Jump to content
PirateClub.hu

Hanoi

Veterán
  • Pontszám

    364
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Hanoi

  1. Hanoi

    Microsoft Windows 7

    Köszi a segítséget, ez így tényleg jól jött, lefuttattam kétszer, a végén annyit írt ki, hogy a windows javított néhány rendszerfájlon, csináltam egy töredezettségmentesítést, ugy látszik(ha látszólagosan is) helyre állt. Remélem csak a windows "okoskodott".
  2. Hanoi

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok, nem olvastam végig az összes oldalt, és nemtudom jó helyre írtam-e... Szóval van egy laptopom, kb 2 hónapja (karira vettem), többnyire munkára használom (word, excel) meg zenehallgatásra, filmnézés, stb... Szóval win7 van rajta (nem legális) de garis még. A lényeg, hogy ma reggel óta folyamatosan azt írja ki, hogy a "Windows merevlemez-problémát észlelt", meg készítsek adatmentést. A windows szórakozik velem vagy haldoklik a vinyóm, pedig 2 hónapos gép? Ha garis, nem kötnek bele abba a szervízbe, hogy nem legális a win? Ha esetleg - isten ments - meghal a vinyóm attól a gari még megmarad?
  3. Hanoi

    Almighty Thor

    Már megijedtem, a plakát láttán azt hittem az eredeti thor, de most látom, hogy ez csak egy paródia.
  4. Hanoi

    Tron Legacy

    Erről a filmről mindig a tron guy jut eszembe.
  5. Hanoi

    Harry Potter 7 1-2.rész

    Nem tudni hogy hd-ben mikor fog kijönni?
  6. Hanoi

    Új Star Wars trilógia a láthatáron

    Egyébként nagyon jó, hogy itt mindenki a játékokkal jön, de nemtudom tisztában van-e azzal valaki, hogy könyvben is és képregényben is van folytatása a sorozatnak.
  7. Hanoi

    35 film 2 percben

    Amiket előttem leírtatok azokat én is észrevettem, de ott volt még a Csillagok Háborúja és Az ördögűző.
  8. Hanoi

    Pilóták kézikönyve

    P= A rögzítőkar bekapcsolása után a gázkar nem mozdul M= Azért találták ki P= Olajszivárgásra utaló nyomok a jobb futóműn M= Nyomok eltüntetve Hát ez hatalmas. ez a legjobb.
  9. Csipszes doboz.... a lámpa. Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni... Az utolsó jól látom vmi kompresszoros légkondi akarna lenni? Omfg....
  10. Hanoi

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Nvidia... eddig kétszer volt ati kártyám, maradok az nvidiánál, most is azt tervezem, hogy beújítok egy nagyobb kártyára(1gb körülire). II-Adi: úgy tudom az mx400-as a 64 megások között indult.
  11. Hanoi

    Amerika kapitány - Magyar előzetes

    A filmet már elkezdték forgatni, a szereplők is meg vannak hozzá, elvileg. De lehet egy másik projekt fut: A bosszú angyalai néven, képregényben a kedvencem volt, a film adaptációk meg elég sikeresek mostanában. Én már várom.
  12. Akkor én már le se írom, mi a problémám
  13. Hanoi

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Overlord 1-2. Nemtudom miért ilyen népszerűtlen a játék, szerintem nagyon jó, nem az a tipikus elmebeteg vérengzés, de mégis gonosznak kell benne lenned, abszolút újítás.(jaigen, de ott volt a dungeon keeper is stb...)
  14. Hanoi

    Digitális fényképezőgép

    Az automata filmtovábbítás azt jelenti, hogy abba filmtekercs kell, szóval a régi fényképezőgépek voltak ilyenek, amikbe nem kellett memóriakártya stb, hanem ez a tekercs, és ezt továbbítja automatikusan. DE ez egy digitális fényképezőgép, tehát nincs benne filmtekercs, csak belső memória, szóval ez így FAIL, a kettő nem függ össze semmiképp. (nemigaz, hogy még egy poént is el kell magyarázni.) :D :D
  15. Hanoi

    Stratégia

    A commandos sorozat, mindegyik része. Első stratégiai játékom volt. Bár a legutolsó része már elüt. Epic.
  16. Hanoi

    Írjak könyvet?

    "ne mi döntsük el helyetted" alapon azt mondom, hogy írd meg. Senkit nem köveztek meg azért, mert könyvet írt.
  17. Hanoi

    Szívesen tőltenél data.hu-rol?

    Elég szutyok ez a Data, küldtem 30 napos premium sms-t. (kb 400 ft-ért). Erre jól kib@sztak velem. Mikor bejelentkeznék, kiírja, hogy nincs ilyen felhasználó, pedig még jócskán lenne a prémiumból. A letöltő programok feszt azt írják, hogy nincs ilyen felhasználó, pedig korábban működött prémium felhasználói beállítással. Írtam levelet nekik, kb sz@rnak rá. Ennyit a datáról.
  18. Hanoi

    van fegyvered otthon?

    Shuriken, ajándékba kaptam, egyszer sem dobtam még, + dobótőr, de az picit koszos, azzal nem szúrnék, max agyonütném a delikvenst(ezek fegyvernek minősülnek). Más nincs, vagyis a kocsiban ülés alatt egy vipera, de pszt
  19. Hanoi

    ID Forever

    Jééézusomm. Felesleges lesz megnézni is, remélem mindenki vágja, hogy miért... "Az első rész arról szól, hogy egy nagyszerű vezér felveszi a harcot az idegen hódítókkal. A Bush-kormány alatt nem akartam még egy ilyet forgatni, Obamával viszont már elképzelhető"
  20. Hanoi

    The Pacific

    Nekem se jött be annyira, mint az első 10, bár lehet azért, mert kevésbé ismertebb a keleti hadszíntér, mint az európai. Egy különálló sorozatként megállja a helyét, ha nem kötnék az Elit Alakulathoz, csak sajnos, az ember amikor nézi, elvárná azokat a mozzanatokat, amit a BoB-ban... várom a következő részt, körülbelül hány részes lesz?
  21. Hanoi

    Last Call

    Elég nagy hülyeség ez az interaktív horror. Ki az, aki menekülés közben még felhív valakit, hogy megmondják merre menjen. Az lenne még nagyon interaktív: a végén "megszereztem a telefonszámod - új telefont kell szereznem." Aztán mikor hazamegy, ott várja egy idegen láncfűrésszel :D
  22. Hanoi

    TOP 5 - a legidegesítőbb filmes klisék

    Hát ötöt nem tudok felsorolni, de: A harcjelenetek alatti hosszú monológok. Vannak lopakodós részek, mikor bujkál/rejtőzködik, aztán belerug valamibe, persze aki elől rejtőzködik, az rögtön felkapja a fejét, de csak egy macska volt.. Egy kisvárosi hülyegyerekből lesz valami nagymenő szuperhős a film végére (ppl transformers 1...) Robbantós jeleneteknél, mikor vetődik egy hatalmasat vagy éppen kirepül a toronyházból, és egy kocsi tetején landol, de persze túléli néhány karcolással, majd a végén a mentők tök látványosan levetkőztetik, és az "izmos" felsőtestét ápolgatják, bekötözik, de persze semmi baja, csak egy kicsit izadt, saras, meg véres póló, de a teste nem. (ez elég gyakori akciófilmekben)
  23. Hanoi

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    A véleményem az, hogy több energiát fektetnek a látványvilágba, mint a történetbe, vagy magába a filmbe. Túl erőltetett, vannak értelmes filmek is, de már nagyon ritka. Ha egy kicsit foglalkoznának a történettel, a színészek szerepével, nem lenne ennyi durr-szerelem-robbanás-és kb 2 percnyi beszéd egy két órás filmbe.
  24. Hanoi

    Mondj véleményt!

    Örökzöld sorozat, soha nem lehet megunni. Még annak idején sablonosnak tűnt a történet, mégis volt valami, ami kihúzta, és népszerűvé tette. Nem egy barátok közt, van eleje, van vége(közte egy elnyuló, de mégsem hosszú, nem szájbarágós történet), és ez így pont jó. Mi a véleményed a harcművészetekről, a krav magáról, és a többi, szerinted melyik a leghatékonyabb, pörgősebb?
×
×
  • Create New...