Jump to content
PirateClub.hu

SpGhu

Veterán
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Szegény

About SpGhu

 • Rank
  Lézengő

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. A sok hozzászólás miatt kipróbáltam az egyik MEGÁs linkkel - valóban kérte a decription key-t. Ahogy írtam logout a piratéról aztán login és már tölthető is volt!
 2. Piratéról kilépsz és vissza, aztán újra megpróbálod - ahogy már többször is jelezték ez a módszer...
 3. Adblocker...? Ezzel nem tapasztaltam tolakodást, de összességében ez elég undi megosztó - én sem fogom erőltetni... Az Avast is riadózik a hexupload oldalon levő link miatt, a képmegosztó dettó. Pentium11 úgy tűnik kedveli az egzotikumot a megosztásban...
 4. Tyll, 'Edgar Wallace: A titokzatos ház' linkje lemaradhatott...
 5. Nem írtam be mindenhová - ez volt az első... :-) Úgy tűnik globálisan kinyírták. Megnéztem más user linkjeit és azonnal ezt tolja az arcomba. Nem pentium11-et bannolják.
 6. A képek miatt eddig is balhézott az antivírus, de az nem volt gond. Erre ma: [Hidden Content]
 7. Nincs tuti tipp - talán az oldal által visszaadott link, amire ugrani szoktunk, valami miatt nem teljesen 'tiszta'. (Extra karakterek keverednek bele?) A jD sem boldogul velük néha... (és ez a datával is előfordul!) A kódkérés viszont Megás belügy lehet... de gyanítom, hogy valami módon az is a linkkel van kapcsolatban.
 8. Lépj ki a parateclub.hu-ról és lépj be újra, aztán próbáld meg ismét.
 9. +1 Beauvoir, Simone de - Mandarinok (djvu, OCR - korrektúra nélkül, oldalkép előtérben) [Hidden Content] Simone de Beauvoir Goncourt-díjas regényében a francia értelmiség felszabadulás utáni hatalmas tablóját alkotja meg. Bemutatja, hogyan bomlik fel a széles ellenállási front, hogyan szakadozik különböző világnézetű és politikai pártállású csoportokra, amelyek között a bal és közép minden elképzelhető árnyalata mellett az éledező, a múltat folytatni kívánó jobb oldal is megtalálható. A regény címe azokra az entellektüelekre utal, akik a fasizmus elleni harc megszűnésével elvesztették aktivitásuk közvetlen célját, szembetalálták magukat a számukra nehezen megválasztható „merre tovább” kérdéssel.A regény politikai történetét hitelesíti és elmélyíti a barátságok, gyűlöletek és szerelmek szokatlanul őszinte és minden kendőzést mellőző ábrázolása; Anna mexikói „nászútja”, Perron s a darabjában szereplő színésznő szerelme nemcsak írói bravúr, hanem kordokumentum is – nem kevésbé, mint a politika –, olyan emberi, lélektani dokumentum, mely egésszé, valóban nagyarányúvá teljesíti ki a regény világát.A Mandarinok Simone de Beavoir főműve, a modern francia irodalom egyik legjelentősebb alkotása.
 10. Két link nem lett lecserélve, azokon más szerző könyve található. (Ha te nem lennél)
 11. Vagy nem sikerült a letöltés - ez kevésbé valószínűtlen, vagy nem a megfelelő programmal akarod kicsomagolni (a friss winRAR ingyen is használható), vagy a vírusvédelem átnyúlt a fejed felett és gyanúsnak találta - ez a legvalószínűtlenebb.
 12. Valami félrement? Sablonként használt régi hsz... nem passzol a tartalom a linkekhez.
×