Jump to content
PirateClub.hu

bubu111

Veterán
  • Pontszám

    101
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by bubu111

  1. A nyugati zenéket általában fellehet ismerni a jellegzetes hangzásról (Ice Cube, Dr Dre, N.W.A., stb., bele kell hallgatni). Nehéz leirnom ezt a hangzást, mivel nem vagyok zenész, de azért hallás után nagy részt felismerem a zenéket. Ez a kelet-nyugat dolog régebbi időkben alakult ki.

    "Amerikában a keleti és a nyugati part muzsikusai között évtizedek óta tartott a rivalizálás. A keletiek ún. East Coast jazzt, a nyugati partiak West Coast jazzt játszottak. A negyvenes években a bebop hódított, melyet az ötvenes években a cool, a hűvös, intellektuálisabb zene követett."

    Nem én vagyok a legnagyobb szakértője a témának, hátha valaki ír még.

     

    És a lényeg: SNOOP DOGG Budapesten koncertezik július 12-én!!!

    http://www.partyticket.hu/junius/snoop.html

  2. 8Ball and MJG, Paul Wall, Pitbull, Young Buck, Young Jeezy, Wu-tang clan, Twista, Three 6 Mafia, The Lox, Talib Kweli, Hi-Tek, Spider Loc, Sadat X, Ruff Ryders, Rick Ross, Planet Asia, Pastor Troy, Noreaga, N.W.A., Mystikal, Masta Ace, Lil' Wayne, Kool G Rap és még sorolhatnám a jobbnál jobb rappereket!

  3. Természetesen keményen ütős a gyerekkori terror, mindegy, hogy miben nyilvánul meg. A gyerek nehezen tudja kiheverni és nem is biztos, hogy a családjában talál olyan embert, aki megérti vagy tesz valamit ellene. A gyerek sokszor nem is meri elmondani otthon, hogy mi történt vele. Bezárkózik magába, ez a legnagyobb baj. A szülő felelőssége is, hogy ilyesmi ne forduljon elő, többet kell figyelni a gyereket.

  4. Az ágyban eddig a legfurcsább és legdurvább kérés az volt reggel 6-kor, hogy hozz egy kávét. Néha még most is felrettenek álmomból, már gondolkodtam azon is, hogy ezt meg kellene filmesíteni, kemény horror lenne belőle! Az igazi rémálom!

×
×
  • Create New...