Jump to content
PirateClub.hu

t17t

Admin
  • Pontszám

    517,028
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

t17t utoljára ekkor nyert: Február 11 2015

t17t kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország
  • Érdeklődés
    Filmek, sorozatok minden mennyiségben - de minőségben!

Legutóbb itt jártak

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

t17t's Achievements

Elérhetetlen

Elérhetetlen (24/24)

717k

Közösségi hírnév

  1. Szia!

    Kérlek, ne vedd cseszegetésnek, mert nem az.

    A könyveket valóban szerzők szerint egy topicban töltjük fel, de ezt felülírja, ha olyan sorozatról van szó, ami kűlönböző szerzők könyveiből áll (pl. Battletech, Stranger Things). Ilyenkor a sorozatnak nyitunk topicot, és nem feltöltjük a sorozat egy részét a szerző egy másik könyvével.

    Így elkerülhetnénk azt, mint a Stranger Things esetében, hogy feljövök, feltöltöm a sorozatot, aztán veszem észre (miután szétnéztem a feltöltések között), hogy nyitottál egy Brenna Yovanoff topicot, benne a Stranger Things 3. kötetével.

    Előtte elkezdted tölteni a Dragonlance univerzumot, de csak a Margaret Weis – Tracy Hickman szerzőpárostól, és belevettél a topicba egy másik sorozatukat, majd nyitottál egy újabb topicot a Dragonlance-ből (ami több szerző munkája - ami oké, mivel egy sorozatról van szó, de a Dragonlance-szen belül). Vagy még előtte Roland Green topic: 1 könyv a Conan sorozatból, majd (ugyanebben a topicban) egy sorozat a Dragonlance-ből.

    Igen, ez eddig sem működött minden esetben - Star Wars, Alien, stb. könyvek külön-külön.

    Miközben a szabály eddig is ez volt: egy szerző egy topic, ha sorozat különböző szerzők műveivel, akkor nyitunk új topicot a sorozat címével.

    Most ezt már hagyd így, de a jövőben figyelj erre légy szíves. Legyen végre valami rendszer a könyves részlegben.

    Köszönöm a megértésed.

    Üdv.

    m.

    Szia!

    t17t döntése értelmében - mivel te nem foglalkoztál a dologgal - a "Margaret Weis – Tracy Hickman-könyvek", "Hősök sorozat", "Roland Green-könyvek" topicok átkerültek az "Ideiglenesen áthelyezett témák" közé. Ha azt szeretnéd, hogy visszakerüljenek, légy szíves, tedd rendbe őket a szabályok (és az elemi logika) szerint.

    Egy sorozat (Dragonlance, Conan), egy-egy topic. Mert annak semmi értelme, hogy önkényesen kiszedsz egy tematikus sorozatból könyveket, mert különböző szerzők munkái - miközben ugyanazon könyves univerzumban játszódnak, ugyanazokkal a szereplőkkel. (mellesleg a "Hősök sorozat" esetében ellentmondtál a saját addigi szabályodnak).

    Köszönönjük.

    m.

     

    Mivel nem értem mi a baj vele,az lesz a legjobb ha az egészet töröljük.Hiában mondod tegyem rendbe nem értem a logikát,nem azért nem csinálom mert nem akarom,azért mert nem értem a bajt.Légyszives töröljétek. Elnézést kérek de ez meghaladja a felfogásom. Ezért nem tudok tovább menni,nem akarok bajt csinálni.Lehet jobb ha nem rakok ki semmit.Szia.

    1. t17t

      t17t

      michonne75, kérlek, valahogy rövidebben, érthetőbben írd le a fentieket!

      Köszönöm! ;)

  2. Szia.

    Rossz helyre tettem az Imádlak utálni című filmet át kéne tenni a 4k-sakhoz.

    Köszönöm előre is .

  3. Ha Te nem tudsz üzenni, mi sem, sajnos... Üzenj a témában!
  4. Köszi, hogy szóltál! Jelzem ismét!
  5. Köszi, hogy jeleztétek ezeket a hibákat! Jelzem fentre!
  6. Ez nem is kérdés! Teljesen jogos, igazad van! Sajnos nincs elég ember, hogy rendben tartsuk a fórumot 100%-osan! Ami jelentésre kerül, azt minden esetben kivizsgálom és intézkedem! Ezt tudom ezután is ígérni! Moderátorok kerestetnek! Jelentkezés nálam!
  7. Amíg nincs a jelenlegi szabályokkal ellentétes, addig azt kell betartani! Köszönöm!
  8. Sziasztok! Voltak infóim Róla. Az, hogy ilyen végzetes esemény történt volna, azt nem tudom, nem tudtam! Januárban még visszatért, kommunikáltunk! Egy ideje ismét eltűnt... Biztosat nem tudunk!
×
×
  • Create New...