Jump to content
PirateClub.hu

habo11

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About habo11

  • Születésnap 05/11/1985

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Bp.

habo11's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. habo11

    Microsoft Windows 7

    Hali! Nekem egy olyan gondom van, hogy nagy nehezen végre sikerült a laptopon is az aktiválás(Windows.7.Loader.eXtreme.Edition.v3.014), de azóta nem működik sem a hibernálás, sem a készenléti mód! A 7-es mellett van a gépen egy XP is, amihez ráadásul van egy "beragadt" rendszerjavítási bootbejegyzés, így kétszer is ki kell választanom a 7-est minden gépindításnál... Ha csak legyalulom az XP-s partíciót, az nem segít sokat, mi? Törölni kellene az XP-t és újra kellene tenni a 7-est? Ötletek?
  2. habo11

    Ati Radeon vs. Nvidia

    az igen! 1 szavazat a különbség! Amúgy Ati X-550 256 Mb rammal! Nem várok el tőle túl sokat, szóval meg vagyok vele elégedve!!!
  3. habo11

    Lekváros vs. kakaós palacsinta

    megvan a holnapi desszert!!! köszi a sok ötletet!!!
  4. habo11

    Total Comander Vs. Sajátgép

    a TC sokkak egyszerűbben és gyorsabban használható!!! aki sok fájlműveletet használ annka egyértelműen sokkal jobb a TC! de azért kell a Sajátgép is! (pl. szüleimnek aztán mondhatnám, hogy F5 azt az majd másol...meg ilyenek! )
  5. habo11

    Csapi víz vagy Ásványvíz?

    hát itt nálunk (Bp, 7. ker) nem valami jó a csapi víz, so csak ásványvíz...
  6. habo11

    NFL - Amerikai foci

    Ha megnézed én is ezt írtam: és így is gondolom...de ott van az érem másik fele is!
  7. habo11

    NFL - Amerikai foci

    Mile! Tökéletesen egyetértek veled! Tényleg lenne ott, dobna kettőt és vissza leülne...ennyi...mindenki megértené!!! És abban is biztos vagyok, h úgy vigyáztak volna rá a többiek, mint egy hímes tojásra!!!!
  8. habo11

    NFL - Amerikai foci

    Hát nem tudom... Nekem először egy közmondás jutott eszembe: De jobban belegondolva nekem sem lenne kedvem játszani...és esetleg még jobban lesérülni... De ott van az érem másik oldala: egy sportembernek nem így kellene viselkedni! Pedig a meccs után nagyon sportszerűek voltak!!! Ja, és így szerintem akarva-akaratlanul okoztak csalódás nézők-szurkolók millióinak!!! Pedig nem kevés szavazatot kellett kapniuk, h itt legyenek!!! Várom a véleményeteket!!!
  9. habo11

    NFL - Amerikai foci

    Na ez megvolt... Nem mondom, h gyönyörű meccs volt, de az biztos, h izgalmas volt!!! Főleg a végjáték! Sztem nem mindig játszottak szép focit a srácok, de hát a Super Bowl-ra ilyen játék kell...nem túl szép, de hatékony!!! Sztem mind2 csapat sokat hibázott és 2 perccel a vége előtt nem fogadtam volna a Giants győzelmére!!! De nyertek és megérdemelten! Amit ez a védelem művelt, az nem volt semmi!!! Grat a Giantsnek, de azért kicsit sajnálom a Pats-et...Ennyit kűzdeni, hajtani és nem jött össze nekik...ez van, majd jövőre megint nekimehetnek!!!! Mondom mindezeket érdektelenül, Steelers szurkolóként!
  10. habo11

    NFL - Amerikai foci

    APA KEZDŐDIK!!!!! :D
×
×
  • Create New...