Jump to content
PirateClub.hu

Dindula

Törzstag
  • Pontszám

    48
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

1,414 profil megtekintés

Dindula's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

18

Közösségi hírnév

  1. Sajnos letöltésvezérlővel sem jön le. (Még nem tesztelték le?!?)!!
  2. Sok jó könyvet tudtam letölteni a DATA-ról. Ámde azért egy loncsos-lompos, bozontos, jó nagy fekete irgumburgum nekik. Ezt a könyvet is le szeretném tölteni! Előre is köszönöm. (Ugye ezért nem sértődik meg senki)
  3. DonPedros problémájára egy lehetséges megoldás (nekem legtöbbször (nem mindig) bevált): Egy vagy két kattal kifelé a pirate-ból - vissza a pirate-be és máris jön a letöltés. Ez a megoldás más letöltési "nehézség" esetén is sikeres volt (nem mindegyiknél). Nálam okosabb emberek bizonyára tudják hogy ez miért van. Nem a témához illik az alábbi megjegyzésem ámde remélem hogy megbocsátjátok nekem. Alapvető álláspontom az hogy ETIKUS CÉLOK ELÉRÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TUDÁST LOPNI AZ NEM BŰN! A pirateclub lehetővé teszi hogy sok "egyéb" mellett - igazi kincsekhez is hozzájussunk ingyen. Nem olyan nagy baj ha egy kicsit kapálódznunk kell érte. (Azonkívül hová lenne a gyűjtés öröme)
  4. Az egér bal oldali gombját folyamatosan nyomva a kurzort végighúzod a linken (bekékíted). Utána az egér jobb gombjával egy klikk bárhová. A felnyíló menüből kiválasztod a "megnyitás új ablakban" -t kiválasztod az egér bal oldali gombjával. A zöld mezőben download-ra egy klikk a bal oldali kapcsolóval - és máris a tiéd a letöltés. Sok sikert!
  5. Az "Enter decription key" - re a megoldás (nálam bevált) hogy egy vagy két kattal kilépsz a pirate-ból - azonnal vissza a pirate -be és máris jön a letöltés. Sok sikert!
  6. Kedves funghi vagy Funghi! A második linket légy szíves újból feltenni - mert jó lenne letölteni! "Háthanetalán" sikerül. Előre is kösz.
  7. Barátaim "azÚrban" ! Ez a jelenséget én is tapasztaltam (nem csak most). A megoldás: Egy vagy két klikk kifelé a pirate-ból - vissza a pirate-be és máris jön a letöltés. Egy perc-el ezelőtt ezek a könyvek is lejöttek. Nálam ez a megoldás legtöbbször bevált. (Nálam okosabbak találják ki hogy ez miért van). A TÖKÉLETESSÉGET UGYAN SOHASEM ÉRHETJÜK EL DE NEM BAJ HA TÖREKSZÜNK RÁ. Sok sikeres letöltést!
  8. Ha még megvan, akkor tölts fel újra - mert Úgy néz ki hogy az elérése majdhogynem lehetetlen. Előre is köszönöm!
  9. Üzenet MIA - nak: Ezzel a jelenséggel én is találkoztam már többször. Nálam az vált be hogy egy vagy kettő lépést visszalépek a pirate-ben, és utána ismét próbálkozok a letöltéssel. Ez legtöbbször sikerül. Itt most mind a három letöltőlinknél vissza kellett lépnem. Utána tökéletesen lejött. Feltételezem hogy a data üzemeltetői így "is" próbálják terelni a kuncsaftokat a flizetős szolgáltatás felé. Ismétlem hogy ez csak feltételezés. Amennyiben tényleg az- én bocsánatot kérek az érintettektől. A könysorozat CSODÁLATOS gyűjtemény. Köszönet és hála a készítőjének. Dindula
  10. Üzenet Atka-manónak. Ezt a problémát én is tapasztaltam többször (nem sokszor). Én azt tapasztaltam hogy ha kilépek a pirateclubból és utána rögtön visszalépek - a letöltés gond nélkül gyorsan megtörténik. Tovább tartott leírni mint a probléma megoldása- megoldódása. Ha valamiért nem kell küzdenünk akkor azt nem értékeljük igazán. (Ezt nem én találtam ki (ámde) viszont megerősítem). Köszönet tyll - nek a sok jó könyvért. ui: tyll! Azért megérdemelnéd a nagybetűt (nem vagy te NEMECSEK ERNŐ).
  11. Üzenet imrus185-nek Én azt tapasztaltam hogy a letöltőlinkek ne egyformán működnek egyformán firefox alatt illetve croome alatt. Többször előfordult hogy egy-egy könyv csak a másik op-rendszer alatt volt csak letölthető. Nem tudom mi az oka. Feltételezem hogy a könyv formátumának van köze hozzá. (ez csak egy feltételezés). Utóirat: Ha már ingyen hozzájutunk ennyi jó könyvhöz - nem olyan nagy baj ha kell egy kicsit motoszkálnunk egy- egy kívánatos zsákmányért. SOK SIKERT Dindula
  12. Innen semmit sem lehet letölteni!!! KÁR. (AZÉRT SOK SIKERT A PRÓBÁLKOZÁSOKÉRT) Tisztelettel: Dindula
  13. A könyv alapján készült film az bukás volt. A könyv-(ek) egyébként sokkal jobb mint a film. Nem csak sci-fi rajongóknak érdemes elolvasni- az író miatt. Mert az író azért nem akárki. Én a legtöbb magyarul megjelent műveit olvastam. A filozófiai művei közül sajnos csak keveset mert papír alapon nagyon drágák. Nehezen tudom elképzelni hogy a filozófiai (technológiai) műveiből letölthető megjelenjen itt- ámde kíváncsian várom őket. (A NAGYON NAGYON bátrak kedvéért: a google keresőjébe be kell írni: okos leszel.hu teszt.Végig kell csinálni. Az "átlagemberek"-ben ehhez nincs elég bátorság. A felébredő félelmet az átlagemberek legtöbbje úgysem tudja leküzdeni- miközben önmagát nagyon fasza csávónak gondolja.) Tisztelettel Dindula
×
×
  • Create New...