Jump to content
PirateClub.hu

SpGhu

Veterán
  • Pontszám

    95
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

1,418 profil megtekintés

SpGhu's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

55

Közösségi hírnév

  1. A sok hozzászólás miatt kipróbáltam az egyik MEGÁs linkkel - valóban kérte a decription key-t. Ahogy írtam logout a piratéról aztán login és már tölthető is volt!
  2. Piratéról kilépsz és vissza, aztán újra megpróbálod - ahogy már többször is jelezték ez a módszer...
  3. Tyll, 'Edgar Wallace: A titokzatos ház' linkje lemaradhatott...
  4. Nincs tuti tipp - talán az oldal által visszaadott link, amire ugrani szoktunk, valami miatt nem teljesen 'tiszta'. (Extra karakterek keverednek bele?) A jD sem boldogul velük néha... (és ez a datával is előfordul!) A kódkérés viszont Megás belügy lehet... de gyanítom, hogy valami módon az is a linkkel van kapcsolatban.
  5. Lépj ki a parateclub.hu-ról és lépj be újra, aztán próbáld meg ismét.
  6. +1 Beauvoir, Simone de - Mandarinok (djvu, OCR - korrektúra nélkül, oldalkép előtérben) https://drive.google.com/file/d/1KnuXhZOOu1ufRGS_6EwrXnzdBNGAAdeb/view?usp=sharing Simone de Beauvoir Goncourt-díjas regényében a francia értelmiség felszabadulás utáni hatalmas tablóját alkotja meg. Bemutatja, hogyan bomlik fel a széles ellenállási front, hogyan szakadozik különböző világnézetű és politikai pártállású csoportokra, amelyek között a bal és közép minden elképzelhető árnyalata mellett az éledező, a múltat folytatni kívánó jobb oldal is megtalálható. A regény címe azokra az entellektüelekre utal, akik a fasizmus elleni harc megszűnésével elvesztették aktivitásuk közvetlen célját, szembetalálták magukat a számukra nehezen megválasztható „merre tovább” kérdéssel.A regény politikai történetét hitelesíti és elmélyíti a barátságok, gyűlöletek és szerelmek szokatlanul őszinte és minden kendőzést mellőző ábrázolása; Anna mexikói „nászútja”, Perron s a darabjában szereplő színésznő szerelme nemcsak írói bravúr, hanem kordokumentum is – nem kevésbé, mint a politika –, olyan emberi, lélektani dokumentum, mely egésszé, valóban nagyarányúvá teljesíti ki a regény világát.A Mandarinok Simone de Beavoir főműve, a modern francia irodalom egyik legjelentősebb alkotása.
  7. Két link nem lett lecserélve, azokon más szerző könyve található. (Ha te nem lennél)
  8. Valami félrement? Sablonként használt régi hsz... nem passzol a tartalom a linkekhez.
  9. Túl gyors voltál! Viszont a Chrome feketelistázza a datát...
  10. Kösz a tippet! Én is azzal dolgozom - eddig azonban (tegnap délutánig) a 'file unknown' bejegyzést kaptam, ismeretlen mérettel, a fájl helyett - most viszont a tényleges fájlnév jelent meg és az 553.42 kB-os méret. Hurrá!
  11. 'Az első számú közellenség' nekem sem sikerül tegnap óta (Enter Decryption key). De majd hétfőn-kedden... vagy máskor.
×
×
  • Create New...