Jump to content
PirateClub.hu

mikepowell5

Felhasználó
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: mikepowell5

  1. Lehet, h BIOS flash-re lenne szükség a karira, vagy esetleg kicsit túlmelegszik. Meg kell nézni, hogy hány fokon ketyeg a kártya alapjáraton és meghajtva (erre a legjobb program az EVEREST Ultimate Edition). De inkább a videókari BIOS kezdi megjárni a halálát szerintem. Huskydog. Am. ha nem kapna elég kakaót, akkor nem indul el a kari vagy ha a BIOS-ba van úgy beállítva, akkor ki ad 1 hiba üzit az NVidia driver, hogy csökkentett módba fog menni a kártya és nem indul el semmi az Windows-on kívül. De nem lehet kizárt még az sem, h a driver a gyilkos.
  2. Nekem is ilyen problémám volt. az NVidia hibásan adta ki a drivert, mert nekem 2 kártyával is ezt csinálta (6600GT, 7600GS). Annyit tudok mondani, h várd meg a következő frissítést vagy szedj le 1 olyan drivert, ami nem is túl régi, de támogatja a 7es szériát (Forceware 178 és 180 között gondolkodj).
  3. Hidd el, a maga korában az 5200-es über kari volt. Egyébként NVidia párti vok én is, csak mostanában azt olvasom a gamer lapokon, h az ATI ilyen karit adott ki, az NVidia tanácskozik + stb... Ha így megy tovább akkor az ATI behozhatatlan előnyre fog szert tenni a NVidia előtt. :S
  4. mikepowell5

    Miért is laggol a tauri?

    De ez akkor is szánalmas. xD De akkor is Tauri FTW!
  5. mikepowell5

    Miért is laggol a tauri?

    Így már érthető, miért van DC a szerveren 2-3 óránként. xD
×
×
  • Create New...