Jump to content
PirateClub.hu

Don_Giamatti

Veterán
  • Pontszám

    449
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Don_Giamatti

  1. Nem is az, hogy karikatúra, hanem egyáltalán, GTA = Amerika. A Rockstar se Londonba, se Tokióba, se bármilyen más, Amerikán kívüli nagyvárosba nem fogja áthelyezni a következő részt. Előbbi már pusztán az eladási számnak se tenne jót, utóbbira nem tudom, mennyire ugranának a japánok.

     

     

    GTA:London rémlik? :D

     

    egyébként, de, rohadtul karikatúra. Plusz, San Andreas, ha jobban utánaolvastok, a Bloods háborúról szól. Nem tudom, kik, de annak kapcsán nyírták ki tupac-ot.

  2. programozási nyelvet természetesen igényel, C++-t szokták leggyakrabban. Keress meg PM-ben, modellezni tudok, licenszre pénzünk úgysincs, tehát kitalált modellek lennének benne.. becsontozni nem tudom a modelleket, de modellezést és textúrázást meg tudom csinálni. Ketten viszont kevesek vagyunk ehhez.

  3. top gomb nekem sincs a skinben, de az részemről annyira nem baj.

     

    nem tudom, mennyire tudtok belenyúlni az IPB motorba, és megoldható-e, de az jó lenne, hogy ha ráviszed a kurzort egy filmes topikra, akkor egy buborékban kidobjon 1-2 sample képet, amit új ablakban nyitna meg, hogy lásd, mit is szedsz.

     

    A másik, a kereső. A gyorskereső túl egyszerú, a kiterjesztett pedig kissé bonyolult. A gyorskeresőt kiegészíteném egy "téma címében", és "pontos kifejezés" pipával, így rövidülne kissé a keresési idő.

     

    Továbbá, a filmek... sokan írták, hogy ugyanannak a filmnek van 28 ezer feltöltött változata is, és elmegy egy csomó időd arra, hogy kiválaszd, melyiket szedd le. Szerintem "zsűrizni" kéne, hogy az adott feltöltések közül melyik a legjobb minőségű, melyik van a legjobb tárhelyen, stb... hagyni egy 700 megás DVDRip-et belőle, amelyiket minőség/tárhely alapján a legjobbnak szavaztak, meg egy BRip-et, amit ugyanezen szempontból megszavaztak, és kézcsók. Vagy a hasonló minőségűeket egy topikba összeszedni, külön-külön, hogy ki töltötte fel őket. Van, akinek néha belassul a nete (mint pl én is), és megértem, hogy az IPB motor nem használ keretes rendszert, és az összes képet, stb-t minden alkalommal külön-külön betölti, de akkor már legyen gördülékenyebb a keresés.

     

    jelenleg kb ennyi jutott eszembe. Egy része biztos hülyeség, nem vagyok webfejlesztő, de gondoljátok át..

  4. Én régen azon gondolkoztam, hogy egy rakat érzéstelenítő mellett egy űrsiklót tetováltatok intim testrészemre. Akinek van fantáziája, el tudja képzelni. Természetesen, ittas voltam, amikor jött az ötlet

×
×
  • Create New...