Jump to content
PirateClub.hu

Deejayboy

Veterán
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Deejayboy's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Reputation

 1. A horror az véres film a thrilleren pedig izgulsz és félsz ez a kettő közti különbség, de a lényeg a horror a kettő közt véresebb kategória. thriller a weborditas.hu fordítása szerint rémregényt jelent a horror pedig irtózás, iszonyat; borzalom, rémület, rettegés; rémség (háborúé), borzalom (háborúé).
 2. Mikor szemembe nézel én mindig ide fagyok Szíved most majd kinek adod Nem vagyok más csak érted küzdő személy Nincs más hátra csak egyetlen esély Ha már enyém leszel távol lesz a múlt Miközben szívünk teljesen átalakult. Majd mikor már kezed nekem fogod Harcolni küzdeni érted jó dolog.
 3. 1-szer majdnem mákom volt a csaj most már 23 lesz októberbe de ősszel megondolta valami miatt magát és most meg múltkor visszaírt, hogy nem akar tőlem semmit:S Nők....
 4. És osztom azt a véleményt, hogy személyesen kell mindent intézni.
 5. Szóval a csávesz tuti nem sasolja ezt az oldalt mivel hétköznap dolgozik és nem hinném, hogy ezzel foglalkozna, attól még ki merne menni az utcára és pár hete mentem a városba kit láttam?:-O Csáveszt meg a csajt 1-ből tiplingeltem 220-as tempó tovább ahogy megláttam őket kézenfogva menni. És az igazat megvalva már nem érdekel a csaj csak jó érzés beégetni pár ember előtt tudja meg milyen az emikor le van alázva. Amúgy majd tervbe van 1 blogkészítés abba leírom életemnek bizonyos igaz százalékát 1 kis névkihagyással. És mostanában mivel érettségizni fogok nem sűrűn lesz időm. De megpróbálok időt szorítani rá. Amúgy meg a dombóvári csajok többségbe elég síkok. És amelyik csaj manapság külsőre utazik az vagy 1 hülye csaj vagy nagyon kényes igényei vannak. Minden csaj és srác azt hiszi magáról, hogy ha full extrás partnerral jön ösze vagy köti össze életét, akkor ő a tökéletesség csúcspontja. Őszintén szólva majd olyan jót röhögök majd rajtuk ha össze fognak a jelenlegi pasijukkal és veszekedni fognak házasságukba:D Szerintetek normális dolog ha 1 csaj elmegy 1 pasi miatt Bajára vagy hasonló távolságra Dombóvárról értem ezalatt Pestre vagy bármit? Helybe miért nem jó a mai csajoknak? Mert azt hiszik a távlatiba megtalálják azt amit egy helyibe nem. Pedig sok csaj lenézi a távkapcsolatot. De ez legyen a csajok gondja hisz ők mondják ki a pasiknak az igent a komolyabb ismerkedésre. De sokszor tévednek és ezért csalódnak is rengeteget. Én max csak nannyit tehetek meg, hogy vagy személyesen beszélek 1-el vagy msnen megpróbálok megbeszélni 1 személyes baráti talit.
 6. Csak nálam az van, hogy nem 1 csaj tettszik és úgymond olyan mániám van, hogy sok csajjal szeretnék találkozni, de talán majd fogok valamelyikkel. Nektek pedig sok szerencsét.
 7. Szerintem én meg rátok fogok hallgatni msnen csajozni lehetetlenség és képtelenség számomra. Sulimba van 1 csaj aki eléggé tettszik nekem és igaz, hogy nem 1 bombázó+ minden de nekem bejön. És elhatározom magam, hogy fogok is vele beszélni megkeresem és beszélek vele.
 8. Az tavaly volt Kecskeméten és pöppet hatott a Tokaji fehérbor:S Amúgy meg nem vagyok alkoholista és csak nagyon ritkán iszom alkoholt különben is családi találkozó volt és egyszer 1 évbe talán jól érezhetem magam ha már nuku csajedli. De nem vitatkozom. És én tényleg komoly kapcsolatra törekvő lennék illetve vagyok. A csajok ott cseszik el ma, hogy a túl jóképű csávókákkal spéciztetik össze a szerelmi életüket. Válaszhattok 2 dolog közül vagy msn vagy személyesen beszélek majd 1 csajjal. De véget kell vetnem ennek az itthonlétnek.
 9. Nem bántottál meg engem a sok csaj bántott már meg a sok nem válaszukkal. Elkeseredni meg felesleges. És letiltott a mai nap a 27 éves:(. Csajok szavára se lehet adni.
 10. Ez attól függ, hogy neked megérné-e elveszteni a csajjal a barátságodat és hogy mennyire viszonyul a csaj hozzád. Én csak akkor kockáztatnám meg, ha tényleg a csaj lenne a kiszemelt nagy Ő. De ezt neked kell eldöntened én nem akarok senkit se arra beszélni, hogy nyomulj rá mindenképp, de érdeklődhetnél, hogy esetleg bejösz-e neki vagy valami. Öngyilkos lenni egy csajért nem érné meg Szerintem nem ér meg 1 csaj se annyit, hogy elveszítsd a barátságát. Mert vedd alapba, hogy lehet téged barátként jobban elfogadna, mint pasiként. Tudod nem csak 1 csaj van a Föld nevű bolygón, de olyat csajt válassz aki hozzád tényleg megfelelő lenne és tényleg elképzelnéd vele az életed, mert manapság az megy, hogy a fiúk 3-4 hónap 1 kis sex párszor, hogy villoghasson vele aztán leváltják a csajokat hazánk max 10-25%-a a józanok ligájába tartozó. Ebbe sorolom magam én már évek óta csak mai napig nem találtam meg a nagy Ő-t. Még fiatal vagy a komoly kapcsolatra. Hiába érzed magad arra, hogy képes lennél komoly kapcsoaltra és megkomolyodtál tudod én már évek óta mondom, hogy normálisnak vallom magam és hogy én tényleg benne lennék 1 komoly kapcsoaltba meg minden, de a természet megáldott és sajna a csajoknál nem sok esélyem van. Tudom meg kell változnom, de ha nem vagyok tökéletes külsővel megáldva, akkor hiába szeretnék bármit is csaj téren. És igen szoktam látni magamat tükörbe nem is kevésszer. Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy nagyon sok szerencsét a kapcsolatotokhoz és sok boldogságot.
 11. Szerintetek, ha 1 csaj dombóvári és Bajára akar menni találkozni 1 sráccal aki egész hétkönap dolgozik és hétvégén is dolgozi valamikor normális a csaj, ha Bajára akar menni pasizás terén, mert hogy nagyon szimpatikus neki a srác és hogy néha érez ilyent 1 srác iránt, hogy megfogta benne valami? Teszem hozzá a csaj rocker.
 12. Akkor sok szerencsét kívánok nektek és sok boldogságot és maradjatok együtt sokáig míg a halál el nem választ:)
 13. Csá! Jöttem beégetni 1 csaj és 1 köcsög csáveszt, akivel a csaj miután szakított a pécsi csávesszel ezzel az iqpatkánnyal volt képes összejönni berakom az iqféregről pár képet myviplinkbe és 1 iqfighter képet a csajról amit kirakott myvipre. http://image3.myvip.com/users/0181/0181750...46977956474.jpg http://image3.myvip.com/users/0181/0181750...4d877955664.jpg http://image3.myvip.com/users/0178/0178775...6d855131729.jpg Legalsó linken aki bemutat az a csávesz a jelenlegi bakja kb 1 éve. Apropó ha beregisztrál valaki más emailcímén 1 sexoldalra más adataival és kap az illető egy regisztrációt és ezért majdnem szakítottak állítólag, de a csávesz eljátszotta a síros ártatlan fokozatát és mégse szakítottak, tehát azt szeretném, hogy ezt ne töröljétek még véletlenül se szeretném, ha országosan beégnének mindketten. És számomra ez fontos, hogy beégjenek mindketten, mert tovább nem tűröm a múlt szenvedéseit és így szeretnék bosszút álni. Tudom hülyének néztek ezért, de akkor is nekem van igazam. Amelyik moderátor képes lesz ezt törölni és bannol, akkor ő ezt a két iqhülyét támogatja vagyis az ő pártjukon áll csak ennyi.
×
×
 • Create New...