Jump to content
PirateClub.hu

Hanoi

Veterán
  • Pontszám

    364
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Hanoi

  1. Köszi a segítséget, ez így tényleg jól jött, lefuttattam kétszer, a végén annyit írt ki, hogy a windows javított néhány rendszerfájlon, csináltam egy töredezettségmentesítést, ugy látszik(ha látszólagosan is) helyre állt.

    Remélem csak a windows "okoskodott".

  2. Sziasztok, nem olvastam végig az összes oldalt, és nemtudom jó helyre írtam-e...

    Szóval van egy laptopom, kb 2 hónapja (karira vettem), többnyire munkára használom (word, excel) meg zenehallgatásra, filmnézés, stb...

    Szóval win7 van rajta (nem legális) de garis még. A lényeg, hogy ma reggel óta folyamatosan azt írja ki, hogy a "Windows merevlemez-problémát észlelt", meg készítsek adatmentést.

    A windows szórakozik velem vagy haldoklik a vinyóm, pedig 2 hónapos gép?

    Ha garis, nem kötnek bele abba a szervízbe, hogy nem legális a win? Ha esetleg - isten ments - meghal a vinyóm attól a gari még megmarad?

  3. :D Az automata filmtovábbítás azt jelenti, hogy abba filmtekercs kell, szóval a régi fényképezőgépek voltak ilyenek, amikbe nem kellett memóriakártya stb, hanem ez a tekercs, és ezt továbbítja automatikusan. DE ez egy digitális fényképezőgép, tehát nincs benne filmtekercs, csak belső memória, szóval ez így FAIL, a kettő nem függ össze semmiképp.

    (nemigaz, hogy még egy poént is el kell magyarázni.) :D :D :D :D

  4. Elég szutyok ez a Data, küldtem 30 napos premium sms-t. (kb 400 ft-ért). Erre jól kib@sztak velem. Mikor bejelentkeznék, kiírja, hogy nincs ilyen felhasználó, pedig még jócskán lenne a prémiumból. A letöltő programok feszt azt írják, hogy nincs ilyen felhasználó, pedig korábban működött prémium felhasználói beállítással. Írtam levelet nekik, kb sz@rnak rá. Ennyit a datáról.

  5. Shuriken, ajándékba kaptam, egyszer sem dobtam még, + dobótőr, de az picit koszos, azzal nem szúrnék, max agyonütném a delikvenst(ezek fegyvernek minősülnek). Más nincs, vagyis a kocsiban ülés alatt egy vipera, de pszt :D

  6. Jééézusomm. Felesleges lesz megnézni is, remélem mindenki vágja, hogy miért...

    "Az első rész arról szól, hogy egy nagyszerű vezér felveszi a harcot az idegen hódítókkal. A Bush-kormány alatt nem akartam még egy ilyet forgatni, Obamával viszont már elképzelhető"

  7. Nekem se jött be annyira, mint az első 10, bár lehet azért, mert kevésbé ismertebb a keleti hadszíntér, mint az európai. Egy különálló sorozatként megállja a helyét, ha nem kötnék az Elit Alakulathoz, csak sajnos, az ember amikor nézi, elvárná azokat a mozzanatokat, amit a BoB-ban... várom a következő részt, körülbelül hány részes lesz?

  8. Elég nagy hülyeség ez az interaktív horror. Ki az, aki menekülés közben még felhív valakit, hogy megmondják merre menjen. :D

    Az lenne még nagyon interaktív:

    a végén "megszereztem a telefonszámod

    - új telefont kell szereznem."

    Aztán mikor hazamegy, ott várja egy idegen láncfűrésszel :D :D

  9. Hát ötöt nem tudok felsorolni, de:

    A harcjelenetek alatti hosszú monológok.

    Vannak lopakodós részek, mikor bujkál/rejtőzködik, aztán belerug valamibe, persze aki elől rejtőzködik, az rögtön felkapja a fejét, de csak egy macska volt.. :D

    Egy kisvárosi hülyegyerekből lesz valami nagymenő szuperhős a film végére (ppl transformers 1...)

    Robbantós jeleneteknél, mikor vetődik egy hatalmasat vagy éppen kirepül a toronyházból, és egy kocsi tetején landol, de persze túléli néhány karcolással, majd a végén a mentők tök látványosan levetkőztetik, és az "izmos" felsőtestét ápolgatják, bekötözik, de persze semmi baja, csak egy kicsit izadt, saras, meg véres póló, de a teste nem. :D (ez elég gyakori akciófilmekben)

  10. A véleményem az, hogy több energiát fektetnek a látványvilágba, mint a történetbe, vagy magába a filmbe. Túl erőltetett, vannak értelmes filmek is, de már nagyon ritka. Ha egy kicsit foglalkoznának a történettel, a színészek szerepével, nem lenne ennyi durr-szerelem-robbanás-és kb 2 percnyi beszéd egy két órás filmbe.

  11. Örökzöld sorozat, soha nem lehet megunni. Még annak idején sablonosnak tűnt a történet, mégis volt valami, ami kihúzta, és népszerűvé tette. Nem egy barátok közt, van eleje, van vége(közte egy elnyuló, de mégsem hosszú, nem szájbarágós történet), és ez így pont jó.

     

    Mi a véleményed a harcművészetekről, a krav magáról, és a többi, szerinted melyik a leghatékonyabb, pörgősebb?

×
×
  • Create New...