Jump to content
PirateClub.hu

dubo

Veterán
  • Pontszám

    329
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by dubo

  1. Új Vodafone 547i (11.07.20-i ) eladó

     

    Eladó egy teljesen új(egy percet sem használt) , nyereményjátékon nyert Vodafone 547i mobil. Csak kipróbálva volt, fólia a kijelzőn .Dobozában, összes tartozékával (töltő, 4 hátlap,headset, USB-adatkábel, leírás). A készülék 07.20-án került átvételre, a jótállás is ettől az időponttól él .

    Ár megegyezés szerint ,csere nem érdekel . (árban rugalmas vagyok)

     

    Postai utánvétel lehetséges ,vagy személyes átvétel .

    (Érdeklődj privát üzenetben,vagy akár itt is.)

     

    2011-07-20_15.01.33.jpg

     

    2011-07-20_15.00.15.jpg

  2. Nemszoktam,mivel,h egy torrent oldalt se használok,Szerintem idöpocsékolásss!!! :rolleyes:

    Ja ,meg áram ! :lol:

     

    "Komolyra" fordítva ,volt már rá példa ,hogy csaltam "felfelé" egy-két MB-ot ,inkább GB-ot . Ha okosan csinálod ,nem buksz le . A sebességekre kell jobban odafigyelni az adott progiban , amivel elköveted a "tranzakciót" :) .

    Ez a dolog is olyan ,hogy "kinek a pap,kinek a papné" ,mármint a torrent és warez világa . Kinek melyik tetszik jobban . Megmondom őszintén a nagyobb tiszteletem a warezoldalakra feltöltő usereké. Ők jobban megdolgoznak a fájlokkal ,amiket közzétesznek (darabolás ,feltöltés ,kilinkelés). Persze "nagyobb" meló leszedni is ezeket , ha nincs premium accountod (lassabb letöltés ,idő kivárás,stb).

    A torrent sokkal kényelmesebb ( ha nem régi torrentekről van szó,amiket már a kutya sem seedel) ,mert csak betolod a kliensbe a torrentfájlt ,és már jön is lefelé . Persze aki felrakta a torrentfájlt , az is leszedte valahonnan egyszer (vszínű torrentről :) ) , de neki nem sok dolga volt vele (hacsak nem ő csinálta a release-t :) ),csak csinált belőle egy torrentfájlt ,és kirakta a megfelelő torrentoldalra a pár bájtnyi adatot. Persze bizonyos értelemben neki is hozni kell némi (anyagi) áldozatot ,hogy seedelni tudja valahonnan (áram ,seedserver bérlet,stb.)

    Elég jól elkanyarodtam a témától ,bocs !

     

    Visszatérve a csalásra : aki megkockáztatja , annak vállalni kell a következményeit (ha megbukik), az esetleges kitiltást ,stb.

×
×
  • Create New...