Jump to content
PirateClub.hu

3skiboy

Veterán
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About 3skiboy

 • Rank
  Pelenkás
 • Birthday 03/13/1993

Contact Methods

 • MSN
  3skiboy@gmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Póker, kártyatrükkök
 1. 3skiboy

  A fénysebesség hátráltatja az Internetet

  Ha te a (C ) pontból néznéd az egészet végig, akkor ugyebár a (B ) elmenne melletted mindenképp, tehát "megelőzné" a (C )-t. Ebben az a szép, hogy ez alapján a (B )-nek meg kell előznie a (C )-t mindenképpen, még akkor is ha (A ) pontból nézve a sebességük ugyanakkora, és a fénysebességet ugyebár semmi sem lépheti át jelenlegi ismereteink alapján. Ezért is érdekes dolog ez a világegyetem
 2. 3skiboy

  A fénysebesség hátráltatja az Internetet

  Einstein nem tévedett, ugyanis a sebességeket nem vektormennyiségként kell összeadni, hanem van rá egy speciális képlet (most meg nem mondom ). A példádból kiindulva ha valami megy fénysebességgel, és vele szemben is megy valami fénysebességgel, akkor az 1. dologból attól még nem kétszeres fénysebességgel látnánk haladni, hanem fénysebességgel. Összeadni sebességeket vektorként egyedül kis sebességnél lehet, ugyanis akkor az eltérés csak nagyon minimális, mintha a spec. képlettel lenne számolva.
 3. 3skiboy

  Star Wars Gangsta rap 1-2

  Nagyon nagyok, a szöveget figyeljétek, én szakadtam rajta 1. rész: 2. rész:
 4. 3skiboy

  A világ LEGPOCSÉKABB és LEGSZÁNALMASABB viccei

  A béka megcsókolta a villamost, mire az átváltozott BKV. - Mi az? Nagy , zöld, rózsaszín, narancssárga, kék és piros? - Cigányasszony ünneplőruhában. Férfi barátjának: - Nem vagyok elégedett a terápiával. Tegnap még Napóleon voltam, ma már csak Tóth Gyula... Mi az: budi előtt fűrészporkupac? Pinocchio elkésett... Egy nap a nyuszika vígan szalad az erdőben, amikor egy fa tövében meglát szivarozni egy szarvast. - Mit csinálsz? megbolondultál? Egy ilyen szép nap a jó levegőn mérgezed a tüdődet? Gyere inkább szaladj velem, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd. - Igazad van! - mondja a szarvas, és elkezd szaladni a nyuszival. Amint szaladnak, meglátják a rókát, amint az orra a kokainba lóg. - Hé te! - Mondja a szarvas. - Itt a természet lágy ölén kokainozol? Gyere inkább szaladj velünk, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd. - Igazad van! - mondja a róka, és elkezd szaladni a többiekkel. Egy kicsit később találkoznak a farkassal, amint épp egy injekciós tűt tart a kezében egy adag tiszta heroinnal. - Hé, itt a természet lágy ölén akarod belőni magad? Gyere inkább szaladj velünk, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd. - Menjetek a fenébe! Amikor a nyuszika teletömi magát ecstasyval, nekünk mindig rohannunk kell?
 5. 3skiboy

  Írd be könyökkel: pirateclub

  épikrateclub .hu
 6. 3skiboy

  A legkomolyabb ovodai jelek!!!:D

  Tehénfejőgépszerelői jelvény
 7. 3skiboy

  Star Wars név

  Nekem ez: Feviscbuimodium XDXD
 8. 3skiboy

  Tényleg ne nézd meg 18 év alatt..:S

  Én csak egy kicsit kukucskáltam bele
 9. 3skiboy

  Folytasd a mesét :D

  Csodák csodájára az egyik Alien tojásból kikelt a sün, aki mivel újjá született teljesen megéhezett. Így összecsapott egy kis arctámadó rántottát, amit megosztott Pókemberrel, aki pár órája a marsi utazáson nagyon megéhezett.
 10. 3skiboy

  Barchobagép

  Én a segglyuk szóval kifogtam rajta (15. Fel tud vidítani? Igen. )
 11. 3skiboy

  Mindent amit Chuck Norrisról tudni kell!

  Ezek jók nekem is van egy: Chuck Norrist elkapták a vietnámi háborúban, felvágták a hasát és megetették vele a saját beleit, mire ő repetát kért.
 12. 3skiboy

  Feliratos vagy szinkronos?

  Sztem felirattal sokkal jobb, mert az eredeti hangon élvezetesebb a film sztem.
×