Jump to content
PirateClub.hu

Anette

Felhasználó
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Anette

  1. Ulead Video Studio 9-re gondoltam, nem tudom, hogy a későbbi verzió tudja-e ezt,de szerintem biztos. Majd megnézem, ha lesz!
  2. Köszönöm a szavazatokat! Gratulálok mindenkinek és részvétem küldöm FantasyHero-nak, akinek a képei sajnos nem jelentek meg! Üdvözlettel: Anette Ui.: Köszi stickman!
  3. Szia! Ulead Video Studio-val meg tudod csinálni, mpg-be fogja felvenni a DVD-t. A "Capture" menüpontot kell kiválasztani, azon belül pedig az "Import from DVD/DVD-VR"-t. Kiválsztod a DVD-meghajtót és bepipálod azokat a jeleneteket, amiket szeretnél felvenni. Végül "Import".
  4. Sziasztok! Szeretnék én is regisztrálni, ha még lehet. Nem nagyon értek az ilyesmihez, de porba szerencse... Itt a kép, amit készítettem:
  5. Anette

    Videóra kép keverés!

    Mennyire értesz a filmvágáshoz? Adobe-ot, Ulead-ot, Vegas-t vagy milyen más programot ismersz / használsz?
  6. Anette

    Abode After Effects Help!

    Szia! Az Adobe After Effets kemény dió lesz, ha eddig Vegas-szal dolgoztál... Alul ugye van a vágótérkép (angolul: Timeline) ott lehet beállítani az kulcsképkockákat (keyframe). Ha monzgatni akarsz dolgokat, keresd a transzform menüpontot! Megnyitod a progit, csinálsz egy new composition-t, beleraksz egy képet vagy videót. Jobb egérgombbal rákattintasz, vagy kijelölöd és a Layer menüpontból kiválasztod a Transform-ot. Lényeg, hogy a stopperre kattintva, miután a beállítások megvannak, kijelölhetsz kis négyzeteket a Timeline bal oldalán és programozhatod őket. Lehet, hogy elsőre nem volt érthető...
  7. Anette

    Animáció a filmben!

    Szia! Az animációt mivel készíted el, vagy az is a kérdés része? Ha videót szertnél berakni egy létező csatornára( videosávra), akkor használhatsz keying-et, azaz kulcsolást, ami egy vagy több szín cserjét, vagy eltüntetését jelenti. Pl.: Van fehér alapon egy mozgó fekete pálcikaembered, ezt a videót a másik fölé rakod és kikulcsolod a fehér színt. Ezután, csak a fekete pálcikaember és az eredeti videó fog látszódni. Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, mert már egy hónapja írtad, de ha igen részletezhetem a megoldást.
  8. Anette

    billentyüzet

    Hi! A Photoshop, ha ALT+SHIFT-et nyomsz, nyelvet vált. Lehet látni, ha be van kapcsolva a nyelvi eszköztár.
  9. Anette

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Kedves barátomtól: "Kicsik a melleid, de legalább lógnak!"
×
×
  • Create New...