Jump to content
PirateClub.hu

SpGhu

Veterán
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Szegény

About SpGhu

 • Rank
  Lézengő

Recent Profile Visitors

981 profile views
 1. A sok hozzászólás miatt kipróbáltam az egyik MEGÁs linkkel - valóban kérte a decription key-t. Ahogy írtam logout a piratéról aztán login és már tölthető is volt!
 2. Piratéról kilépsz és vissza, aztán újra megpróbálod - ahogy már többször is jelezték ez a módszer...
 3. Tyll, 'Edgar Wallace: A titokzatos ház' linkje lemaradhatott...
 4. Nincs tuti tipp - talán az oldal által visszaadott link, amire ugrani szoktunk, valami miatt nem teljesen 'tiszta'. (Extra karakterek keverednek bele?) A jD sem boldogul velük néha... (és ez a datával is előfordul!) A kódkérés viszont Megás belügy lehet... de gyanítom, hogy valami módon az is a linkkel van kapcsolatban.
 5. Lépj ki a parateclub.hu-ról és lépj be újra, aztán próbáld meg ismét.
 6. +1 Beauvoir, Simone de - Mandarinok (djvu, OCR - korrektúra nélkül, oldalkép előtérben) [Hidden Content] Simone de Beauvoir Goncourt-díjas regényében a francia értelmiség felszabadulás utáni hatalmas tablóját alkotja meg. Bemutatja, hogyan bomlik fel a széles ellenállási front, hogyan szakadozik különböző világnézetű és politikai pártállású csoportokra, amelyek között a bal és közép minden elképzelhető árnyalata mellett az éledező, a múltat folytatni kívánó jobb oldal is megtalálható. A regény címe azokra az entellektüelekre utal, akik a fasizmus elleni harc megszűnésével elvesztették aktivitásuk közvetlen célját, szembetalálták magukat a számukra nehezen megválasztható „merre tovább” kérdéssel.A regény politikai történetét hitelesíti és elmélyíti a barátságok, gyűlöletek és szerelmek szokatlanul őszinte és minden kendőzést mellőző ábrázolása; Anna mexikói „nászútja”, Perron s a darabjában szereplő színésznő szerelme nemcsak írói bravúr, hanem kordokumentum is – nem kevésbé, mint a politika –, olyan emberi, lélektani dokumentum, mely egésszé, valóban nagyarányúvá teljesíti ki a regény világát.A Mandarinok Simone de Beavoir főműve, a modern francia irodalom egyik legjelentősebb alkotása.
 7. Két link nem lett lecserélve, azokon más szerző könyve található. (Ha te nem lennél)
 8. Valami félrement? Sablonként használt régi hsz... nem passzol a tartalom a linkekhez.
 9. Túl gyors voltál! Viszont a Chrome feketelistázza a datát...
 10. A méret alapján reméltem hogy 'normális' olvasható anyaghoz jutok. Messze nem teljesült a várakozás. Ez egy DJVU-ba agyontömörített könyv amit visszaállítottak PDF-be - így a megjelenése nem, csak a mérete változott. A nyers képek helyenként a felismerhetetlenségig fókuszálatlanok és alacsony kontrasztúak. Csodát nem tettem vele, de valamivel olvashatóbb lett, a PDF viszont csak 11 megás. Az oldalpárok szétválasztásra kerültek a lapszámozás is helyreállt, és amit lehetett az OCR-rel felismertettem, de egyetlen tévedését sem javítottam... Eredeti/Javított [Hidden Content] [Hidden Content]
 11. Kösz a tippet! Én is azzal dolgozom - eddig azonban (tegnap délutánig) a 'file unknown' bejegyzést kaptam, ismeretlen mérettel, a fájl helyett - most viszont a tényleges fájlnév jelent meg és az 553.42 kB-os méret. Hurrá!
×