Jump to content
PirateClub.hu

Csepp

Veterán
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Csepp

 • Rank
  Zsebibaba
 • Birthday 03/28/1974

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szeged
 1. Nekem van 1(van több is )nagyon rossz hibám.Ha valakit szerelemből szeretek,azt nagyon megszeretem.Már úgy értve,hogy megteszek neki mindent amire megkér,lesem minden kívánságát,elhalmozom kisebb nagyobb ajándékokkal.Többen is mondták,ez nem jó így,mert csak elkényeztetem az illetőt,és nagyon rászokik a jóra. Lehet hogy nem helyes amit csinálok,de az ember nem bújhat ki a bőréből.Ha egyszer ilyen a természete,azon nem igazán tud változtatni.Ez a génekbe van kódolva
 2. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Hát igen,próbálom azt a taktikát csinálni hogy,nem nyomulok,nem mondok direkt 2 értelmű szavakat vagy mondatokat! Ha más nem is lesz közöttünk szexen kívül(ha egyáltalán lesz)nem is nagyon bánom mert,tényleg nem vagyunk egymáshoz valók!Nem azt mondom,beszélgetni tudunk egymással,ha belelendülünk.Olyankor olyan mint 1 13 éves kis csitri,valamikor meg kiálthatatlan zsémbes banya tud lenni!De lehet,ezért is bírom a buráját!
 3. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Joxy17! Én értem mit szeretnél sugallni,de szerintem ha most azt mondom neki hogy,mennyünk internetkávézóba akkor,végkép leírom magam előtte mert azt fogja gondolni hogy,betojtam és,nem merek vele lenni kettesben. Azért köszi a tanácsot de,azt hiszem nem szalasztom el az alkalmat és,persze lájtosan bepróbálkozok.Ha elutasít,így jártam,ha nem akkor meg,meglesz amire már nagyon régóta vágyom
 4. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Igaz,régen nem írtam már ide mert igazán nem történt semmi,EDDIG! Múltkor megkért a leányzó hogy,keresek meg neki 1 filmet a neten.Sehol sem találtam olyan oldalt ahonnan ingyen letölthettem volna viszont,találtam 1 olyat ahonnan meglehet rendelni.Mondtam is neki,hogyha egyszer majd ráér akkor elmegyünk 1 internetkávézóba és megrendeljük.Erre kapásból,tudjátok mit mondott?"Miért nem megyünk inkább hozzád"Annyit hozzátennék,az internetkávézó ahova hívtam ingyenes lett volna,de Ő mégis hozzám akar eljönni! Kérdem tőletek,mi lehet a szándéka?Vajon csak tesztelni akar hogy,hogy viselkedek ha ketten vagyunk 1 "zárt"szobában?Lépjek most 1 nagyot és,mondjam el hogy mennyire kívánom az összes porcikáját,a kis láb újától a copfja végéig!Most kell cselekednem,most kell hogy,igazán tökös legyek,vagy sosem lesz rá több alkalom.Simán mondhatta volna "Oké menjünk az internetkávézóba" Szerintetek mit csináljak?
 5. Csepp

  Milyen stílusú zenéket hallgattok?

  Ez nálam hangulattól függ! Hardstyle,Psychedelic Goa!Ezek mennek nálam!
 6. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Kedves Szipi! Köszönöm szépen az őszinte gondolkodást és,véleményt! Mint már írtam előbb is,beláttam hogy,nem vagyunk egymáshoz való emberek és túl tettem magam rajta!Azt is belátom,csupán 1 fellángolás volt a részemről a dolog.Nem igazán gondoltam át úgy teljes egészében a dolgot,mint ahogy azt kellett volna!Beszélgetni ezek után is fogunk mert,úgy érzem,mint embert,úgy,kedvel!Meg sem fordult a fejemben hogy,ezek után esetleg másként fogok viszonyulni hozzá.Szal,nem fogok bunkó lenn vagy ehhez hasonló! Elfogadtam a döntését! Am,az is lehet,a későbbiek folyamán,Ő fogja keresni a társaságom.Minden előfordulhat!
 7. Csepp

  Szerintetek melyik filmnek van a legjobb OST-je?

  Nekem a Hűtlen c. film zenéje tetszik nagyon!Főleg a végén a stáblista alatt szóló zongora játék!
 8. Csepp

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  Hát,olvastam itt mindenféléről hogy,lelki vonzalom meg szerelem meg stb. kell ahhoz hogy,1 léányzónak többször is jó legyen ugyanazon szeretkezés alatt!Ezt most valamennyire cáfolnom kell!Pl:.Volt 1 csaj,nagyon szép,alakra tökéletes,szal egyben volt rendesen.Keresztanyám kórházban(pszihiátria,ez fontos) és,ez a léányzó a szobatársa volt!Szal,ki volt borulva mert a pasija nem foglalkozott vele és,sajnos idáig fajult a dolog hogy,ide került. Keresztanyám hazakerült,de a lánnyal tartotta a kapcsolatot.Egyszer úgy volt hogy,telefonon kereste a lány,keresztanyámat de,Ő nem volt otthon,így én vettem fel a telefont!Hosszan beszélgettünk,panaszkodott hogy,nem változott semmi a pasival kapcsolatban majd,arra a döntésre jutott a hogy,eljön hozzám beszélgetni!Mielőtt letette volna a telefont,poénból mondtam neki hogy,"a fogkefédet is hozd magaddal"Hogy,hogy jutott eszembe ez a mondat nem tudom!Az a lényeg,a csajszi elég rendesen félreértette a dolgot és az ágyban kötöttünk ki!Soha nem mertem volna arra gondolni hogy,1 ilyen "nehézbombázó"ott fog majd feküdni mellettem és,engem akar! Mostmár rátérnék a lényegre,de az előzményeket le kellett írnom,csak hogy,legyen mihez viszonyítani! A csaj 3x ment el,én 1x sem!Úgy belém harapott hogy,szanaszét kékültem utánna!Valószínű az idegtől,nem sikerült nekem!Annak viszont örültem hogy,Őt boldognak láttam!A végén azt mondta "nem gondoltam hogy,ilyen jó vagy az ágyban"Hozzátenném,semmi extra nem történt!A hagyományos pózban ment a dolog végi!Kb.két hét múlva még 1x volt nálam,utána nem láttam többet.Valószínű rendbe jöttek a dolgok a pasijával!
 9. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Köszi srácok a sok tanácsot! Teljes mértékben nem adom fel a dolgot,próbálok tényleg nem "úgy"gondolni rá mint leendő barátnőre vagy később 1 társra!Poénosra veszem a figurát,csak azért is hogy,ne lássa rajtam hogy,elvagyok esetleg kenődve!Úgy hallottam ez általában bejön!Néha bepróbálkozok 1-1 laza együtt kajálással,szigorúan baráti és,mindenki a sajátját fizeti alapon! Tudom,ha nyomulnék továbbra is,az már gáz lenne és,tényleg megutálna végleg.Ezt azért nem akarom!
 10. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Voltatok már úgy hogy,agyilag elfáradtatok? Tegnap volt,majd'3 órás beszélgetésünk!A lényeg,nem Én vagyok a lelki társa és így semmi esélyem nála! Konkrétan,Ő hozta fel a témát(enyhén meg is lepődtem)!Azt mondta"Kivársz!" Ez azt jelenti szerinte hogy,Én arra várok hogy,Ő szóljon,vegye észre hogy mit is szeretnék tőle.Következő amit mondott"Érzem a vibrálást,amit felém küldesz de,ne rigasd magad illúziókban"Azt is mondta,minden meg van bennem ami jó egy nőnek,de itt van a CSAK szócska,"Nem vagy macsó"!Na szép,gondoltam magamba,Ő is besorolható az átlag csajok sorába akik,minden jó tulajdonságot félretesznek(nem számít),és csak a külsőre hajtanak!A lelki társ dolog,abban merül ki nála hogy,olyan legyen az a pasi mint Ő!Mindenbe egyetértsen vele,a gondolatuk mindig egyezzen,a pasi mindig találja ki az Ő gondolatait!És a lényeg,vezető beosztású legyen az egyén!Én szerintem ez így,ebben a formában ahogy Ő gondolja,hosszútávon nem működne a kapcsolat!Vagy Én gondolom rosszul?Azért rákérdeztem hogy, csak engem nem tud elképzelni maga mellett vagy egyáltalán nem akar pasit!Hozzátettem azt is hogy,csak őszintén válaszoljon!Mert ha azt mondja"figyu,Te nem vagy az esetem"abban nincs semi baj,elfogadom,nincs belőle sértődés!Azt mondta,nem tudna most szeretni senkit! Utólag végiggondolva a beszélgetést,rájöttem arra hogy,nem ez a léányzó való hozzám!Én nem vagyok ilyen,amit Ő elképzel!De miért is jó ha 2 tök ugyanolyan ember összekerül?Ő nem hisz abba hogy az "ellentétek vonzák egymást"! Pedig millió példa van rá! Különben jól vagyok,(nem mintha érdekelne valakit is)nem emésztem magam! Csak még annyit hogy,ilyen gondolkodással,látásmóddal,nem fog találni pasit magának!SZVSZ!
 11. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Flóri Bá! Ahol Én melózok az 1 kis vállalkozás,csupán 4-5 emberke dolgozik!Úgyhogy nem annyira veszélyes a dolog.Nem vagyunk összezárva,szoval mindenki külön helyen van így nem tudunk a másikról jóformán semmit!Ezért tudok sűrüben beszélgetni a leányzóval. Na de mostmár megyek mert találkám van a főnökkel!Meló ezerrel!Később re!
 12. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Rávilágítottál a lényegre kedves Szipi! "sokkal jobban becsülünk egy ilyen csávót, mint aki feszít jobbra balra" Ő is így gondolkodik és mondta is nekem hogy,hiába van milliós kocsija annak a pasinak ha,ezek mellet hót bunkón viselkedik! Még 1x köszönöm a tanácsokat,hasznosítani fogom,igérem!Ezt neked küldöm mert ilyen segítőkész vagy!
 13. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Köszönöm Szipi! Én is így gondolm hogy,meg kell becsülni az ilyen "lelkeket"! Csak tudod,attól félek,nehogy bepasizzon előbb-utóbb,ha nem lépek időben! Mondta már többször is hogy,mennek a barátnőivel bulizni(amúgy nem az a fajta)de,nem sok sikerrel járt,pasi téren! Vajon ilyen apró dolgokból sejthet valamit,Pl:.Megkért hogy,írjak ki neki filmet DVD-re.Megtörtént,odaadtam.Megkérdezte mennyivel tartozik,erre Én"a cég ajándéka"!Erre elmosolyogta magát és ennyi!Régebben történt hogy,meg akartam hívni 1 kávéra,vagy üdítőre.Nem akarta elfogadni mert,azt mondta"nem akarok tartozni senkinek"Ezzel csak azt akartam érzékeltetni hogy,most már valamennyivel közelebb engedett magához mert,elfogadta a DVD-t,úgy hogy nem kellet kifizetnie. Persze nem akarom lerohanni de,mégis valahogy beszélnem kellene vele erről a dologról.
 14. Csepp

  Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!

  Kedves Szipi! Tudod,Ő az a fajta aki nem nagyon mosolyog,de amikor igen,akkor nagyon édes tud lenni!Megviselte már az élet,így 31 évessen!Nem volt felhőtlen a gyerekkora,az anyukája öngyilkos lett,apukájával nem tatrtja a kapcsolatot mert,még régebben elhagyta a családot!Szoval lelki fájdalom gyötri!Ezért is nagyon nehéz hozzáférni a szívéhez.Egyfajta bástyát épített magaköré!Sokat beszélgetünk!Olyan dolgokat is elmond ami talán nem is rám tartozik,de ezt Ő meg is mondta nekem hogy,velem szeret beszélgetni mert,odafigyelek rá,foglalkozok a gondjaival, stb. Én úgy erzem,érdemes várni rá mert,szeretni való ember!Sokan vannak úgy hogy,az első beszélgetés után "megilyednek "tőle!Ezt már Ő is mondta!Bevallom őszintén Én is így voltam vele,de úgy gondoltam,nem adom fel.Meg akarom ismerni közelebbről is.Nem bántam meg,mert nekem már valamennyire megnyitotta a lelkét és,tudom miért ilyen,amilyen.
 15. Sziasztok! Tanácsra lenne sügségem de,most tényleg nagyon sürgős lenne! 2 hónapja ismerek 1 leányzót,csupán munka kapcsolat van köztünk!Ő a főnököm,Én a beosztott. Ilyen tipusú lánnyal még nem találkoztam!Tudom,közhelynek számít de,most ez tényleg egyedi eset! Nagyon komoly gondolkodás és,magabiztosság jellemzi Őt! Rátérnék végre a lényegre! Sokat beszélgetünk,szoktunk sms-t küldeni egymásnak,szigorúan csak munka témában! Na most,Én kíváncsiságból így kezdtem az egyik üzenetet! "Szia Kiscsillag!" Alighogy leteszem a telefont,csörög.Látom a kijelzőn hogy,Ő hív.Mindjárt arra gondoltam"Na,most biztosan leteremt hogy,mi volt ez a megszólítás"De nem,minden másról beszélt de,erről nem!Ezután ha írtam neki sms-t,mindig valami becenevet írtam,a megszólításhoz!Pl:.Szia Kisvirág....Édes....Kedves!Azon csodálkozom hogy,ha személyesen is találkozunk,1x sem említi a dolgot!Volt már úgy hogy Ő szólított Drágám-nak!Ez lehet hogy csak poénból mondta!Volt olyan is hogy,"udvarolt"(persze csak burkoltan)Azt kérdezte,voltam-e a fodrásznál.Pedig nem voltam csak,másképp állt a hajam.Ebben az a lényeg,számomra hogy,észrevette!De a női büszkeség nem mondatta ki vele hogy"de jó áll így is a hajad"Szóval a csajok is tudnak udvarolni csak,nem mindenki veszi észre! Konkrétan még nem mondtam neki semmi olyan dolgot hogy,tetszik vagy vonzódom hozzá! Majd' elfelejtem,nincs pasija,azt mondta egyenlőre nem is akar de,úgy veszem észre,a beszélgetések folyamán mintha,apró jeleket küldene felém,erőssen burkolt szavak formájában!Pl:.Neki nem számít a férfi külseje,felőle úgy is kinézhet mint a Jáksó Laci,legyen határozott(én nem mondhatnám hogy az vagyok)!Ezt a "legyen határozott"dolgot többször is mondta.Lehet ,erre is utalni akar arra hogy,legyek már jobban rámenőssebb,mert hát nekem kéne lépnem elősször.Arra gondoltam,a hétvégén elhívom a vadasparba!Ő már említette hogy majd 1x "kivisz"oda.A park után,hazakisérem és egyszerűen,megkérdem tőle hogy,megcsókolhatom-e! Szerintetek így jó lesz,vagy,másképp csináljam?
×