Jump to content
PirateClub.hu

skypower

Veterán
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Semleges

About skypower

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. skypower

  Saját fényképek

  "Ez nagyon szép, hol lenne és mi ez?" A kérdésre a válasz, hogy Bécs Schönbrunn kastély, ill. a kertjének végében az úgy nevezett glória épület. A kép meg olyan amilyen, ennyi telett tőlem meg a masinámtól, de örülök hogy tetszett! További képeket a hivatalos honalapon találhatsz "valamivel" jobb minőségben nem megy a link
 2. skypower

  Saját fényképek

  Rég jártam erre sok szép képpel gyarpodott a forum szép fényeket ezúton is mindenkinek! Csak egy HDR próbálkozás jöhetnek a vélemények!
 3. skypower

  Saját fényképek

  Hi all! Nagy a pangás mindenki éretségizik? Rolo16 tetszenek a képeid, és a masina amivel csináltad, na az se kutya! Hoztam én is egyet hogy ne süllyedjen tovább a topic. Na jó fényeket mindeninek.
 4. skypower

  Fraps gondok!

  Hi all! Probáljátok ki, hogy a hangkártya vezérlő szoftverében a felvételi oldalon a "MIXED Input" vagy Stereo Keverő nevü bementi szközt engedéjezzétek. Nálam így működött mindíg! Sok sikert
 5. skypower

  Saját fényképek

  Egy hasonlót már láttatok tőlem most itt van még1. Talán lesz akinek tetszik.
 6. skypower

  Saját fényképek

  Nem maradok ki én sem a sorból! Kategóriát és címet nem írok majd eldöntitek.
 7. skypower

  Saját fényképek

  Kecskemét 2007 Repülőnap "Magyar Királyi Légierő" MIG-29-ese felszálás közben! Sorry de csak enyit tudok én és a meglévő technikám. Ha valakinek van építő jelegű tanácsa kritikája, azt szívesen figadom!
 8. skypower

  Saját fényképek

  Na akkor megtöröm a "csendet", mert egy hónapja hogy senki nem prezentált képet! Nem a legjobb de nekem tetszet, talán másnak is fog! Várom a kritikákat!
 9. skypower

  Saját fényképek

  Hi all! Hat napja nem volt új kép, így gondoltam dobok egy ilyet: Remélem lesz akinek teszik ez a HDR szerű izé!
 10. skypower

  Saját fényképek

  Hi all! Srow a pecás életképek nekem is tetszenek! /csak a kiégésre kell kicsit jobban odafigyelni/ Ettől eltekintve tetszik a látásmód nekem átjött a vízpart és a pecázás élménye a képeken Jeti Peti: A képeidet nagy részét már látam így nem értékelem még1* A vadvirágos az nagyon bejön! Berakok megin 1 képet talán erre már ír valaki pár sort, ha már a békás és kiscicás képre senki semmit nem írt! "Hogyha rózsa.......... lehetnék"
 11. skypower

  Saját fényképek

  Hi all! GRK: Nem olyan rossz az a kép mint ahogy te hiszed! némi kontrasz emelés és már remek is! /nézd átt a masinád van e rajt olyan lehetőség hogy saturation ha van akkor azt állítsd hard-ra ha ilyen természetfoto a célod, vagy ha olyan van hogy finepix color akkor ott a "C" jelölésüt min Croma az válaszd/ persze csak ha megfogadod csak a jószándék vezérel! Mockingbird: Nekem is teszik a képed, szerintem már csak akkor lenne jobb ha nem középre "komponálod" a virágot. Ha úgy vágtad ki a képet egy nagyobból, akkor csinálhatnál egy olyan verziót, ahol a virág kissé a jobb alsó sarok felé eltolodik, és a szépen elmosott teret meg szellősen meghagyod bal felső sarok felé. Ja és hagyományos fekvő 4:3 arányú kivágással. A keret meg minden más így jó. De ez csak az én véleményem! Majlimate: Szerintem is jó a foto, ha kivágás akkor érdekelne az egész kép! Gabesz007: Neked köszönöm a magam és a többiek nevében a tetszésnyilvánítást! /jól esett az elismerés/ A békás képeimet senki nem értékelte! Enyire szarok lettek? Ha igen azt is mondjátok meg abból tanulok! Azé most se usszáttok meg kép nélkül! [Hidden Content] Töltsétek le és úgy nézzétek mert böngészőbe nagyon pixeles /nemtom miért/ Na szép fényeket nektek! Remélem senkit nem bántottam meg és kérem a kritikákat!
 12. skypower

  Saját fényképek

  Hi all! Süllyed a topic! nem fotozik senki vagy a régi képekből miért nem mazsoláztok?! Akkor az UP kedvéért két kép azonos témáról más-más megközelítésben. Rejtözködő "borzalom" És egy kicsit közelebről /tudom elszúrtam a keretet de lusta voltam javíani az asszimetriát/ Jöhetnek a bírálatok. ! Ja és UP! Szép fényeket nektek!
 13. skypower

  Saját fényképek

  Andrew Boy az izzólámpás képek nagyon tetszenek. Csak azt áruld el hogy valami foto szerkesző efekt vagy ilyen infra izzó volt estleg valamilyen szűrőt használtál? Dobi16 a keretel kapcsolban valószínüleg igazad van nem sikerült túl jól talán kicsit túl "vastag" let. /megpróbáltam kicsit elfedni vele a kiégést :)/ Köszönöm az értékelést!
 14. skypower

  Saját fényképek

  Ismét itt vok Hi all! Az előző képem kapcsán valami hasonlóra számítottam, hogy az elképzelés nem rossz csak a kivitekezés nem az igazi. Köszönöm a véleményeket és a kritikát. Na akkor erre is várom a véleményeket talán jobb let egy picivel.
 15. skypower

  Saját fényképek

  Hi All! Dobi16 Én azért szeretem tudni mit rejt az exif, mert abból is lehet tanulni, szerintem. A kövi képem is tartalmazza az exif infokat bár ez most nem mérvadó mert megkíséreltem kicsit "buherálni" a képen, aztán majd eldöntitek hogy a végkifejlet jó vagy rossz, én meg megköszönöm az edigi és remélhetőleg ezutáni véleményeket. /csak enyire futotta a "képszerkesztői" ismereteimből/ Tudja Mitől döglik..........
×