Jump to content
PirateClub.hu

toncsi64

Törzstag
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Semleges

About toncsi64

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

720 profile views
 1. Szia !

   

  Elsősorban köszönöm a feltöltést !

  Amiért írok az az, hogy a

  A halál archívuma

  sorozatnál az 5-6 rész linkjei lemaradtak :( Amikor ott tartottál beírtad a feltöltés tényét, de a linkek lemaradtak. Megtennéd esetleg, hogy pótolod ?

   

  Köszönöm szépen !!!

   

  1. hsandor

   hsandor

   Szia toncsi64!

   Nagyon szívesen!

   Köszönöm szépen az észrevételt.  A hiányzó 5-6 rész linkjeit beraktam!

   Szép hét végét kívánok!

   Baráti üdvözlettel: hsandor

 2. Szia !

  Megtennéd, hogy megnézed ezt a két file-t ?

  WinRar.thumb.jpg.8911ddc84abae746f1d56a0720e7332b.jpg

  Többszöri próbálkozás sem vezetett eredményre :(

   

  Köszönöm !!!

 3. Csatlakozom az előttem szólóhoz A [Hidden Content] fájl sérült, nem kicsomagolható Alkalmasint kicserélnéd ?! A fáradozásodat előre is köszönöm !!!
 4. Szia ! A többi részhez is tudnál esetleg feliratot ? Bár nem tudok más nyelveken, de lehet egyszer nekivágnék valami fordítóprogram segítségével
 5. Időközben megoldódott a probléma
 6. Nagyon köszönöm, régi kedvencem ! A többi rész is várható esetleg ?
 7. Szia ! A 6. évad 4. részét - úgy tűnik - törölte a DATA megtennéd alkalmasint, hogy feltöltöd újra ?! Köszönöm szépen !!!
 8. Szia ! Ez a rész éppen nem szerepel a feltöltési mappában (tévedni emberi dolog), de azért a maximális köszönetem a többi részért is jár !!! Remélem ez is felkerül és ha nem fáradtság légyszíves tedd fel a Spanyol rész 2. fájlját is Ha csak türelmetlenkedtem akkor bocsánat ! Még egyszer, KÖSZÖNÖM !!!
 9. Persze igazad van és egyébként használok is (ha nem is a Jdownloadert) de azzal még nem vagyok előrébb ha látom ott is, hogy nem nyertem Egyébként megpróbáltam Explorerrel (a jelenlegi Chrome) megnyitni az oldalt és úgy linkelni és lőn csoda, működött Konklúzió; a Chrome-al van valami gondom
 10. Elsősorban köszönöm a feltöltéseidet ! Már másodszor futok bele egy érdekes problémába. Ha kijelölöm a letöltési linkeket és bemásolom a DATA link ellenőrzőjébe, nem mindegyiket ismeri fel linkként. Ha külön külön csinálom akkor sem. Ha direktben bemásolom a címsávba (ha ez a neve) akkor sem nyit oldalt. Jelen esetben pl. az 50. rész part.2-5-6-7 ilyen. A 49. résznél nincs ilyen gond. Sőt ! Egy másik letöltési oldalon ugyanezen feltöltésed megegyező linkjei működnek. Végül is ezáltal a dolog - részemről - megoldódott, de gondoltam megemlítem. Még egyszer, KÖSZÖNÖM !!!
 11. Szia ! Elsősorban köszönöm a munkád ! Azért "természetesen" én is nyavalygok Van egy link amit nem sikerül letöltenem [Hidden Content] Megnéznéd esetleg ?! Köszönöm !!! U.i.: módosítottam. Már "csak" az egyikkel van gond U.i2.: végül lejött ez is
 12. Teljes a siker !!! Köszönöm szépen !
 13. Röstellem, hogy "eszem az életed" , de most meg a 4. évad 5-6 része van az 5. évad 5-6 része helyett a csomagban
 14. Köszönöm, de az 5. évad 5. rész még mindig nincs meg A csomagban az 5. évad 6. rész van duplán.
×