Jump to content
PirateClub.hu

KISS FanTom

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

KISS FanTom's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. 75 W-os Line6 Spider III. és ha Marshall MG100DFX-re gondoltál akkor szerintem lebeszéllek. attól függ mit játszol. a Line6 mindenre jó, a Marshallnak a tiszta hangja szép, de metálra nem ajánlott az MG (próbáltam).
  2. 40 körül gondoltam,mert semmi baja nincs. képet tudok küldeni ha kell.
  3. na most nekem van egy cortom meg egy ibanezem is. a cort is nagyon jó gitár főleg az árakhoz képest, kezdőknek csak ajánlani tudom. de a drágább kategóriában az ibanez sokkal jobban megéri. próbáltam drágább cortot is (ezenkívül LTD,fender,jackson...) de az ibanez mellett döntöttem. így most van egy Cort X2 (amit szerintem eladok ha lesz rá vevő) meg egy Ibanez RGR420EX. akit meg érdekel a cortom,írjon. újszerű állapotban van,karc mentes,semmi baja nincs,fekete.
  4. most nekem sincs tervben új gitár majd egy normális wah pedált akarok, meg talán ebbe új hangszedőt, de az mellékes mert ez is jó. amúgy igen szállítással együtt volt 470 font.
  5. össz-vissz 470 font, azaz durván 130 000 ft
  6. Ibanez RGR420EX Red Arctic Frost gyönyörű,de nehéz volt beszerezni. csak angliában meg amerikában lehet ezt kapni,sehol nem tudták beszerezni,ezt is háromszor kellett megrendelnem mire sikerült. neked milyen van?
  7. általában meg is éri többet költeni. a minőséget meg kell fizetni. nekem most jött meg angliából az új ibanezem és megérte pénzt áldozni rá.
  8. KISS FanTom

    Előadók

    Guns N' Roses
  9. KISS FanTom

    Gépeld be, hogy télapó....

    t5polqapöó maszek lett
  10. KISS FanTom

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    ROCK!!!!!!!!!! csatlakozom az előttem szólóhoz: "És meik disco "koncert" ér fel egy jó ki POGO-zással?" hát igen...a jó öreg pogo...
×
×
  • Create New...