Jump to content
PirateClub.hu

vargarobi21

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Barcs

vargarobi21's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Igazad van, köszönöm a választ! De akkor sem értem miért nincs ott. Hiszen ha simán megnyitom a szerkesztést majd bármilyen módosítás nélkül akartam rákattintani a Szerkesztés kész-re akkor is ugyanúgy hiba volt. Pedig nem töröltem ki semmit belőle, eredetileg úgy volt. De most jó Köszönöm még egyszer!
  2. Üdv! Szerkeszteni szerettem volna ezt a témát: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7252801 mert rájöttem, hogy így csak prémiumosok tölthetik le. A lényeg, hogy akár kicserélem a linket, vagy akár semmit sem csinálok a "Szerkesztés kész" feliratra kattintva állandóan kódlezárási hibát kapok. Miért?
  3. Hát egy tippem van esetleg, ha T-mobilos vagy. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/uzenetkuldes/websms Így feltételezem a másol/beilleszt működik
  4. Nem valószínű, hogy nálad van a hiba, sajnos az FBI-os razzia óta nagyon nehéz találni egy normális tárhelyet. A szerverekről egyre gyakrabban törlik a szerzői jogvédett, vagy annak tűnő fájlokat.
  5. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    az eszközkezelőben jobbklikk a hardver nevére és "Frissítés", ezután keresni fogja a legújabbat és ha van akkor telepíti is az eszközkezelőt megtalálod: jobbklikk a "Számítógép"-re, "Tulajdonságok" és bal oldalt lesz az "Eszközkezelő"
  6. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    igen kiveheted, én kivettem és elrejtettem, de azért ezentúl is figyelmesen átnézem hogy mit telepítsek...
×
×
  • Create New...