootermain

    Windows Vista or Windows XP

    Már két éve Vistát használok bár volt egy időszak amikor azok táborába tartoztam akik leszólják az oprendszert.Igaz ez köszönhető volt az akkori aránylag lassú konfigomnak,de mióta azt lecseréltem meg vagyok elégedve a Vistával és biztos nem váltanék vissza xp-re.Stabil,gyors,biztonságos szóval nincs vele bajom.
  7. iTunes és néha Windows Media Player.
  8. Cootermain

    Windows Vista or Windows XP

    Már 2 éve Vista és eddig semmi bajom nem volt vele.Most váltottam 32-ről 64 bitre a memória miatt de nem jelentett gondot ez sem,egyedül a Delphi 7 nem megy úgy ahogy kellene.
  9. 4870 de ha biztos akarsz lenni a dolgodban nézz meg pár tesztet pl.:www.prohardware.hu
  10. MSI Radeon HD4670 512 DDR3 és a régi 8600GT amit talán tudok PhysX kártyának használni ha lesz időm kipróbálni.
  11. Cootermain

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Build 6956-os Windows 7-et használok.Miután felraktam a Multi Meter gadgetet és újraindítottam eltűnt az összes minialkalmazás.Nem tudom elindítani/visszaállítani őket.Ha valaki tudja hogy tudom a Multi-t letörölni vagy a minialkalmazásokat alaphelyzetbe állítani kérem írjon. Segítséget előre is köszönöm!
  12. Rivatunerrel húzhatod. Az én 8600GT-m most 720/1760/800-on(alap:540/1180/700) jár de ez minden kártyánál más.
×
×
  • Create New...