Jump to content
PirateClub.hu

pannka0603

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: pannka0603

  1. pannka0603

    Mi kell a férfinak?

    sunyilo! Köszönöm szépen, kitartás az még megvan, csak néha amikor az embernek egyébként is ezer gondja van, úgy sok tud lenni, vagy fárasztó pl: a hiszti, hogy beteg vagyok, itt fáj, ott fáj...ÉS csak nevess nyugodtan ,nem feltétlenül a legkomolyabb stílusban fogalmaztam én sem, szóval örülök hogy tetszett:-) MetalGun! Nem is gondoltam, hogy felháborodtál, csak kiálltál a magad, és mélyen tiszelt féfitársaid oldalán:-) Ja, és tudom ,hogy igazam van:-) És végül, de nem utolsó sorban hozzáfűzném a témához még egy új megfigyelésem: a férfit nem szabad megkérdezni, hogy hol volt és kivel, semmi közöd hozzá, és egyébként mi jogod van neked ahhoz, hogy ilyen személyes dolgokat akarsz róla megtudni. Ez eddig még rendben is van, ha egy kapcsolat mindkét oldalról így működne. Csakhogy! Ha ő megkérdezi, hogy mit csináltál délután, kivel voltál, akkor ha azt merészeled mondani, hogy nem rá tartozik, olyan de olyan gyönyörű féltékenységi jelenetet fog rendezni, hogy csak próbálj megállni a lábadon.
  2. pannka0603

    Mi kell a férfinak?

    Persze azt hozzá kellett volna tennem,hogy tisztelet a kivételnek:) . Ez csak pár szemelvény személyes tapasztalataim közül.
  3. pannka0603

    Mi kell a férfinak?

    Engedjétek meg, hogy én is hozzászóljak ehhez a tényleg komoly, és nehezen meghatározható témához. Egy pasi jelenség. Mármint, mint lény, sajátos tulajdonságai vannak. Már elég elcsépelt közhely, hogy a férfiak nem értik a nőket. Hát Uraim! Ez sokszor fordítva is így van... Elég sok mindent megfigyeltem már az emberiség hím egyedein, pl.: a éppen a Hogyan készült? c sorozat 2222222-ik részét adják, amelyben egy "vizibiciklihajtókarbalalsókiscsücskénekrugóját" készítik TILOS megszólalni,és azt taglalni, hogy mennyire szereted. Fölösleges. Nem hallja. Szintén hasonlóan fél héttől ne is próbáld kommunikációra kényszeríteni. Megy a Híradó. Kész. Naiv feltételezés lenne azt gondolni,hogy ilyenkor létezel számára. Nem. Kritikus pont a betegség,vagy valamilyen testrész fájdalma. Nem létezik hogy neked jobban fáj. Ezt meg kell jegyezned,a a FÉRFINAK MINDIG ROSSZABB. A táplálkozás jelentősen szerves része a férfiak életének,és ha amint hazaér nem fogadod 5, hangsúlyoznám: 5 percen belül, akkor annak beláthatatlan következménye lesz. Azt inkább nem javasolnám megvárni. És záróakkordként, esténként állj készen a közeledésére, mert biztos, hogy akkor akar majd tőled valamit,mikor hullafáradt vagy. De ha te érzed úgy hogy szükséged lenne életed párjának finom érintésére, TUTI HOGY MÁR RÉG ALSZIK!!! Ennyit szerettem volna.
×
×
  • Create New...