Jump to content
PirateClub.hu

szkraccs

Felhasználó
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About szkraccs

  • Születésnap 10/25/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

szkraccs's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. szkraccs

    Rap vs. Rock

    "A funk zene a hetvenes-nyolcvanas évek disco-világát hozza vissza, fő témája a tánc, a party-k, na meg a szerelem. Egyszerűen csodálatos!" Hűha jó érzelemdús fiatalember lehetsz te.
  2. szkraccs

    Rap vs. Rock

    A másik dolog pedig,hogy egy "úgymond" jó rappernek freestyleoznia is jól kell tudni.Legalább másfél percet és nem jelentéktelen szöveget,semmitmondó szavakkal.Annak értelme is kell,hogy legyen.És az már nehéz dolog higgyétek el.
  3. szkraccs

    Rap vs. Rock

    Nem tudom,de egyáltalán nincs szükségem rá.Egyáltalán!Rap és semmi más.Van egy-két rocker cimborám,akiki igazi rockernek vallják magukat és ők sem érzik,hogy kellene nekik másfajta stilusú zenét hallgatni.És persze aki azt mondja teszemfel,hogy ő csak hallgatja a rappet vagy rockot de nem vallja magát se rappernek,se rockernek az olyan persze halgasson meg mást is mert szüksége lehet rá esetleg.De aki azt mondja hogy rocker vagyok vagy rapper annak nem kell a másfajta zene.És szerintem ez igy van rendjén.Nevezzétek szűklátókörnek,vagy akárminek.De biztos sokan vannak még rajtamkivül akik ezt igy gondolják.(persze nem itt) lollercoaster:te pedig nagy tévúton jársz ha még mindig úgy gondolod,hogy a mai kissrácok körében nagyon menő a rapperség.Ez sajnos egyáltalán de nem igaz.
  4. szkraccs

    Rap vs. Rock

    ÁÁÁ.Ez nagyon nem igy van.A kissrácok körében manapság a dizsi a menő,meg minden hétvégén saturészegség.Ezt a műfajt már nagyon kevesen ápoljuk,egyre kevesebben vagyunk.Akik most kis srácok pedig szerintem azt se tudják hogy van ilyen stilus is.Ahol lakom itt is 2-en vagyunk össz-vissz rapperek.(7000ezer fős település pedig).Még szerencse,hogy a szomszédos falvakban és városokban akadnak rapperek és jó kis RH partykat is szerveznek.(Respect a debreceni RH Crewnak)Ezekért a partykért.Amig ezek vannak addig nincs baj nem észlelhető hogy valójában milyen kevesen is vagyunk
  5. szkraccs

    Rap vs. Rock

    BlueJay ez egy jó gondolat
  6. szkraccs

    Rap vs. Rock

    Ezt érdekesnek tartom,hogy egy magyar ráadásul rapper gyerek hogy nem szereti a magyar Hip Hop-ot.Furcsa vagy. Dation:ha már ennyire kiváncsi vagy Magyar Hip Hop: Akkezdet Phiai(Pest) Bobacrome(Pest) The Steve(asszem ő is pesti) Fürkésző Elemek(Pest) Dynasztia(Szolnok) Deniz(Kazincbarcika) Mc Gőz(Kecskemét) Fankadeli(Kecskemét) Critical Points(Komló) Raptorz(nem tudom ők hova valósiak) És még sokan mások.Őket emelném ki legelsőnek,mert őket hallgatom a leggtöbbször,nagyon szeretem a zenéiket és örülök,hogy ennyi fasza rapper van szűk kis hazánkban. Külföldi előadók: 2Pac(R.I.P)az életemet adnám azért,hogy ő visszajöjjön,visszakapja a világ Naughty by Natures Dr.Dre Ice Cube Xzibit Busta Rhymes M.O.P. Cypress Hill(már csak ritkán) Onyx Capone N Noreaga Franciák(őket is kiemelném,eszméletlen zenéket készitenek ők is): I AM NTM Sniper Fonky Family Papaz Dióhéjban ennyi.Dation igy már megelégszel?
  7. szkraccs

    Előadók

    Akkezdet Phiai
  8. szkraccs

    Előadók

    Naughty by Natures
  9. szkraccs

    Rap vs. Rock

    Az is érdekes mondjuk.Sose fért a fejembe,hogy hogy lehet 2féle műfajt is csinálni.Az biztos hogy a rap zenéiket nagyon szeretem.
×
×
  • Create New...