Jump to content
PirateClub.hu

Jaire

Elit
  • Pontszám

    2,632
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Jaire

  • Születésnap 10/29/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Rábapordány
  • Érdeklődés
    Formula 1 minden mennyiségben !!

Legutóbb itt jártak

5,373 profil megtekintés

Jaire's Achievements

Ninja

Ninja (16/24)

13

Közösségi hírnév

  1. Jaire

    Futás

    Szeretném újraéleszteni a témát. Facebookon szárnyalnak a csoportok ezzel a témával, hátha itt is akadnak akik futnak. Én ma lenyomtam egy félmaratont, igaz nem túl erős eredménnyel: 21K / 1h59m07s Fussunk!
  2. Jaire

    Ki Mit Sportol ?

    Én futok! Egyelőre hobbi szinten, mondhatni kezdő vagyok. Idén januárban kezdtem el, mert nagyon lustának és fáradékonynak éreztem magam és jól jött egy cél. Azóta az életem része lett és már tudom, hogy komolyabban is akarom csinálni! Van itt aki még fut esetleg??
  3. A napokban láttam a Pöttyös Guru új reklámját, amelyikben az új gesztenyés ízesítésű terméket reklámozza, Dobrády Ákossal egy gesztenyével teli kádban melyben meglepő módon a "Kicsi gesztenye" című dalát énekli, majd dúdolja .... hát számomra elég vicces és továbbra is igaz, hogy " .... van az a pénz ...." :D
  4. Nos... tudom, millió helyről lehet informálódni, ahol rengeteg kritikát, véleményt lehet olvasni éttermekről gyorskajáldákról vagy akár büfékről. Én a TE véleményetekre vagyok kíváncsi. Nagyon szeretek utazni és állandó macera az étkezés. Nem vagyok válogatós, csupán szeretek kipróbálni új ételeket, helyi, tradicionális kajákat. Csupán egy egyszerű kérdés... várom az ajánlatokat.
  5. Jaire

    Formula 1

    Tag Heuer - Red Bull Racing RB14
  6. Jaire

    WTCR

    Fuzionálódott a WTCC és a TCR, mely meglepő módon a WTCR nevet kapta. Egyelőre 8 csapat és 14 versenyző kiléte ismert, de hamarosan újabb bejelentések várhatók. Sajnos a Zengő csapat felől nagy a csend, előzetesen még 4 autóról szóltak a hírek, melyek kettőre csökkentek, amelyeket jelen állás szerint a SEAT biztosít. Továbbá Michelisz Norbert csapatot váltott, 2018-ban a Hyundaiban láthatjuk versenyezni. Személyes véleményem szerint remek döntést hozott. További magyarként Tassi Attila is esélyes egy helyre, aki Honda támogatott. Íme az eddigi csapatok és versenyzőik: Boutsen Ginion Racing (Honda Civic Type R) Tiago Monteiro BRC Racing Team (Hyundai i30 N) Michelisz Norbert Gabriele Tarquini Comtoyou Racing (Audi R3 LMS) Denis Dupont Aurelien Panis Frederic Vervisch Nathanael Berthon Münnich Motorsport (Honda Civic Type R) Esteban Guerrieri Romeo Ferraris (Alfa Romeo Giulietta) Sebastien Loeb Racing (Volkswagen Golf GTI) Rob Huff Mehdi Bennani WRT (Audi R3 LMS) Jean-Karl Vernay Gordon Shedden Yvan Muller Racing (Hyundai i30 N) Yvan Muller Thed Björk
  7. Jaire

    WTCC

    Mivel a WTCC, mint FIA Világbajnokság megszűnt, pontosabban összeolvadt a TCR sorozattal, ezáltal megalakult a WTCR nevű sorozat, ami már nem hivatalos világbajnokság, de rengeteg gyártó részt vesz benne, ezért új fórumrészt nyitottam, ezt pedig lezárom, mint ahogy a szériát is lezártnak tekinthetjük.
  8. Jaire

    Milyen mobiltelefonod van?

    Tavaly váltottam át egy almás telefonra, nagyon kellemes csalódás. IphoneSE
  9. Micsoda pörgős kis fórum volt ez anno, pörögtek az események azért rendesen Természetesen a csevegés átköltözött egyéb közösségi oldalakra, de talán még feltudjuk éleszteni ezt is??
  10. Jaire

    Formula 1

    Lassan-lassan ébredezik a 2018-as szezon. Megkezdődtek a bemutatók, egyelőre ez az egyetlen jó hír. Kénytelenek vagyunk megszokni a HALO-t az autókon (a hivatalos neve még várat magára), illetve meg kell barátkoznunk, hogy nincs több rajtrácslány. Helyettük gyerkőcök jönnek az utánpótlás szériákból, amivel nekem nincs személyesen problémám, de hagyhatták volna a pályákat saját maguk eldönteni mit is akarnak, egyfajta választási lehetőség. Na de tekintsünk pozitívan, hátha kapunk egy izgalmas szezont és nézzük is az idei első két fecskét akik leleplezték a 2018-as konstrukciójukat, amelyek természetesen csupán egy alapot adnak, mert még rengeteget fognak változni a tesztek során. Haas VF-18 Williams FW41 Szívesen elolvasnám a véleményeteket az autókról, szabályokról, illetve magáról a szezonról, illetve az egész F1-ről, szerintetek, hova tart, mi lenne a jó irány, stb, stb.. ??
  11. Kalózok figyelem! Kéréssel fordulnék az aktív, illetve kevésbé aktív de néha-néha még jelenlévő feltöltőkhöz. Nagy tisztogatásban vagyunk az oldalon és rengeteg a halott link, ezáltal rengeteg a munkánk. Szeretnélek megkérni benneteket, ha van egy kis időtök nézzétek át ti is az általatok feltöltött tartalmakat, részemről főként ebben a témában, de ez aktuális a további tartalmakra is. Ha egy-egy témát frissítetek vagy jelentetek, az is hatalmas segítség nekünk. Előre is köszönök minden segítséget.
  12. A topic, ahol anno ismertségek és nem mellesleg barátságok alakultak ki.... mára már szinte teljesen megszűnt létezni.... Mennyit változott a világ pár év alatt
  13. Sok sikert SziklaTesó! Örülök, hogy megtetted! "azért dolgozunk, hogy éljünk", nem pedig fordítva, számít a pénz, na meg a munkahely. Reméljük összejön és mindenben jobb lesz a mostaninál!
  14. Hát Szikla régen jártál felénk, meg hát én se nagyon jutok el mostanság fővárosunkba egy kicsit hosszabb időre .... de, ami késik nem múlik ! Ezt a Mindennapjaink találkát meg össze kell hozni! Haladunk a korral és facebookon alakítunk egy csoportot a régi "keménymaggal", illetve újabb tagokkal, bár a fórumozás haldoklik, szal max régi - újak vannak inkább lásd kedves előttem szóló ! Szal ez egy idei terv, mert ha az én tervem sikerül, akkor nekem már nem lesz lehetőségem ilyenre mostanság ... Na Bye!
  15. Sziasztok Kalózok! Beköszönök egyet, remélem jól vagytok. Nagy változásra készülök az életemben, de ezt majd megosztom veletek hamarosan, szurkoljatok, hogy sikerüljön!
×
×
  • Create New...