Jump to content

SpGhu

Veterán
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Semleges

About SpGhu

 • Rank
  Lézengő

Recent Profile Visitors

493 profile views
 1. A méret alapján reméltem hogy 'normális' olvasható anyaghoz jutok. Messze nem teljesült a várakozás. Ez egy DJVU-ba agyontömörített könyv amit visszaállítottak PDF-be - így a megjelenése nem, csak a mérete változott. A nyers képek helyenként a felismerhetetlenségig fókuszálatlanok és alacsony kontrasztúak. Csodát nem tettem vele, de valamivel olvashatóbb lett, a PDF viszont csak 11 megás. Az oldalpárok szétválasztásra kerültek a lapszámozás is helyreállt, és amit lehetett az OCR-rel felismertettem, de egyetlen tévedését sem javítottam... Eredeti/Javított [Hidden Content] [Hidden Content]
 2. Kösz a tippet! Én is azzal dolgozom - eddig azonban (tegnap délutánig) a 'file unknown' bejegyzést kaptam, ismeretlen mérettel, a fájl helyett - most viszont a tényleges fájlnév jelent meg és az 553.42 kB-os méret. Hurrá!
 3. 'Az első számú közellenség' nekem sem sikerül tegnap óta (Enter Decryption key). De majd hétfőn-kedden... vagy máskor.
 4. De az első linken ott van - több társával együtt. Ügyeskedj! (A direkt 2020-as link tényleg nem jó, a '020' helyett '2020' lenne a helyes.)
 5. Most néztem Chrome-mal megy. A 'szokásos' türelemjáték.
 6. Ez arra utal hogy a poszter nem nézett bele (a címlap megjelenésén túl)...?
 7. Köszönöm! A 7. pakk linkje ugyanaz mint a 8., de még nem ellenőriztem végig.
 8. Kösz a tippet! Csekkoltam kijelentkezés előtt nem lehetett volna, utána viszont simán lehetne tölteni (nekem már előbb lejött jD-vel). Ez arra utalhat, hogy valami nem igazán oké a kiposztolt hozzászólások kezelésével? (Mert így nem is a poszterek a hunyók, és talán a Mega sem, ráadásul a hiba időszakos...) Ha pedig így van akkor ezt az okosságot érdemes lenne közhírré tenni.
 9. pillanatnyilag ez sem működik... (de majd helyrejön).
×