Jump to content
PirateClub.hu

Rooney11

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Rooney11

  1. Óvszert venni sehol sem cinkes dolog sztem, csak arra kell figyelni, hogy minőségit, és ne szar Tesco-sat vegyünk ! (ez nem azt jelenti, hogy a Tesco-ban nincs minőségi) <_<

     

    Amúgy sztem ez egy elég hasznos Topic a még Zöldfülű-eknek XD :D

  2. Hát igen - alakul a sztárcsapat Madridban.

     

    De ki tudja mikor lesz ebből igazi, összetartó csapat és mi lesz az "elkényeztetett sztárok" sorsa. Talán ők is ki lesznek dobva ha nem válnak be ?! A nagy nevek nem jelentenek garanciát a bajnoki, BL, és egyéb kupa győzelmekre... ;)

     

    Am kösz Pérez, hogy vittétek Ronnyt is, jót profitálunk mi ebből :lol: , csak azt sajnálom, hogy a Real-nál lehet, hogy a fényárban úszva elveszti igazi önmagát :mellow:

     

    Dehát ez csak 1 vélemény

     

    FOREVER UNITED

  3. De végülis asszem mind1 is a dolog, mert Benzema már a Reálé lesz. <_<

     

    Mai hír:

     

    Bár a tegnapi nap folyamán Karim Benzema csapattársa, Miralem Pjanic úgy nyilatkozott, hogy a fiatal francia támadó 45 millió font ellenében hamarosan aláír a Manchester United gárdájához.

     

    Nos, Pjanic kijelentésének nincs sok valóság alapja, ugyanis ma kiderült, hogy Karim Benzema a Real Madrid együttesénél folytatja pályafutását.

     

    A Lyon ugyanis elfogadta a spanyol csapat legújabb, 35 milliós ajánlatát Benzema-ért, továbbá segítette a transzfer létrejöttét az is, hogy Királyi gárda elnöke, Florentino Pérez igen jó kapcsolatot ápol a francia csapat vezetőségével.

     

    Sir Alex Ferguson csapatának tehát más támadó után kell néznie, szóbajöhet még Huntelaar, Villa esetleg Eto'o szerződtetése.

     

    Forrás: Goal.com

  4. Berbát mindenben kivédeném, nem egy nagy gólvágó, de hasznos, jól passzol, jók a meglátásai, sok a gólpassza.

     

    Mivel itt elvileg mindannyian MU-drukkerek vagyunk, ne vitázzunk ezen, mindenkinek meg lehet a véleménye. ;)

  5. Én nem mondom, hogy egy Benzema szintű csatár ne kellene a MU-ba (főleg Tevez távozása után), DE:

     

    Nézzük csak meg Wayne nyilatkozatát: :huh:

     

    "Cristiano és Carlos rengeteg góllal segítettek minket a múlt szezonban és azelőtt is, de úgy gondolom, képes lehetek a helyükbe lépni. Ehhez persze az kell, hogy a saját posztomon játsszak. A legjobb teljesítményre pedig középcsatárként vagyok képes."

     

    Benzemát ugyebár azért vennénk meg közel 40 milláért, hogy játsszon is, tehát ha valaki itt ebből rosszul jön ki az a mi Dimitar Berbatov-unk lesz. Nem azt mondom hogy nem fog játszani, de az előző évhez képest kevesebb lehetősége lesz ha úgy alakul, hogy jön Benzema. :sleep:

     

    jó lenne Benzema, de nem kéne kicseszni Berbával úgy, mint Tevez-zel. ;)

  6. Jobb ez így nekünk, a Pool úgyis hamarabb botlik a kicsik ellen. A Chelsea meg van akkora klasszis csapat, hogy kimásszon a gödörből. Bár a mostani formájuk alapján eléggé nagy az a gödör . . . :happy:

     

    GLORY, GLORY MAN UNITED !!! :rolleyes:

  7. mindenki tudja hogy maradni fog, ezzel a félrevezetgetéssel csak nagy pénzeket szakítanak az újságírók, amugy tiszta röhej az

    egész, mert az MU ugysem engedi, saját döntése alapján pedig nem mehet a szerződése miatt,

    ENNNYYIII !!!

     

    fogja már fel mindenki hogy kamu-kamu hátán minden olyan írás hogy már aláirt a Realhoz !!!

×
×
  • Create New...