Jump to content
PirateClub.hu

imi4243

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: imi4243

  1. imi4243

    Pár igazság a csókról

    56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. hát igen nekem 7dikben megígérte 1 lány azóta is teljesíti pedig annyira megbabonázott hogy 2és fél évig csak az olyan lányokat kerestem
  2. imi4243

    Hogyan járjunk gazdag csajjal?

    jó lehetett neked mert az a baj hogy mikor nagy nehezen meg szabadulok a hülye bnőitöl akkor érzem azt hogy ő egyszerűen nem is figyel rám szerintem hagyom az egészet.
  3. figyelj jol rám amit mondok: én sem vagyok valami magass 162cm és nekem is bejönnek a 182 cm-es lányokl és az még nem azt jelenti hogy te nem álmodozhatsz róla hanem fogadd meg a tanácsomat. vegyél olyan sarok emelőt ami tényleg magassá tesz én is iet használtam mikor ilyen idős voltam mint te. aztán próbáld meg valahogy ki szakítani abból a környezetből amibe bele szokott ilyenek és próbáld fel hívni magadra a figyelmet nála. és ha már megbarátkoztatok akkor kérdezmeg hogy esetleg lehetne arrol szó hogy járjatok ennyi.
  4. imi4243

    Star Wars név

    gaimortécortef vannak spanyol származású dzsedik is? XD
  5. imi4243

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    had fűzzek ide 1 viccet!: a vonaton 1 asszony olvas nagyba 1könyvet vele szemben ül 1 férfi, egyszer csak a könyv mögül felsóhajt a nő. kérdi a férfi hogy miért sóhajtott ekkorát? erre azt mondja a nő hogy most olvasta hogy az indiánoknak milyen hosszú szerszámuk van, azon sóhajtott ekkorát. kis idővel megint fel sóhajt a nő kérdi a férfi hogy miért sóhajtott megint ekkorát? erre a nő azt mondja hogy most olvasta hogy a romáknak milyen vastag szerszámuk van. erre a férfi felpattan a székről és azt mondja: kedves hölgyem engedje meg hogy bemutatkozzak, a nevem: lakatos vinetou
  6. igen régebben arra kérték a férfiakat hogy ne verjék annyit mert ne "pazarolják az anyagot" ma pedig arra kérik őket "minket" hogy csak tegyük az ellenkezőjét hogy minél újabb sperma jöhessen létre ezzel is növeljék az egészséges gyerekek születésének számát erről is olvastam valahol.
  7. imi4243

    Csókolózási technikák!

    vannak olyan ritka emberek mint a volt barátnőm akik ki nem állhattak lány létükre csókolózni. egyszerűen mikor jártunk azt mondta hogy undorító és haggyam békén ezzel összesen 1hét alatt nem csókoltam meg 10X erre varjatok gombot.
  8. imi4243

    Hét ok a szexre!

    ja ja igaz és azt hallottátok már hogy annyira erős fájdalom csillapító endorfin szabadul fel 1 nőben hogy 5 percig azt is kibírná hogy 1 kamion kereke rajta lenne a kis ujján? ennyi
  9. imi4243

    Huncut élvezetek,fiatal pároknak

    szerintem a meglátásod jó mert vannak olyanok is mint pl én aki még nem igazán járt olyan lánnyal aki még sose csinálta , szóval hagyd csak fenn hagy okuljanak az olyan is mint én mert a káma szutrában is meg van írva: húst enni is művészet és húst tenni húsba is művészet , aki még csak kezdő művész itt megtanulhatja ezt az élvezeti formát. most kicsit szexual pszihológusként hangzik igaz?
  10. imi4243

    Korkülönbség?

    aki nekem most tetszik lány azzal 3 nap a kor külömbségünk
  11. imi4243

    Ki mire gerjed be?

    az én kedvencem a hosszú haj ami szőke meliros barna bőr (persze csak ízléssel) szexi has asszem ennyi
  12. imi4243

    Hogyan járjunk gazdag csajjal?

    így néz ki ha ismeritek ne szóljatok neki a bal oldali barna hajú lady
  13. imi4243

    Hogyan járjunk gazdag csajjal?

    köszi a hozzászólásokat. amúgy ez a lány olyan érdekes mert nem az a tipikus gazdag csaj mint a többi pl: nem hord minden féle aranyat , meg nincsenek drága kihívó ruhái és pórbál szerény lenni , de viszont még 1 fiú se járt vele pedig már 17 éves. ezt vegyétek légyszi figyelembe jah és rohad okos én pedig csak 1 szakács tanuló vagyok 1 hotelben. jah és 1.ben 1 osztályba jártunk de utánna elkerültem. ennyi:D
  14. imi4243

    Hogyan járjunk gazdag csajjal?

    őőő nem 3.14es csaj hanem csillagos 5öss nagyon atomul néz ki
  15. sziasztok! van egy lány aki nekem nagyon tetszik de ő sokkal gazdagabb mint én, és van egy kicsi olyan érzetem hogy ő nem fog leereszkedni az én szintemre. De én nem a pénzéért szeretem, tudom kicsit bonyolúlt tudnátok nekem segíteni? mindenre nyitott vagyok!
  16. imi4243

    Mennyi pornófilmet nézel?

    én hetente nézek olyan 4 órát szerintem ez nem sok. szerintetek?
  17. imi4243

    Milyen származásu vagy?

    100000000000000000000000000000000000000000000000000000000% magyar vok a többi svájci vagy erdélyi aranyműves a nevem szerint.
  18. imi4243

    Szex a tanárnővel!

    az a gond hogy ez már volt 3 éve sőt több is. de meg van itt van csak hova tegyem? tessék itt van sikerült , nemm olyan bonyolúlt ez csak meg ne büntessenek vmiért.
  19. imi4243

    Szex a tanárnővel!

    Ezt elég fontosnak tartom h megosszam veletek: 1x volt 1 délutános tanárom aki mindig szexisen öltözött és viselkedett. imádták a fiuk szó se rolla h nem , és volt a közelben 1 park ahová mindig előszeretettel járt ki kikapcsolódni..... egyszer elkezdtem a neten kalandozni és mint minden átlagos fiú /véletlenül/ feltévedten 1 olyan oldalra ahol érdekesen a tanárnéni volt meztelenül abban a parkban 1dül... szóval értitek ...nem szoltam semmit csak letöltöttem a képet és elraktam ezt a titkot most megosztom veletek remélem 1x elolvassa ezt bejegyzést és korepetál mint régen. most 17 vok
  20. imi4243

    Sperma kinek mikor jött meg?

    én nekem 12 évesen volt először ilyen élményem, és annyira nem hittem a szememnek hogy gyorsan vissza is aludtam. utánna el is felejtettem és nagy magányomban elkezdtem játszani a répával és 1szer olyan furcsa érzésem lett mint még soha... rendesen kitermeltem magambol mindent .
  21. én kb. olyan 5 éves lehettem max 6 és az uncsim látta meg az újságot mondta h az mi? nem tudom levettük a polcról és ott volt még 1 lány is aki már volt olyan 8 éves ..... Szal néztük és a csajszi is oda jött megnézte és lefagyott de nem mert megszólalni csak ált 1 helyben .... Én mikor megláttam először nem tudtam mi is az de a kuki beindult. az uncsim aki kissebb volt mint én, oda vitte az apjának akinél vendégek voltak (fontosak) és az kérdezte h apa ez mi? és a kezébe nyomta a csajszi pedig úgy maradt majd kellett neki 1 félóra mire észhez tért. nem baj had szokja akkor nyolc évesen nem bírta ma pedig úgy olyan mint 1 pornószínésznő. XD XD
×
×
  • Create New...