Jump to content
PirateClub.hu

pityu30

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About pityu30

  • Születésnap 06/14/1983

Contact Methods

  • MSN
    elistvan@axelero.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Edelény

pityu30's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. pityu30

    Szalagavatói videó

    Ha ennyire nem értessz hozzá akkor első körben ajánlok egy ulead videó studio-t. Talán abból a 11-es a legutóbbi mielőtt még felvásárolták őket. Nincs benne épp olyan effekt amit keresel de pofonegyszerű használni meg a felvett anyagot digitalizálni vele.
  2. pityu30

    Ének hang javítása!

    Antares Autotune.. keressetek rá.
  3. Hidd el pedig hogy a subtitle workshop jó erre. A jobb oldali panelen beállítottad az input-optut fps-t? Ha meg statikusan csúszik az egész végig akkor is abban lehet milliszekundumra előre hátra tologatni 1mp=1000ms erre figyelj.
  4. pityu30

    1 film, 2 hangsáv!

    Lótúrót nehéz: Naponta csinálom, nem olyan bonyolult mint látszik. Leszeded a besweet progit és hozzá a belight kiegészítőt. A hangokat valamivel wavba tömöríted. Beadod a proginak. Aztán jobb oldalt kiválasztod, hogy wavba mentsen. És a kimeneti könyvtárat. A további haladó beállításokban kell kiválasztani hogy a hangot miről mire konvertálod. 25.000fps ről 23978-ra azaz pal ból ntsc-re ekkor a hang rövidülni fog ugyanis egy mp alatt több képkocka játszódik el, a 23978-ról 25-re tehát NTSC-ról PAL-ra az az előző folyamat fordítottja azaz a hang nyúlik mivel kevesebb képkocka játszódik le 1 mp leforgása alatt. Ha beállítottad miről hopva konvertálsz alul nyomsz egy process gombot és vársz. Ennyi. A hangcsúszással kapcsolatban: Betöltöd a filmet én speciel nandubba szoktam, és betöltöd az audio menüben a szinkront, a video menüben bepipálod a direct stream copyt-t (ezzel nem tömörítjük újra a videót). Aztán audio menü interleaving menüpont azon belül screw correction és itt kell megadni neki hogy mennyivel csúszik a hang a filmhez képest. Ha túl hamar van a hang a képhez képest, pozitív számot kell beírni + jel nélkül!! Ha késik a hang akkor negatív számot ide kell a mínusz jel elé. Ja és 1másodperc =1000ms tehát 4mp csúszás akkor 4000-et írsz a kockába (ha ugye hamar van a hang). Asszem röviden ennyi. Ha valakinek help kell nyugodtan kérdezzen, privátban, vagy itt.
  5. hangcsúszással kapcsolatban: Betöltöd a filmet én speciel nandubba szoktam, és betöltöd az audio menüben a szinkront, a video menüben bepipálod a direct stream copyt-t (ezzel nem tömörítjük újra a videót). Aztán audio menü interleaving menüpont azon belül screw correction és itt kell megadni neki hogy mennyivel csúszik a hang a filmhez képest. Ha túl hamar van a hang a képhez képest, pozitív számot kell beírni + jel nélkül!! Ha késik a hang akkor negatív számot ide kell a mínusz jel elé. Ja és 1másodperc =1000ms tehát 4mp csúszás akkor 4000-et írsz a kockába (ha ugye hamar van a hang). Asszem röviden ennyi.
  6. Te akkor nem a zajt szeretnéd kiszűrni?? Sony Sound forge-al meglehet csinálni egy régebbi hozzászólásbvan részletesen leirtam, hogyan kell.
  7. Több a beállítási lehetőség, speckó walkman hátterek illetve a megabass engedélyezve van benne. (Már ha SE walkmanről van szó).
  8. Virtualdub video menü filters és ott keresgélj brightness contrast fiter be tudod állítani és a preview gombbal előnézetben meg is tudod nézni a végeredményt utána ajánlott (2 menetben) újratömöríteni a filmet mert a filter csak így működik.
  9. pityu30

    Filmről vízjel leszedése

    Ja virtualdubban a logo filter plugint kell használni. De ehhez újra kell a filmet tömöríteni, és érdemes 2 menetben.
  10. ChrisTV Pro elég okos kis progi. DE ha leadtek kártyád van annak a gyári programja PVR2 a neve ez is elég sok mindent tud. A prohardver fórumában 3ezerért már lehet venni Ledtek 2000 XP Expert kártyát ami rádiós is txt-et is tud és ha adják mellé a kis kábelt akkor digitalizálni is tud szépen a saját progijával.
  11. golyzer: dvd audio ripper - Ezzel a progival lemented a kívánt hangsávot mondjuk wavba, betöltöd sony sound forge-ba ott kijelölöd a halkabb hangsávot és a process menü volume parancsával szórakozol százalékban van megadva az eredetihez viszonyítva (ha pl 50% al hangosítani akarod akkor 150% ot állítassz a csúszkán). Aztán ha engedi ezt ac3 stereo 48khz 192kbitbe elmented. És a fentebb linkelt másik hozzászólásban lévő progikkal a leirás szerint összedobod a kész dvd-t. ádi123: Csak akkor ha az eredeti avi-n is 6 csatornás volt a hang. Ha 1400Mb körüli vagy 2cd-s akkor jó esélyed van rá hogy igen. g-spot vagy media player classic progi megmutatja hogy igen-e
  12. szia! Ezt olvasd végig: http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=289 Elég jól magyaráz annó nekem is sikerült feliratot hozzáadni. Bár a gomb átírásról nekem is kéne valami leirás.
  13. pityu30

    Menü készitési tanácsok!

    hello! Szükségem lenne egy kis helpre. Röviden leirom miért: Van két film az Olasz meló (2003) illetve az Eurotúra (Eurotrip) amit megleltem külföldi oldalon dvdben extrákkal, ehhez szeretném a magyar ac3 szinkront hozzácsapni (esetleg más hangsáv törlésével de azt már tudom, hogy kell) de valahogy módosítani kellene a meglévő menüt gondolom gombot hozzáadni vagy a törölt hangsáv meglévő gombját átrajzolni, hogy menüből is választható legyen majd a magyar hang illetve a felirat. Ért valaki ehhez? Megköszönném, nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Isti mobala: Jól gondolod. Azt szeretném. Csak egy gombon mondjuk a spanyol felirat helyett magyart írni.
  14. pityu30

    Menü készitési tanácsok!

    A videó is állóképekből épül fel és a gombok sem dinamikusak hanem statikusak nem mozognak.
  15. pityu30

    Menü készitési tanácsok!

    hello! Szükségem lenne egy kis helpre. Röviden leirom miért: Van két film az Olasz meló (2003) illetve az Eurotúra (Eurotrip) amit megleltem külföldi oldalon dvdben extrákkal, ehhez szeretném a magyar ac3 szinkront hozzácsapni (esetleg más hangsáv törlésével de azt már tudom, hogy kell) de valahogy módosítani kellene a meglévő menüt gondolom gombot hozzáadni vagy a törölt hangsáv meglévő gombját átrajzolni, hogy menüből is választható legyen majd a magyar hang illetve a felirat. Ért valaki ehhez? Megköszönném, nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Isti
×
×
  • Create New...