Jump to content
PirateClub.hu

Shataned

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Shataned

  1. Vááá én meg azthittem a címből, hogy a gépes egerek élettartamát hosszabbították meg! Egyből nyitottam is a topikot :lol:
  2. Napokon belül meglesz a laptop, kérnék ötleteket, hogy vane ennél jobb vagy valami!
  3. Már sokat kerestem de sajnos eredménytelenül! Ha lenne jobb kérlek írd be ide!
  4. Nagyon jólenne csak sajnos túlnagy a kijelzője! Mert ha belegondolsz 17"-os monitorral rendelkezőnek, már túl sok hely kell! De amúgy kössz az ajánlást!
  5. Tudszjobbat? Egy laptopban sem láttam jobbat!
  6. Hordozható izomerős gép kell nekem laptopba, ha tudtok jobbat, ilyen kijelzőméretben akkor kérlek szóljatok! (Ár nemszámít)
  7. Egy ilyen laptopot szeretnék venni: Asus Lamborghini VX2S AK067G (fekete) ! Mit szóltok hozzá? Élmények egy Lamborghinivel Az Asus VX2 kialakítása során nemcsak a Lamborghini autók szellemiségét szerettük volna átadni, de arra is törekedtünk, hogy az innovatív anyagok használatával és a részletek kidolgozottságával Ön úgy érezze, notebookja egy versenyautóval vetekszik. A tervezés során a Lamborghini sárga, illetve fekete színeit használtunk, erősítésként pedig alumínium-magnézium-ötvözetből, illetve szénszálas anyagból készítettük a vázat. Metálfényű (motorház)tető A notebookok ragyogó, Lamborghini-sárga fényezése, illetve szénszálas, fekete borítása nem csupán lélegzetelállító szépségű, de biztonságot nyújt a kijelzőnek is. Megbízható adatvédelem Az adatok biztonságát a beépített ujjlenyomat-azonosító garantálja, ami a bőrszövet alsó, élő rétegét olvassa le, nehogy a felszíni hibák rontsák a leolvasás pontosságát. Kifogástalan belső világ A VX2 tökéletes párja a Lamborghini autóknak: kinyitni a fedelét akkora élvezet, mint beleülni egy luxusautóba. Kényeztesse magát a finom kidolgozású, elsőosztályú bőr csuklótámaszon. Kifogástalan belső világ A VX2 tökéletes párja a Lamborghini autóknak: kinyitni a fedelét akkora élvezet, mint beleülni egy luxusautóba. Kényeztesse magát a finom kidolgozású, elsőosztályú bőr csuklótámaszon. Vezeték nélküli, élőképes kapcsolat A beépített, 240°-ban forgatható webkamerán át megnyílik a világ, pont úgy, ahogy a sportautó fényszórója mutatja előttünk az utat. Mérföldkő a sebességben Az új Intel® Centrino® Duo Mobil Technológiára és a Windows® Vista™ operációs rendszerre épülő VX2 olyan sebességet kínál a számítástechnikában, mint autótársa az utakon. Színkavalkád A 15,4" hüvelykes, glare-type, széles képarányú kijelző élénk színeket és részletgazdag képeket jelenít meg a Splendid Intelligent Képjavító technológia segítségével. A képernyő tökéletességét az egyedi ZBD szolgáltatás biztosítja. Hosszú akkumulátoros üzemidő A mobilitást segíti a megnövelt akkulmulátor-élettartam, ami ezáltal nagyobb hatékonyságot biztosít. Az Asus Power4 Gear eXtreme energiagazdálkodási alkalmazás akár 20-25%-kal megnöveli az üzemidőt, megbízható teljesítményt és folyamatos munkát garantálva.. Kiemelkedő csatlakoztathatóság A VX2 kielégíti a perifériák, a tápegység és a kommunikációs eszközök gyors csatlakoztatásának igényét. Akár otthon van, akár az irodában, mindenütt praktikusan használható és időt takarít meg, amikor elhagyja az asztalát, vagy amikor visszatér hozzá. Az alábbiak az Intel Corporation vagy leányvállalatai Egyesült Államokban vagy más országokban használt vagy bejegyzett védjegyei: Intel, Intel logó, Centrino, Centrino logó, Intel Core, Core Inside.
×
×
  • Create New...