Jump to content
PirateClub.hu

Tuli_Pan

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

1,756 profil megtekintés

Tuli_Pan's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Köszönöm szépen a feltöltéseket! A 9. és a 10. részt fel tudod tenni 1080 p-ben HunRus-változatban, mint ahogy az első nyolc rész volt?
  2. Szia! Sajnos mindegyik linket újból le kell tölteni, csak úgy lehet kicsomagolni!

    üdv:::

  3. Szia! Köszi szépen a feltöltést! Szerintem ez a sorozat a következő: Bible Secrets Revealed (2013). https://www.imdb.com/title/tt3341382/episodes?ref_=tt_ov_epl Így ez a hatodik résszel befejeződött. A 2015-ös sorozat valóban hosszabb, az 13 részes volt. Ha azt is fel tudod tölteni, az is biztos érdekes. Legyen szép napod!
  4. Tuli_Pan

    Ötletek A Fórumhoz

    Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásaitokat! Úgy tűnik sokan igényelnék, hogy legyen valami szabályozás/kategória definiálás (velem együtt), hogy mi is az a nagy-felbontású, vagy HD-film. Én nem tudok sajnos erre egy tuti jó ötletet adni, de amit az eddigi hozzászólók írtak, az mind pozitív és előrelépő gondolat volt. Ha ezen a fórumon sikerülne valami észszerű szabályozásban megegyezni, az akár példaértékűvé is válhatna. Szerintem is fontos lenne a felbontás és a videó-sebesség kombinációjára odafigyelni. És persze egyetértek lacylla-val, hogy a méret is fontos, mert a legtöbb embernek gazdálkodni kell a tárhelyével. A személyes tapasztalatom az, hogy kb. 1,5-2,0 Mbps videó-sebességre legalább szükség van ahhoz, hogy egy 1080p, vagy 720p felbontású film HD-élményt tudjon biztosítani. 4,0-5,0 Mbps-nél nagyobb bitsebesség már nem annyira fokozza az említett "HD-élményt", viszont a fájlméret erősen megnő - ami ugye általában nem igazán kell - kivéve néhány nagyon menő filmnél (ami persze megint szubjektív megítélésű). Remélem, sikerül valamilyen pontosabban behatárolt kategóriákat kialakítani, de ha nem, az sem tragikus, és ez a fórum akkor is egy nagyon jó fórum, amit igazán kedvelek. Végezetül lacylla-át kérem, hogy ne érezze rosszul magát eredeti bejegyzésem miatt! Tudd, hogy ez nem ellened volt, és nem is kritika volt, csak figyelemfelkeltési szándék egy általános problémára. (Bármely más feltöltőnek van olyan feltöltött filmje, amire meg lehetett volna ugyanezt jegyezni.) Sok jó filmet töltöttél már fel, kedvelem a munkáidat, és ezúton még egyszer kinyilvánítom igaz köszönetemet értük! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok!
  5. Tuli_Pan

    Ötletek A Fórumhoz

    Köszönöm a feltöltést, de ilyen alacsony videó-bitsebesség mellett hiába van egy látszólag jó felbontás. Összeségében ez nem ad már HD-érzetet. Bocsi!
×
×
  • Create New...