Jump to content
PirateClub.hu

kpetyi

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kpetyi

  1. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Feltelepítettem az Eset Smart Security 5-öt de ezzel a fix-szel sehogy nem boldogulok. kikapcsoltam az önvédelmet,és nem enged semmit. Így néz ki.:
  2. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Most telepítettem újra a gépem(win7 ultimate) és nem tudom alvó állapotban tenni mert arra az egyre nem lehet rákattintani.. A frissítések engedélyezve vannak. Mi lehet a gond?
  3. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Danszter és V istvan! A problémára leírtam a megoldást 2 oldallal visszalapoztok és ott van.
  4. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Megtaláltam a megoldást, a win7 alatt ha nincs net a következőt kell tenni(kimásolva egy fórumról): "Bonjour DNS Responder Service csinálja az ismeretlen hálózati problémát. Megoldás: Start menü - Futtatás (keresés programokban és fájlokban) - beírni: services.msc - majd enter Legfelül az alábbi sor található: ##Id_String2.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## - 2 klikk erre a sorra, majd Indítás típusa: LETILTVA - ezt választani Letiltás után már minden indításnál van internetkapcsolat"
  5. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Nem tudom találkozott e valaki már ilyennel de a problémám a következő: Win 7 Ultimate-t használok,és ha alvó állapotba teszem/vagy kapcsol magától, és utánna belépek megint akkor nincs internetem,viszont a tálcán a kis ikon azt jelzi van kapcsolat, meg a hálozati helyeknél is azt írja minden ok. Ilyenkor mindig újraindítás után van csak netem és elég idegesítő!
  6. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Dehát Vistán működnek ugyanezek.. És elvileg 99%-ban kompatibilis a 2 op rendszer ha jól tudom..
  7. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Senki nem tud segíteni????
  8. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Egy kis segítségre lenne szükségem,nem rég telepítettem a win 7 ultimate 64 bites verzióját és van egy idegesítő problémám: Ha telepíteni akarok egy programot pl. iso fájl betallózom deamontoolsba,és fel sem ajánlja a telepítést,ha pedig a mappából akarom telepíteni a köv. üzenet jön: A koppatibilitási segítség nem segít,és a futtatás rendszergazdaként sem... Esetleg valaki tipp?
  9. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Nagyon köszi a válaszokat! Már csak 1 kérdésem van. Win 7 telepítése előtt(vista van fennt) le kell formáznom a 'c' meghajtót amin van a windowsom?
  10. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Ha még +2Gb-tal tolom meg a memóriát az számít,vagy elég +egy?
  11. kpetyi

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem mert gondolkozom windows 7 felrakásán. Elég régóta vista ultimate-t használok,és meg is vagyok elégedve vele,nagyon tettszik a felhasználói terület,de van egy nagy gondom vele: Mosttanában egyre idegesítőbb hogy sztem nagyon lehúzza a memóriát. A gépem: Kérdésem az lenne melyik típusát ajánljátok a win 7-nek,mennyire megbízható,és a legfontosabb,tényleg gyorsabb e a vistánál? (tudom ebben a topicban sok kérdésemre választ találnék,de mire végigolvasnám igen hosszadalmas lenne....szóval kérlek segítsetek)
×
×
  • Create New...