Jump to content
PirateClub.hu

sOnt

Veterán
 • Content Count

  733
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About sOnt

 • Rank
  Made in China
 • Birthday 10/25/1990

Contact Methods

 • MSN
  http://sontqq.sytes.net
 • Website URL
  http://sont.blog.hu

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Eger
 • Op.rendszer
  Windows 7 x64
 1. sOnt

  Microsoft Windows 7

  a 2 felhasználói fiók között nem sok különbség lehet, csak annyi, hogy az elinduló szolgáltatások és a programok között variálj. (ha szarul fogalmaztam bocsi, nem vagyok teljesen beszámítható állapotban)
 2. 200 forint havonta előfizetésesnek.. Grat t-mobil -.- :|
 3. sOnt

  HD filmes oldalt készítek

  Multiupload.com ?
 4. sOnt

  Megtalálták a részegség génjét

  Én ha már választani lehetne akkor azt kérném, hogy kevesebbtől rúgjak be. Gáz volna vagy nem, legalább sokkal olcsóbban úsznám meg a dolgot, és másnap csak nevetnék azokon akik 'elittak' vagy 5000 forintot )
 5. A dimenziók létezése a fizikával van szoros összefüggésben.
 6. sOnt

  Elhallgatott magyar találmány

  Youtube-on nincs valami jó híre.
 7. Olyan van esetleg hogy winsock send complete és a time now-al kéne kombinálni.
 8. Hali. Ha jól gondolom ez a kód nem vb6hoz készült, de így is szuper mert megadta az ihletet. így oldottam meg: for i = 1 to 1024 text1.text = text1.text & "a" next i 1000 - interval - 1 kb/s 100 - interval - 10 kb/s 10 - interval - 100 kb/s 1 - interval - 1000 kb/s és a küldés sebességét majd a timer intervalal lehet majd szabályozni.
 9. Hali! Köszönöm a választ. Holnap vagyis ma ki fogom próbálni. A sebességmérézhez pedig annyi, hogy hogyan és a winsockon belül melyik funkcióban tudom mérni a sebességet? Tehát nekem leginkább valós időben kéne mérni a tényleges kimenő adatforgalmat. Már megint be vagyok rúgva de remélem világos voltam
 10. Halihó. Most én kérnék segítséget 2 dologban is. Első: Random számokból (de ha ezen múlik lehet fix egy darab karakter is) kéne megadott hosszúságút gyártani. Pl, ha a textboxban az van, hogy "512" akkor "512" karaktert pakol egymás után majd elmenti egty string változóba. Második: Valahogy ki kéne számoltatni, hogy ha én pl "512" karaktert küldök el "100" ms-el folyamatosan, akkor az mennyi sávszélességet fogna le, vagy a realtime valós kimenő adatforgalmat kéne mérni ami csak a programra vonatkozik. Tudom nem túl egyszerűek, de hátha van valaki aki tudja. Ha valamit nem írtam le elég egyértelműen írjatok és pontosítok! Előre is köszönöm!
 11. fgshp egyetértek. De mégis lehet, hogy atlantisz létezett, pár ilyen 27 milliós ciklussal ezelőtt
 12. sOnt

  Twilight vagy Vampire Diaries?

  Nekem a Twilight jobban tetszik. Egyébként is nagy Kristen Stewart rajngó vagyok Tehát a második akire szavaztam ő volt. Harmadiknak meg Jacob. Neki nincs az az unalmas sápadt egyhangú feje és testtartása.
 13. sOnt

  Mikor szeretkeztél utoljára?

  De azért 60 évesen több éve és 20 évesen több éve más.. Kort is érdemes lenne írni szerintem
 14. sOnt

  A fénynél gyorsabb objektumot figyeltek meg

  Érdekes. Engem főként az a rész fogott meg amikor azt mondták, hogy az anyagfelhők fénysebesség többszörösével is tudnak menni. Márpedig a relativitás elmélet szerint nem lehet elérni a fénysebességet. Meg lehet közelíteni, de elérni sosem. Na, mivel írták, hogy ANYAGfelhő, akkor most mégis csak lehet gyorsabban menni?
×