Jump to content
PirateClub.hu

ChrisG

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ChrisG

  1. ChrisG

    Hálózati problémák

    Sziasztok! 1 hónapja kezdödött a problémám, mégpedig az, ha bekapcsolom a laptopot nem kapcsolódik a vezeték nélküli netre automatikusan + manuálisan sem akar, csak kb a 20. probálkozásra! Az xp beépített csatlakozó progiját használom! A pc ami kábellelel van összakapcsolva a router + modem, azzal müködik a net rendesen. Miért csinálja ezt szerintetek? Esetleg más csatlakozó programot használjak? Az a baj, hogy más programot nemigen ismerek!
  2. Sziasztok! Szeretnék a telefonomra rátenni zenéket úgy, h nem az egész zenét, hanem a zenéből egy kis részletet tennék rá! Melyik számitógépes programmal lehet ily módon szerkesztgetni egy mp3as zenét?
  3. Sziasztok! Routeren keresztül van a netem szétosztva pc és laptop között. Hogyan lehet azt beállítani,hogy a pc-n ne lehessen le ill. feltölteni (torrent stb)?
  4. ChrisG

    java

    Köszi! Sokat segítettél! Még1szer kösz!
  5. ChrisG

    java

    Sziasztok! Holnap irok java programozásból dolgozatot(tömbök), de ezt az 1 feladatot nem tom értelmezni! Légyszives írja le vki, lépésről lépésre, h mi történik! A feladat a következö: int[] iArray = new int[5]; for (int i=0; i<iArray.length; i++) iArray = i*10; double[] dArray = new double[20]; for (int i=0; i<dArray.length; i++) dArray = Console.readDouble(); Köszönöm
×
×
  • Create New...