Jump to content
PirateClub.hu

vargarobi21

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: vargarobi21

  1. Igazad van, köszönöm a választ! De akkor sem értem miért nincs ott. Hiszen ha simán megnyitom a szerkesztést majd bármilyen módosítás nélkül akartam rákattintani a Szerkesztés kész-re akkor is ugyanúgy hiba volt. Pedig nem töröltem ki semmit belőle, eredetileg úgy volt. De most jó Köszönöm még egyszer!
  2. Üdv! Szerkeszteni szerettem volna ezt a témát: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7252801 mert rájöttem, hogy így csak prémiumosok tölthetik le. A lényeg, hogy akár kicserélem a linket, vagy akár semmit sem csinálok a "Szerkesztés kész" feliratra kattintva állandóan kódlezárási hibát kapok. Miért?
  3. Hát egy tippem van esetleg, ha T-mobilos vagy. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/uzenetkuldes/websms Így feltételezem a másol/beilleszt működik
  4. Nem valószínű, hogy nálad van a hiba, sajnos az FBI-os razzia óta nagyon nehéz találni egy normális tárhelyet. A szerverekről egyre gyakrabban törlik a szerzői jogvédett, vagy annak tűnő fájlokat.
  5. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    az eszközkezelőben jobbklikk a hardver nevére és "Frissítés", ezután keresni fogja a legújabbat és ha van akkor telepíti is az eszközkezelőt megtalálod: jobbklikk a "Számítógép"-re, "Tulajdonságok" és bal oldalt lesz az "Eszközkezelő"
  6. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    igen kiveheted, én kivettem és elrejtettem, de azért ezentúl is figyelmesen átnézem hogy mit telepítsek...
  7. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    Figyelem! Mától Windows 7-hez is van egy olyan frissítés ami kiszűri a tört op. rendszert!!
  8. vargarobi21

    Off topic

    nemsokára jön a nyusziiiiii!!!!! XD
  9. vargarobi21

    Milyen méretű monitorod van?

    Nekem egy LG FLATRON L1919S típusú monitorom van
  10. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    lehet hogy én mondok hülyeséget, de jobb oldalon lent a tálcán ott lehet állítani a rendszerhangot, meg egyes futó dolgok hangját, pl msn.
  11. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    köszi a segítséget!!!! ez sem segített, de az asus honlapjáról szedtem le egy régebbi vista drivert és most jó a hang!! kösziiii!
  12. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    igen Realtek van letöltöttem a realtek.com oldalról is a win 7hez valót, úgy sincs hang
  13. vargarobi21

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! a problémám az, hogy Feltettem a win7-et, de nincs hang. egy alaplapi hangkártyám van, HD Audio és ehhez feltett a win7 egy drivert, de nem szólal meg. Én is próbáltam feltenni drivereket, de még mindig nincs hang. Légyszives írjátok le hogy mit csináljak!
  14. azt írja: A letöltés meghíusult. Próbáld később. megvannak a fájlok, csak szerintem a szerver túlterhelt vagy a free szálak foglaltak, ezért nem engedi letölteni
  15. vargarobi21

    Hogyan hívod testvéredet?

    egy húgom van és itthon mindenki csak azt mondja neki hogy: Hugi
  16. vargarobi21

    Melyik postafiókot használod?

    fríméles vagyok bár néha elég zavaró volt hogy totál lassú meg a reklámok meg minden....de...most már windowslivemail-t használok
×
×
  • Create New...