Jump to content
PirateClub.hu

Don_Giamatti

Veterán
  • Pontszám

    449
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Don_Giamatti

  • Születésnap 04/21/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs

Don_Giamatti's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Don_Giamatti

    GTA 5

    GTA:London rémlik? egyébként, de, rohadtul karikatúra. Plusz, San Andreas, ha jobban utánaolvastok, a Bloods háborúról szól. Nem tudom, kik, de annak kapcsán nyírták ki tupac-ot.
  2. Don_Giamatti

    A Nagy Casino csevegő

    én sajnos lemaradtam róla.. milyen volt?
  3. szerintem inkább oszd meg a linkeket máshol is, mondjuk ott van minervastyle, vagy valami hasonló. PC eléggé túlterhelt :S
  4. "állj kézen"... hát ezen besz*rtam :D elképzeltem, hogy áthívom a csajt, aztán: "Te cica, tudsz te fél percig kézen állni?"
  5. Majd' két hétig nem tudtam bejelentkezni. Másnál is így volt?
  6. Don_Giamatti

    Olyan kérdések, amik...

    krumplipucolóval miért nem válaszoltál rendesen Szegedi kérdésére? amúgy azért, mert akármit tanulsz meg, az fejleszti az agyad emlékezőképességét, így okosabb leszőőőőőőő
  7. programozási nyelvet természetesen igényel, C++-t szokták leggyakrabban. Keress meg PM-ben, modellezni tudok, licenszre pénzünk úgysincs, tehát kitalált modellek lennének benne.. becsontozni nem tudom a modelleket, de modellezést és textúrázást meg tudom csinálni. Ketten viszont kevesek vagyunk ehhez.
  8. Don_Giamatti

    Ötletek A Fórumhoz

    top gomb nekem sincs a skinben, de az részemről annyira nem baj. nem tudom, mennyire tudtok belenyúlni az IPB motorba, és megoldható-e, de az jó lenne, hogy ha ráviszed a kurzort egy filmes topikra, akkor egy buborékban kidobjon 1-2 sample képet, amit új ablakban nyitna meg, hogy lásd, mit is szedsz. A másik, a kereső. A gyorskereső túl egyszerú, a kiterjesztett pedig kissé bonyolult. A gyorskeresőt kiegészíteném egy "téma címében", és "pontos kifejezés" pipával, így rövidülne kissé a keresési idő. Továbbá, a filmek... sokan írták, hogy ugyanannak a filmnek van 28 ezer feltöltött változata is, és elmegy egy csomó időd arra, hogy kiválaszd, melyiket szedd le. Szerintem "zsűrizni" kéne, hogy az adott feltöltések közül melyik a legjobb minőségű, melyik van a legjobb tárhelyen, stb... hagyni egy 700 megás DVDRip-et belőle, amelyiket minőség/tárhely alapján a legjobbnak szavaztak, meg egy BRip-et, amit ugyanezen szempontból megszavaztak, és kézcsók. Vagy a hasonló minőségűeket egy topikba összeszedni, külön-külön, hogy ki töltötte fel őket. Van, akinek néha belassul a nete (mint pl én is), és megértem, hogy az IPB motor nem használ keretes rendszert, és az összes képet, stb-t minden alkalommal külön-külön betölti, de akkor már legyen gördülékenyebb a keresés. jelenleg kb ennyi jutott eszembe. Egy része biztos hülyeség, nem vagyok webfejlesztő, de gondoljátok át..
  9. felhívnám a barátnőmet, szexelnénk 20 órán át, a maradék 4 órában pedig pörköltet ennék
  10. rohadt unalmas. Szeretem a kocsikat, jó volt nézni a filmeket, de van egy pont, ahol azt kéne mondani, hogy elég. Akárhogy is vesszük, messze van egy Star Wars-tól. Ha ennyire le akarják róla nyúzni a pénzt, csináljanak belőle több évados tévéfilm-sorozatot, de ne a moziban cseszegessenek már minket. Ideje lenne valami újabbat hozni.
  11. köszi, Béla vagyok valamilyen módon biztos lehetne energiát nyerni belőlük... aztán így utazgathatnánk össze-vissza. Süti lenne
  12. Idiótából. Meg a főnököm elhalt agysejtjeiből...
  13. Don_Giamatti

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert szado-mazót játszanak
  14. Don_Giamatti

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert ilyen korán fent volt...
×
×
  • Create New...